Dagen


Hallåå alla fina. Idag har jag haft en mycket bra dag, trots den dåliga starten på dagen. Jag försov mig och kstade mig upp ur sängen och kom 25 minuter för sent för att jag hamnade bakom en traktor hela vägen från Kungsbacka till Åsa i princip. Det var så mycket trafik i den andra filen att jag inte kunde köra om fören den sista lilla biten när man kör in i Åsa. Så en häktiskt morgon brukar förstöra hela dagen för mig men Icke idag. När jag åkte hem efter jag slutat 14.20 så åkte jag direkt till Kungsmässan och köpte med mig Bingos nya bok "Snapshots" som jag satt och bläddrade i. Älskar de vackra fina bilder han samlat i denna boken. Det är så roligt att ha såna böcker hemma. När jag kom hem så satte jag ig och gjorde lite smycken i och med att jag har fått lite beställningar av folk som vill köpa julklappar. Så det är jätte roligt.. Sen har jag varit på gymmet på ett Boxnings pass. Det var skit kul och jag fick träna med instruktören för att det var ojämna par. Men det är ju jätte bra, då får man ju den bästa träningen. Sen åkte jag och hämtade Robin hos en Kompis i Åsa, vi åkte och handlade lite som jag glömde när jag handlade här om dagen. Nu har jag pratat med våra hyresvärdar en stund, trevligt.. Och nu ska jag sätta mig lite mer med smycken och sen ska jag Krypa upp i min Älsklings famn.

Tänkte att jag skulle ta bättre kort med på vissa smycken och även på mina nya inköp i klädväg. Det kommer förhoppningsvis imorgon. Kanske, för jag slutar inte jobba fören 21.00 imorgon..

Godnatt <3



Gjorde dessa idag.







Min hall. Byrån har jag målat själv :)



Yeeeeyyy, Bingos book..

love g


Sometimes it hurts


Sitter på Svenska lektion. Har idag haft Engelska och matte.. SLutar efter denna lektionen. Då ska jag hem och ta hand om min Älskling som är sjuk. Han måste ju ha amt och bli överfallen av pussar. Det behöver man när man är sjuk, få känna lite extra kärlek. Jag ska även träna ikväll, nu ska jag verkligen sätta igång och träna nu för att fasta till den här kroppen. Det räcker inte alltid med att vara smal. Man vill vara "fit" också.. Så idag bir det boxpass..

Puss sålänge..


Creative


Ikväll har jag avrit jätte kreaktiv och pysslat som bara den. Men har lite beställningar från folk som vill köpa julklappar. Så måste hinna göra dem nu i dagarna. Har fått gjort klart några idag.. Och sen så har jag gjort lite fler till mig själv osv. Gjorde ett festligt halsband till mig själv med massa fjädrar och några silvriga blad. Sjukt nöjd är jag och det blev riktigt snyggt.. Har bara en jätte dålig bild på det men det får duga :)



Ska försöka ta en bättre bilder till imorgon.. Här kommer lite annat som jag gjort ikväll!!











Min ena smyckes ställning :) Byter ju ut mina smycken ofta då jag gör alla själv.. Men just nu ser det lite tomt ut här tycker jag för min mamma har lånat väldigt mycket. Men ska fylla på med mer nu i dagarna..

Nu ska jag duscha. Godnatt..

Love g


On a run from the law,

I've got my peeps there with me shouting pull up your socks,
Cos we just broke the law and now were running from cops,
I got my lip bust fighting,
now there's blood on my top,
And I'm still out looking for,
a party,
somewhere to stop,
I've got my peeps then tellin me they know where its at,
So I pull out twenty notes and jump straight into a cab,
I'm on my way to where i'm going thinkin I need my Jaq,
But that probably aint the brightest idea I've ever had,
cos..

You make me laugh


Idag har jag haft en helt underbar dag. Imorgon ska jag och min Bobby umgås med Malin och Rasmus. Ska bli jätte trevligt. Det är sällan man ahr tid för sina vänner och det känns fantastiskt att ha en ledig helg och bara vara och hitta på roliga saker som man annars inte har tid med. Så runt 18.00-19.00 imorgon kommer Malin och Rasmus till Åsa för att dricka lite vin och bubbla med oss och ha en mysig lördags kväll! Nu ska jag fortsätta att mysa med min Älskling och Molly. Vi bor i Åsa över helgen då Robins föräldrar och bror är i Madrid och kollar på fotboll. Så vi agerar hundvakt, kanske redan nämnt det men aja säger det igen.. Ha en underbar fredag kväll..

