I´m sorry

Förlåt för dålig uppdattering idag men har haft fullt med att ha Malin på besök hela dagen ocg gjort slingor i hennes hår. Hon gör ju en förvandling från mörk rött till blont! Det är en lååång process! Men i alla fall jag ahr en person som ställt en del frågor angående klädsel under kundpassen på frisörskolan! Ska svara på det nu:
Susanne om Out with the old and in with the new:
Hej Gabriella. Det var ju jag som tidigare ställde dig frågan om ni hade någon regel om att ni måste ha förkläde på er på kundpassen, och i så fall vad anledningen till denna regel var. Såg att du skriver såhär i ett inlägg från april 2010:
"Haha, men efter kundpasset känner man sig ganska äcklig faktiskt. det blir så himla varmt med alla fönar och det äckliga förklädet man MÅSTE ha på sig."
Svar: Hej Susanne! Om jag inte helt misstar mig så har jag svarat på dina tidigare frågor både i kommentarsfältet och i ett inlägg tror jag! Men Jag ger dig nu ett slutgiltigt svar och en förklaring. Vill även bara nämnda att jag inte jobbar som frisör längre!
På kundpassen vi hade på frisörskolan så var man tvungen att ha på sig förkläde för att visa sig serisös och proffessionell inför kunden. Dels för att inte förstöra sina kläder med färg men det var även obligatoriskt. Jag vet inte riktigt om det finns någon mer anledning förutom att det antagligen ser mer seriöst och proffesionellt ut när alla frisör elever har förkläden på sig och arbetsborden är städade och ens verktyg är fint upplagda!
Annars är det nog ganska uppenbart varför man använder ett förkläde som frisör. Man vill inte förstötra sina kläder med färg, man vill inte får hår i hela kläderna (vilket man dock får ändå) och det ser bra ut inför kunden! Hoppas du är nöjd med ditt svar!
Och för er andra, hoppas ni haft en fantastisk dag för idag kände man verkligen att våren är påväg!
det blir bättre uppdattering imorgon. Godnatt och
PUSSPUSS
(Jag och Madde vill ordna en sådan här sleep over med manikyr, ansiktsmask, massage och goda drinkar!!! Ser så himla underbart ut!)

Out with the old and in with the new

Så inatt somnade jag sent, eller ska man kalla det tidigt på morgonen kanske? Det hände lite saker igår som jag väljer att inte skriva om! Nu har jag vaknat och jag har fixa iordning mig lite. Ska börja städa lite nu och sen ska jag åka och jobba 16-21. Ska faktiskt bli skönt att komma till jobbet och bara vara borta från allt ett tag!
Jag idag:
PUSS

En tanke

Varför är det så att du ofta känner sig tvungen att tona ner dig själv,
så att din vän inte känner sig osäker på sig själv?
En sann vän vill väl att du ska vara så vacker och levande som du
bara kan bli? Så om du nu då inte vill såra sin vän på något sätt genom
det här, är det då rätt att du själv ska behöva gömma ditt egna ljus och låta
det slockna för att någon annan är osäker på sig själv?
Tänk på det!! Du är vacker, sprudlande och fantastisk på ditt sätt och
tillåt ingen annan ta det ifrån dig. Du är minst lika mycket värd uppmärksamheten som hon är!
Stå på dig!!

There's nothing that looks sillier than a girl in five inch Manolos stumbling like she's in an earthquake.

.

Slappa på söndagar

Jag Älskar söndagar! Det är den enda dagen i veckan som är helig och man behöver inte göra någonting, mer än det man verkligen vill göra. MEN tycker det är sjukt dåligt att det inte är fler butiker med mera som har öppet längre eller över huvud taget! Aja ska kolla på Big Brother nu i alla fall!!
Ska upp tidigt imorgon på min "lediga" dag och löra robin till jobbet! Ca kvart över sex eller ngt??
Vill ha ett helt badkar fullt med hårband och diadem! Det är så himla roligt och man kan verkligen pigga till sig och blir jätte fin med ett fint diadem eller ett hårband! Löööve it..
PUSS

