No 3. Staying up late

 
Gokväll gott folk. Herre gud, jag är så mätt så att jag tror jag dööör. Min mage värker som bara den efter allt jag proppat i mig under kvällen. Nåja, jag har spenderat nästan hela dagen i sängen (en perfekt ledig dag) om jag får bestämma. Nej men Malin var här en stund mitt på dagen. Det var mysigt, vi har inte setts så mycket det sista på grund av att båda haft mycket för sig. Vi hade det jätte mysigt med tända ljus och jag drack kaffe, mååånga koppar kaffe. 
 
Imorgon består dagen av Möte på jobbet, samt däckbyte på bilen. Måste åka ända in till Stan för att byta, men känns skönt att det blir gjort. Det börjar ju bli så ofantligt kallt ute och halt på vägarna. 
 
 
Ååh, hittade en mysig bild från Maddos födelsedag!! 
 
PUSS 

James Bond

 
Halloo Gänget! 
Kom hem för ett tag sedan, har varit på bio med familjen! Vi såg Den nya James Bond, skyfall.. 
Den var väl sådär, jag har lite svårt för Bond filmerna och kan inte förklara varför. Höhö, men jag hade det jätte mysigt med min underbara familj, det är inte ofta vi träffas alla såhär så det uppskattades. Jag är ledig imorgon och känner därför ingen press inför att gå och lägga mig och sova, så jag bloggar och kikar runt lite istället. Förresten, jag var jätte duktig direkt efter jobbet idag. Slängde på mig träningskläderna och gav mig ut på en Power Walk på ca 1h + 15 min. 9 kilometer gick jag. Stolt!! 
Slänger upp några bilder från kvällen!
 
 
Fina småbröder, trots den otroligt fula minen! haha
 

 
(Varför roterar sig bilden? Aja, jag kan inte fixa till det)
 
 
 
Såhär enkel valde jag att se ut ikväll.. Räven är go som bara den nu när det är kallt ute.. (VARNING/WARNING), för smutsig spegel/dirty mirror! Det är INTE jag som är så smutsig, tack oah lov. 
 
 
Godnatt, Puss, Love g 

Working

Goddag! Jag är på jobbet och vädret och underbart! Jag ska gå ut och gå en lååång promenad så fort jag kommer hem! Slutar 15.30!! Lääängtar.. Sen ikväll ska jag gå på bio med familjen, Nya Bond blir det. Ska bli mysigt. Imorgon är jag ledig! Så himla skönt!

Puss och Love g

En bild på mig och Robba när bi spelade in kortfilm! ;) hehe


Power Walk i regnet

 
Trots att det är total orkan och monsunregn ute så gav jag och Sandra oss ut på en power walk på ca 1.5 timmar. Regnet öste ner men det var otroligt skönt och uppfriskande. Känner mig otroligt duktig och hälsosam! Haha. 
 
Jag har jobbat hela dagen och avslutade dagen med ett möte där vi tog upp frågor om hur man kan sänka sjukfrånvaron osv..Mötet var slut 16.30 så jag jobbade över 1 timma!.. 
När jag kom hem tände jag ljus överallt för det var så himla kallt i lägenheten och aah, det är ju numera mörkt när man kommer hem! USH för vintertiden!! 
 
Jaja, det var min tråkiga dag. Har inget annat roligt att berätta! 
 
JO, i och för sig. Nu är det bara 24 dagar kvar tills jag åker till New York. Måtte dessa 24 dagar gå fort, och hoppas stormen i New York inte kommer tillbaka när jag är där. Jag vill ha fint New York väder när jag strosar runt på gatorna och i central park. Hmmf..Återstår att se. Nej ush vad jag babblar.
 
GODNATT! 
 
 
 
Så här såg jag ut när jag var hemma hos mina goa arbetskollega med mina andra goa arbetskollegor och åt middag i fredags! 
 
Love g 

MAT

 
Gjorde precis en jätte god blandning av stekt vit kål, morötter och lök. Det lärde jag mig av min kära kusin igår kväll. Det såg så himla gott ut så jag åkte direkt till Ica idag och inhandlade allt jag behövde. Var väldigt gott. Som vanligt kryddade jag det rejält med svartpeppar, vitlöks pulver och aromat. Det är såå gott när det är starkt, och bra för förbränningen och ämnesomsättningen! Mycket lök i med, då blir det Mummma!!! 
 
Nu kom Sandri precis hit, vi ska ut och power walka, Lååångt!! Så himla skönt.. 
 
PUSS PÅ ER! 
 
 
Åååh, längtar tillbaka till Sri Lanka!! 
 
Love g 

She is clothed in strenght and dignity, And she laughs without fear of the future

 
.

Put on some lipstick and pull yourself together

 
 
Nuså. Nu åker jag till Kusse! 
 
Puss på er 
 
 
 
 
Love g 

Play the role and be the baddest Bitch

 
Ganska nyss hemkommen från en powerwalk på 1 timma och 20 min med bästaste Sandri <3 Så himla härligt. Är lite skakig i fingrarna bara, haha. Nu funderar jag på om jag ska ta tag i mitt liv lite och göra mig iordning och ta mig in till min fina kusses nya palats och checka in det över en mysig fika. 
 