Puss&Kram



åååh har tittat på massa bilder från när jag bodde i Aten 2009. Här är en bild på mig, Evelyn, Rachele och Anna.. Saknar Aten och de underbara vänner jag träffade där! Denna bilden är från Halloween när vi var utklädda till The Fashion farm och jar var The Horse.. :)
Lovely times.

Godnatt
Love g

Whould you love me


Hämtar lite insperation såhär på fredagkvällen i soffan under täcket med kaffe, vindruvor och naturgodis. har Bubblat i jacuzzin med Madde och ätit god och mysig lunch. Nu mys med Älsklingen..







Hajj så länge..


Love g <3

Tråkig dag


Sitter i skolan och har min andra och sista lektion. Vädret idag är ju riktigt äckligt., Typ storm, regn och grått och dystert. Dock kan det vara mysigt med då man kan sitta inne i värmen med tända ljus i mjukiskläder och titta ut på kylan! :) Idag går jag kort dag och slutar 11.50. Sköönt. Jag och Madde tänkte bada lite jacuzzi när vi slutat, en härlig start på fredagen! Är glad idag ändå, trots vädret då jag fick en fet lön som jag inte räknat med. Och jag mår mycket bättre nu med. Morgonen och kvällen är fortfarande ett helvete men dagarna är jag så gott som fri från hostattacker som får mig att i princip dö!

Nu måste jag få massa saker gjort, slutar ju skolan om bara några få veckor och har fruktansvärt mycket att stå i och göra. Så uppdatterar mer senare!

Puss&Love g







Jag idag :)

Yes


Idag mår jag verkligen skit dåligt.. Min förkylning blir bara värre och värre och det finns lixom inget att göra åt saken! Är så trött på detta nu. Jag bet ihop och jobbade två tuffa heldagar med många olika byten osv, idag får jag sota för det.. Ush vad dåligt jag mår. Speciellt i morse.. Hostade så mycket at jag spydde flera gånger. Somnade om, kunde inte gå till skolan som jag egentligen ville och MÅSTE göra.. Är så pressad med allt jag har att göra. Skulle ringa och sjukanmäla mig från jobbet med idag, men jag somnade och vaknade för ca 1 timma sedan. Så nu måste jag åka och jobba ndå för att det är för tätt inpå för dem att fixa in någon annan, jag måste vara där tidigare idag med för dem har planeringsdag! USH säger jag bara.. Måste åka om 15 minuter så nu ska jag göra mig iordning. By the way, det är sjukt kallt ute idag! Hjäääälp, nu börjar det bli riktig vinter..

Och just det ja, jag och Robin kommer antagligen åka en vecka till Milano för en liten resa tillsammans för att komma iväg men också för att jag ska kunna träffa lite agenturer där nere och så ska jag visa Robin staden lite med så att han får uppleva hur det är att leva och bo där. Tror han kommer gilla det, Jag älskar Milano, inte lika mycket som Paris kanske men ändåå :) Såå antingen nu i mitten på december eller över Nyår! Lääängtar och ser fram emot det som fan. Hoppas bara att det blir av med.. Dåå går ju massa spar pengar vi lagt undan till flytten till resan istället. men klart, Robin måste ju få se lite också vad det är han kommer till innan han bestämmer sig för att flytta ner med mig..

Nu jobb till 21.15. Ha  en trevlig eftermiddag och kväll.. Jag ska försöka hålla mig levande hela kvällen på jobbet!

PUSS <3

Love the way you lie


Idag har jag haft fullt upp på jobbet. Har plåtat från 08.00-18.00 och är ganska så trött. I och med att jag är sjuk med så tär det på en mer än man tror.. Kände det när jag kom till hotellet att jag hamnade typ i koma. Bor på hotell i Göteborg för att vi ska fira Thomas, min mammas mas (min pappa) för han fyller 50 år imorgon. Så det passade aldeles utmärkt. Jag får ju närmare till plåtningen imorgon. Men i alla fall, när jag kom till hotellet när jag jobbat klart så var jag så trött, hostade jätte mycket, och näsan var täppt som attan. Så mamma kom ner från deras rum och sa till mig att jag inte fick följa med ut och äta för att jag borde ligga och vila och sova. Så jag gick ner till en affär här nedanför och köpte lite nötter och japan mix. Gick upp till relax och spa avdelningen och satte mig i jacuzzin och sen bastun en stund. Var även förbi på gymmet där uppe en sväng. Ingen lång vistelse för jag började hosta som en galning så fort jag började anstränga mig! Nu ligger jag på rummet och hade tänkt lägga mig och kolla på ett avsnitt desperate housewives eller gossip girl.. Får se vilket som lockar mest. Så det blir till att ställa klockan på MYCKET TIDIGT imorgon bitti då vi ska upp och sjunga och uppvakta pappa Thomas! Sen vidare till plåtningen som blir en lika lång dag imorgon som idag...

