Jobb


Halloo bloggen. Det var några dagar sedan sist just nu. Men det har varit väldigt mycket jobb. Både med smyckerna och allt det andra. Men idag har jag avrit och lunchat med min mami och handlat lite saker med Pia och nu snart ska Pia göra ögonfrans förlängning och jag ska sätta mig med en beställning vi fick idag som måste vara klar till imorgon! Jätte kul att det är folk som redan snappat upp detta! Så att jag måste faktiskt börja jobba och pyssla lite nu men vi hörs senare.

Puss&Kram

Jag idag:







Love g
<3

Nytt material


Har suttit hela natten och lagt till och tagit bort smyckes material. Har ångrat mig flera gånger om. Haha, men nu har jag skickar iväg min beställning och det blir en hel del grejer men det behövs!!! Men tre av gångerna när jag har behövt gå iväg en stund och göra någonting här på jobbet, så när jag kommer tillbaka så är min shopping korg helt tom??? Hmmf, fattar ingenting. yee yee



Me



And me

Love g


At work


Bli inte förvånade nu, men jag är på jobbet. Är ni förvånade? Hum?? Jag typ bor här, jag hade lika väl kunnat sova på en soffa här för det känns som om att jag är här dygnet runt. Men som sagt så slutar jag ju på söndag på mitt schema och då är jag ledig i typ 3 veckor. Hoppas väl inte och jobbar lite imellan men ändå. Underbart.

Idag har jag varit inne i stan i Göteborg på jakt efter en födelsedagspresent till min älskling. Jag strosade omkring i flera timmar utan att hitta något. Så åkte till Kungsmässan i Kungsbacka istället, och efter första butiken kom jag ut med en Gant klocka. Jätte fin är den, väldigt stilren. Haha, han fick den idag för han kunde inte hålla sig och jag är lika dålig på att hålla mig jag med. Vi är sämst på det. Så har det alltid varit med julafton och födelsedagar för oss!

Jaja, jag ska väl titta lite mer på filmerna som går nu inatt och se ifall jag får lite jobb att göra!

Puss&Kram



Osminkad i arbetskläder på jobbet! Snyggt...

Love g

Förlåt, förlåt förlåt


Jag känner mig verkligen kass som inte updatterar som vanligt men jag jobbar som en galning. Nu är jag på jobbet och klockan är 03.45, slutar inte fören 07.00 så det är ca 3 timmar kvar. Sen jobbar jag 2 nätter till i rad sen är jag ledig hela tre dagar! Skönt. På fredag ska jag hem till min kära Ida för lite födelsedags firande med middag och goa tjejer! Ska bli jätte roligt.

Och nu har ÄNTLIGEN min Pia kommit hem. Hon har varit borta i Kungshamn i 2 veckor. Har varit så tomt hemma utan våra grannar! Inatt har jag gjort tre nya armband och två nya innan jag åkte hit. Ni får se dem en annan dag. Och jag vet att det har varit lite bilder och kanske ganska så tråkig text men snart slutar jag mitt schema och kommer vara mer leldig. Det kan jag behöva..

Måste jobba lite nu = titta på en parodi på dracula filmen! Haha..

Puss&Kram



I bilen påväg till jobbet tidigare. (Sliten som bara den efter 7 nätters jobb i rad)





My lovely car



I passagerar sätet har vi min Älskade marc (borde typ sätta bältet på den), och min nattlunch=pizza.

Uppdatterar mer om en stund eller när jag har vaknat senare idag!

Love g
<3

RSS 2.0