Yes, that´s what I´m going to do! 
 
LOve g 
 
 

Kan inte tänka klart

 
Det enda jag har i tankarna är New York just nu. Jag tjatar nog om det hela tiden och alla tycker säkert att det är SKIT jobbigt.. höhö. Men jag Älskar rena tanken av att jag SNART (om en månad) sitter på flyget och skakar av rädsla men ändå pirrighet. Herregud.
 
Jaja, nog om det. Men nu till någonting annat som handlar om New York det med är ju denna jäkla träning som är förberedande inför resan. Det är ju hur härligt som helst att träna och gå ut och röra på sig mer än vad jag någonsin gjort innan, kroppen är ju inte som den var när jag var 16 år och bodde i Paris och Milano. Den blir ju äldre och det känner jag med. haha, låter nog lite roligt när jag säger det, är ju bara 22 år.. Men ändå.. Detta är huuuuuur jobbigt som helst, men samtidigt skönt. Men jag MÅSTE ut och röra mig och träna Varje dag. Gaaaah, för att inte tala om kaloriintag osv. Det är ju viktigt att man får i sig allting man behöver men ändå behöver man tänka och räkna. Super jobbigt.. 
 
Nu ska jag städa sen hoppa in i en dusch för snart kommer mina Älskling Isabelle och Malin. Isabelle är äntligen hemma igen från Stockholm och hälsar på, då är det en rutin att sitta i mitt mysiga palats och dricka vin! 
 
PUSS 
 
 
 
Haha, hittade lite gamla bilder från en plåtning med Karim! 
 
Ciao Ciao 

.

 
 
 

An ugly personality destrois a pretty face

 
 
 
 
 
 

Ledig dag

 
Idag är jag ledig. Har varit mycket ledig nu. Hela helgen, samt måndag. Jobbat 1 dag sen ledig igen. Imorgon går jag på igen och jobbar fram till Söndag 22.00. Jag njuter förtillfället till en kopp kaffe och funderar på vad jag ska hitta på? Jag vill gå ut och gå en lååång power walk men det blåser något fruktansvärt mycket så det känns inte så lockande ändå. Men jag måste röra på mig, måste hålla igång träningen inför New York. Så det är väl gymmet som gäller då antar jag. Tycker ju inte om att gymma.. Aja, alldagliga problem.. 
 
Lägger väl mig och kollar in lite snygga modeller från VS då. Det peppar ju alltid.. 
 
 
Hmmf, undrar var denna fina schalen tagit vägen? Alla mina kläder försvinner? Konstigt? 
 
CIAO

Inspiration på topp nivå

 
När det kommer till träning och att komma iform till New York så är det en perfekt inspiration. Kan sitta och glo ögonen ur mig på klipp på youtube av dessa fantastiska varelser. 
 
What´s your secret? If it´s legal, I want some!! 
 
 
 
G

Pirrigt

 
God afton. Idag har jag jobbat efter tre dagars ledighet med vindrickade med fina tjejor samt en vistelse till sjukhuset efter en liten insident av ett krampanfall som inträffade under lördags natten. Gick in på min mail igår och har nu fått skickat all innformation samt biljetten till New York nu. Ska verkligen bli otroligt roligt, jag kan knappt tro att det är sant..
Snälla, bara bli 22 November NUUUUU
 
 
<3 G 
 

New York Baby

 
Oooh herre Gud. Hur länge sedan var det inte jag kika in här då? Jag har ju verkligen lagt ner hela grejen med bloggandet. Men samtidigt kommer alltid den där känslan tillbaka, att man vill börja blogga igen. Denna gång kanske jag kan försöka hålla en jämn uppdatering hela tiden. We´ll see my friends.. 
 
Nulägets status då:
 
Jag har tagit upp mitt modellande igen, var på agenturen förra veckan och hade ett bra och mysigt samtal med min Nya bokare samt nya ägare av agenturen, tog även lite nya pollar på mig. Ogillar starkt polarid bilder. Man måste var nästan helt osminkad och helt neutral helt enkelt. USH säger jag bara.
Så nu är det såhär, att den 22 november åker jag till NEW YORK, i 11 dagar för att gå på lite möten med agenturer och se mig lite om i världen lixom. Känner verkligen att jag måste åka iväg och göra någonting för mig själv. Så jag hoppas verkligen på att detta kan ge mig någonting bra. Ser fram emot detta så sjukt mycket. 
 
Mycket träning och hälsosam mat nu då i 38 dagar. I have to look my very best for NYC! 
 
Var bara tvungen att skriva detta här för jag är så glad över att äntligen få åka iväg igen. Har även en liten tanke om att blogga om modellandet, New York och framtida jobb osv. Ja, men om hela det livet och hur det går till, vardagen lixom. 
 
Får se vad dessa veckor har att erbjuda och om jag kan få fram något intressant för er att läsa om. 
 
 
 
 

RSS 2.0