GODNATT






Är ledsen


Är jätte ledsen nu. Skulle åka och handla mat på Ica. Så jag handlade ganska mycket frukt och grönsaker, mjölk osv. Påsen blev äldigt överfull och JÄTTE ung.. så när jag kom fram till bilen så la jag min Älskade Marc Jacobs plåbok på taket på bilen sålänge medan jag ställde in påsen med mat. Så glömde jag den på taket. När jag sedan kör ut på stora vägen så hör jag och ser jag hur den ramlar ner på vägen ochd et kommer massa trafik bakom. Får köra in til kanten där man egentligen inte får stå, satte på varningsblinkers och sprang bort där den låg. Då kommer det tre bilar till och alla 3 kör över den. Jag bara hör hur den går sönder mer och mer. Är helt förtvivlad.. Den var dyr och en av mina käraste ägodelar. Så ursäkta språket men HELVETE!!!!..

Nu väntar jag på att Madde ska komma och hämta mig för vi ska gå ut på en lång power walk och prata senmysa lite i hennes lägenhet. Om jag hinner innan Robin kommer hem för han får hämta mig, han har bilen.

Ska göra mig iordning nu i alla fall så att jag är beredd när Madde kommer. Träningskläder och så ska ju på.

Puss & Love g


(Bilden är från när jag bodde i Aten. Den är tagen backstage från Athens fashion week en stund innan jag skulle gå en visning)

PUSS

Godmorgon


Godmorgon allihopa.
Nu har jag tagit plats i soffan hemma återigen (fortfarande sjuk) med naturkunskap B, engelska och matte. Det tar lixom aldrig slut. Idag ska jag försöka få gjort så mycket som möjligt. Behöver även röra på mig för det gjorde jag inte igår och inte i förrgår och aah. Är helt enkeöt väldigt dålig på det. Men sen vet jag också att om jag ska ut och gå i den här kylan så blir min hals väldigt ansträngd. Orkar inte mer hosta nu. Har ätit ett ägg til frukost nu och måste ner till affären och köpa mer frukt och grönt! Jag känner mig väldigt fräsch när jag bara äter sallad, kokta grönsaker och frukt varje dag! :)

Nu måste jag plugga.. Later on..
(varning för osminkade bilder)







love g


Ny plåtning inbokad


Har precis spenderat en mycket rolig stund, skrivandes med Magnus Egger. Vi har bestämt oss för att göra en plåtning tillsammans som kommer äga rum på kvällen den 28:e november. Kommer nog att bli galet bra. Jag vet att han är galet bra!!.. Så det bli spännande. Nu ska jag äta lite sallad och sen ska jag ut och promenera! Så vi hörs senare.,

So long.. Love g







PUSS

Beautiful people do not just happen



The most people we have known are those who have known defeat, known suffering, known struggle, known loss, and have found there way out of the depths. These persons have an appreciation, a sensitivity, and an understanding of live that fills them with compassion, gentleness, and a deep loving concern.

Beautiful people do Not just happen.

-

Trots att jag inte känner mig helt kry så var jag tvungen att gra någonting åt kaluffsen på mitt huvud då agenturen sagt till mig att vara i tip top till mitt jobb som är på måndag och tisdag nästa vecka (21-22 november). Det blir två hela dagar av plåtande. Så det ser jag fram emot. Min utväxt såg även fram emot att bli ifylld med färg så det har jag sett att dem blivit idag. Vi la även lite slingor i underhåret som är lite mörkare, guldigare och som får håret att s lite millerat ut. Syns inte alls tydligt och speciellt inte på kort men man får ett naturligare intryck och det blir inte bara helt vanligt iskallt blont som jag brukar ha! Är mycket nöjd. Jag ringde ialla fall ner till salongen som jag praktiserade på under min frusörutblidning i panik och frågade om dem ahde en tid över för mig och Madde tog på sig det jobbet. Hon är otroligt duktig och en otroligt härlig människa! Blir alltid lika glad efter man umgåts med henne!.. Hon klippte även en liten bit och det känns verkligen, trots att hon tog typ bara en halv centimeter så känns håret jtte kort. Men det behövdes verkligen för att få raka fina linjer och ett mer jämt hår. Känns helt underbart helt enkelt. Hon lockade även håret efteråt så det kröp upp en bit till så på korten här nedan ser det jätte kort ut, vilket det inte är! haha. Så TACK Madde för att du förgyllde min dag och min agenturs önskningar! :)



