När man är uttråkad hemma efter jobbet..

Då hittar man go Party Musik! Låten blir bättre in mitt mitten, blir riktigt party sugen nu men ska ju tyvärr upp och jobba imorgon bitti klockan 6.30.. DAMN IT...

Ha en trevlig kväll alla partypinglor..


SJUUUK


F*n vad jobbigt.. Vaknar upp och är typ helt dyngsur av svett men jag fryser och det känns som om någon bankar mitt huvud mot en betong vägg och hela min kropp värker.. What the... Jag HATAR att vara sjuk! Jag gör vad som hälst istället för att vara sjuk. Men men, det kan inte hjälpas.. Men Ush vad man mår skit när man har feber!


Later g

Tjejkväll på BLVD



Godmorgon Readers..
I lördags hade vi tjejkväll på BLVD och Jag stylade några tjejer ganska så extremt..Min Älskling Emelie blev iaf extrem..Det var en sjukt lyckad kväll, och våran lilla Pillan hade fixat allting så himla fint. Rosa ballonger överallt och självklart stannade jag uppe halva natten och fixade goodiebags. Man kan ju inte ha ett tjejevent utan tjejjiga Goodiebags!
Nu börjar vi med en gång att planera fredagen då vi tänkt ha något slags Tema på BLVD... Tänkte även styla några tjejer igen, haha Emelie är helt Hipe på dessa event och mina stylingar. Hon var riktigt grym i lördags (Ni ska få se bilder). Kommer inom kort att få alla bilder från kvällen så håll utkik..

Nu äter jag frukost på salongen och väntar på en kund! Har varit här sen halv åtta i morse har tvättat håret och gjort ansiktsmask innan jag öppnade.. Håret tar väldigt lång tid att styla, och längst tid tar det att föna.. Men nu är jag klar iaf.. Long and Curly <3 I love IT!

Hörs senare
<3
PUSS



Jag idag ;)





Emelie, stylad av mig i lördags inför tjejkvällen på BLVD!



Grymt coolt va?

Love g


EngelskPratande


Tjenis.. Sitter på salongen. Har haft min Kusin här idag och klippt henne. Hon är so goo :) Iaf, sitter här och väntar på min nästa kund som är engelskpratande, USH USH USH och Neeeej vad jobbigt..Haha detta blir en liten utmaning.. Det är absolut inget fel på min engelska bara det att när det väl handlar om jobb och jag ska klippa denna kunden så kommer jag att haka upp mig på ord osv.. Vi får väl se hur det går! Tråkig dag med regn bara, tur man jobbar ändå..

PUSS



Vad hände med den ena slingan som är p G att bli rak? hmmf??





Love g

Havet


Ligger med Malin på klipporna. Skulle till Salongen idag men har ingen möjlighet att ta mig till stan pga vägarbetet här nere.. Damn it..

Vi har det jätte mysigt här. Har ätit lite bullar druckit Redbull och försöker arbeta lite på färgen.. Men är man vit så verkar det som att man förblir det..





Sååå hääärligt..

Love g

Vad tycks?


Vad tycker ni nu om mitt nya fina hår..Jag trivs grymt bra och känner mig underbart fin.. <3





Äter även en myckt gedigen frukost !

Visste du att:


Under en genomsnittlig dag har du varit i kontakt med 15 penisar då du tagit i dörrhantag och dörrar! Pretty Naaashtey..

Är i alla fall uppe med tuppen och åkte hemifrån 06.30 för att bege mig to work.. Mitt hår är helt up side down och måste fixas! Tur att jag är på salongen 2.5 timmar innan vi öppnar då.. Då har jag plenty of time to be more beautiful..

PUSS



Godmorgon älskade kaffe

RSS 2.0