Såhär charmerande vacker var jag på salongen med färg i håret. Haha











Nu måste jag verkligen plugga, och VILA så att jag blir frisk någon jäkla gång!..

Love g

I adore you


Godmorgon! Så sjukt att jag ändå mådde lite bättre igår kväll och tidigare i morse så var rösten och halsen pajj igen! Mår inget vidare just nu. Så stannar hemma idag med, med ännu större ångest än igår. Vill ju bara gå men kroppen säger stopp! Har i alla fall parkerat mig själv i soffan med datorn, naturkunskap, matte och engelska. Idag ska jag plugga gärnet!!

Jag försökte även tvinga mig själv till att åka till skolan i morse men insåg precis när jag skulle åka att det är ingen bra ide. Hade klätt på mig, sminkat mig osv.. Så såhär hade jag tänkt att se ut idag (nu har jag istället pyjamas på mig igen):







(har en uppsättning av nya kläder "tröja, jeans och skor")







Ha en toppen dag medan jag kurerar mig med massa tee och en tjock filt i soffan framför datorn med massa plugg!

Love g

Set the fire into rain


Idag när klockan ringde 07.00 vaknade jag upp med jätte ont i halsen och typ ingen röst alls. Sjukanmälde mig och somnade om, vaknade inte före 14.20 igen. Helt sjukt, jag sover ALDRIG så länge annars. Gissar på att jag behövde det. Men får dåligt samvete när jag är hemma från skolan för jag ahr mycket att göra. Ha rinte pluggat något hemma idag heller. Men när man inte mår bra bör man väl lägga allt det där jobbiga åt sidan och bara ta hand om sig själv? I alla fall, just nu känns det lite bättre. Har fortfarande konstigt ont i halsen och det sitter typ fast och jag kan inte hosta osv.. skit skum känsla. Hoppas jag kan gå till skolan imorgon för det är viktigt för mig att prestera allt jag har och kan nu de sista veckorna.

Ligger och kollar på det nya 2 and a half men, och fyyy vad dåligt det är. Aja, ska mysa med Bobby nu. Kanske gå på en promenad, men kanske bättre för halsen att inte göra det.

Ooh, glömde nästan. I fredags låg jag hemma och mådde inte jätte bra heller. Då ringde min agentur och sa att dem precis haft ett möte med en agentur från Milano och dem ville verkligen träffa mig Idag, "Fredagen" alltså. Så, Bobby hade bilen. Jag fick gå en rask promenad, ganska så bakfull till hans jobb för att hämta bilen. Sen hoppa in i duschen, raka benen osv. Föna håret, göra mig iordning, välja rätt kläder och kasta mig in i bilen för att åka till Riverton hotel där agenturen hade bokat in ett möte för mig med henne. Så det var roligt. Jag och Bobby planerar ju att flytta utomlands efter årskiftet. Och jag har ju redan bott i Milano men har Absolut ingenting emot att flytta dit igen. Sååå, återkommer när jag ahr mer information.

I detta området bodde jag när jag bodde i Milano. Piazza Sempione heter det. Jätte centralt och mysigt. Den vita byggnaden längst till höger som går ihop med den lite brunare hade jag en lägenhet med en annan tjej från Brasilien. Jätte mysigt..(bodde i den vita delen)



Ååååh längtar tillbaka...

PUSSS & Love g


Autumn


Jag fryser så jag skakar. Jobabr på som vanligt.. Många uppgifter och projekt som ska vara klart nu innan den 16 decemberdå jag slutar att plugga.. Då hoppas jag på bästa möjliga omdöme från mina lärare! Har verkligen lagt ner typ mitt allt för att lyckas med detta. Ska bli skönt att bli klar och kunna fokusera på vad jag verkligen vill göra. Har som sagt en stor föreläsning imorgon som jag ska göra inför typ halva skolan... HJÄÄÄÄLP!!

Ha en kanon dag...
Love g


Höstigt


Oppsi.. Såg nu att jag hade skrivit ett helt inlägg som jag glömt att publicera. Kvällen på koncerthuset och seminariet var jätte trevligt.. Det var trevligt att träffa min bokare från agenturen i lite annan miljö än bara när jag hälsar på på agenturen! :) Såå det var en trevlig och lyckad kväll. Fick invigt mina nya skor, skull ju tagit kort på dem idag med och lagt upp men det han jag inte med. Gör det imorgon istället. Ska titta på lite fler uppgifter nu och se om jag kan få pluggat lite och sen kanske det blir något avsnitt av desperete! Såå sov så gott, för det ska jag snart göra iaf.

Puss&Kram

Btw, det är verkligen höst nu. Fryser typ ihjäl mig heeela tiden. Är lite höst deppig med, känner verkligen att jag behöver komma härifrån. Får se hur det blir med allt sånt. Jag och min Bobby planerar ju en eventuell utlandsflytt.. Får se vart det bär av. vi har 3, alternativt 4 stor städer att välja mellan runt om i världen just nu som vi kan tänka oss att bo i. Så ska det ju passa med jobb och sånt för mig med. Och självklart för han med.. meeeen.. återkommer mer till detta när jag vet mer.


Jobb, jobb, jobb


Håller fortfarande på att planera och jobba.. Känner mig en aning stressad nu för det är mer kvar att göra än vad jag trodde du folk inte gör sina uppgifter ordentligt och lämnar över det på andra som har händerna fulla.

Kämpa kämpa





Goa klass kamrater



<3

Fullt upp


Just nu sitter jag och planerar det sista inför medborgar dagen som är nu på torsdag. det är sjukt mycket att göra och jag måste göra klart powerpointen och förbereda det sita inför min föreläsning. Är jätte jätte jätte nervös... Men förhoppningsvis går väl det bra. Ser fram imot ikväll då jag ska på ett event med min bokare från agenturen, hon var så snäll och hade en biljett över som jag fick. Så där ska jag vara 18.40 ikväll, och tänkte jag skulle ha på mig mina nya höga pumps ikväll med någon snygg topp. Har en ny tunika med so jag tänkte visa sen. Nu måste jag fortsätta men uppdatterar mer under dagen.

Pusssss <3



Jag idag :)

Love g

It kills to be nice


Hej mina kära..

Förlåt ytterligare en gång för det lång uppehållet men jag har såna perioder i mitt liv då jag ahr fruktansvärt mycket att göra men nu har det lugnat sig lite, har dock fortfarande väldigt mycket att göra men jag Älskar ju mitt liv när det är fartfyllt. Såå jag pluggar fortfarande Solidarisk livsstil och lite andra kurser men är faktiskt klar nu den 16 december så efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Har några jobb/plåtningar på g här nu i november. De som är inbokade just nu är den 21 & 22 november så det ser jag fram imot. Har varit ledig nu i en vecka så imorgon är det back to the real life. Men det ska bli skönt med att få tillbaka rutinerna i vardagen. Var sjuk hela veckan innan lovet med. Så nu är det bara att köra den sista månaden.

Kom precis hem, har varit hemma hos Hanna och pratat en liten stund och vi var även på en snabb promenad. Är ensam hemma nu för Bobby är med en vän inne i stan och dem har varit på Queen idag och nu var dem tydligen på Heaven 23 och drack drinkar med sångaren i bandet. Haha, roligt för dem... Imorgon ska jag upp tidigt och åka till skolan för att planera det sista inför medborgar dagen vi har på torsdag den 10/11. Vi driver ett stort demokratiskt projekt nämligen. Så jag och Minna ska föreläsa i ca 1 timma på torsdag förmiddag, är tok nervös. Efter det ska jag på någon VIP/klub kväll med min bokare på agenturen för något skönhets märke med ansikts och kropps produkter så det ska bli spännande! Berättar imorgon med bilder osv.

Nu ska jag duscha, göra mig iordning och sen lägga mig och kolla på Desperate Housewives, kan ändå inte sova fören Bobby kommer hem! Så godnatt på er och sov så gott..
PUSS & Love g


(Är lite sliten efter jobbet ikväll)




<3

RSS 2.0