Fantastisk dag

Hej på er alla Goa!
Jag är nere i Åsa och har det UNDERBART! Jag är så lycklig när jag är här nere. Vi har sovit hemma hos mina svärföräldrar, ätit lunch och haft en trevlig och mysig stund hemma hos mina föräldrar, hälsat på Bobbys mormor och nu är vi hemma hos svärföräldrarna igen! Ikväll ska vi ha en mysig kväll med vin och bad i spat utomhus! Det är så himla härligt att bada i ca 40 grader när det är så kallt ute..
Min bästa vän och hennes pojkvän kommer även hit lite senare! Jag har i alla fall tagit lite snabba kort på min nya blus/tunika/klänning (kalla det vad ni vill för jag vet inte riktigt, det är väl en blandning) från Odd Molly! Är verkligen förälskad i denna skapelse! Men bilderna är inte direkt jätte bra men det får duga sålänge, har ingen bra kamera med mig så då får photo booth duga! Ni får även 3 st bilder på mig hur jag ser ut idag!
Och nu till denna vackra skapelse
"Tunikan", är i puder rosa/gammeldags rosa sammet med vackra armar i tyll med paljetter på. Ryggen är otroligt fin men lyckades inte få en bra bild på det. Får försöka fixa det när jag kommit hem till oss där min kamera finns!
Nu ska jag se på Gossip girl!
PUSS

Såå mycket inspiration

Det verkligen kliar i fingrarna på mig nu och jag vill bara köpa, köpa och köpa! Kläder, inredning, möbler osv. Är även inne på att färga mitt hår i en annan färg och nyans! Vet inte hur allt detta ska gå?
Idag har jag och Bobby varit och kikat lite i affärer. Köpte en fantastisk blus/klänning från Odd Molly. Ska visa er senare eller imorgon. Tror inte jag hinner visa senare för jag måste åka til jobbet. Har en natt kvar nu sen är jag ledig i 2 och en halv dag förhoppningsvis! Jag har så himla mycket inspiration inom mig nu. Vill göra om i lägenheten. Vill köpa en stor, gigantisk kristallkrona och sätta i vår träbjälke i taket, vill byta ut våra svarta möbler mot antingen väldigt mörkt trä färgade möbler eller slitna vita, eller en kombination av dem två. Jag vill göra om i badrummet och jag vill köpa en färgglad tavla.
Jag har hittat otroligt mycke fina kläder och nya roliga märken som jag aldrig tidigre visste om. Jag vill göra en förändring med mitt utseende och har håret i fokus..
Som sagt kliar det i fingrarna, eller ja i hela kroppen rättare sagt.
Vill HA!! PÅ min bröllopsdag!
Såhär får det gärna se ut på min bröllopsdag!
Gaah, måste ha allt detta!!!!!!
Vi hörs senare när jag inte är lika uppspelt!
PUSS

Vårlikt

Idag har varit en jätte fin dag. Våren närmar sig med stormsteg. Jag har tyvärr inte fått upleva så mycket om av denna fina dag då jag råkade sova till 15.30. Men så blir det ju när man jobbar natt! Somnade lixom inte fören 8.30 i morse! Så att så är det.. Grannen har i alla fall varit över och satt lister i våra fönster för dem läckte in luft och det kan bli lite kyligt här ibland. Och när jag har tända ljus i fönstret så blåser ljusen typ ut!
Jag kom även på att jag inte har ätit någonting idag så det är nog dax att göra det nu! Även idag tänkte jag baka nåogt. Kanske bullar, kanel eller vanlij! Haha.. Så mycket som jag bakar så borde jag vara stor som ett hus, men det är ju skillnad när man har en man i huset med som mer än gärna äter när det bakas och han slipper göra något! Men han får mer än gärna äta det, för jag vill inte ha allt..
Det blir ytterligare en natt på jobbet idag och en till imorgon.. Sen är jag ledig lördag, söndag och måndag dag! Ska bli härligt att få umgås med Bobby lite! Det hör inte direkt till vanligheten!
Jag idag:
Puss på er

Smyckesblogg

Jag tillverkar som sagt egna smycken! Det är någonting jag verkligen brinner för och tycker är sjukt roligt! På den sista tiden har det hamnat lite på hyllan på grund av massa annat jobb osv men det som är så roligt med att tillverka och designa egna smycken är att man kan göra det när man vill och känner för det. Och att man kan ha det både som en hobby och kanske som ett litet jobb vid sidan av. Och framför allt så är det bästa med det att jag själv har så sjuuuukt mycket smycken själv! jag kan ju göra vad jag vill till mig själv! hahaha..
Nää men jag har i alla fall homepartyn där jag antingen kommer till mina kunder eller så kan mina kunder komma till mig! Jag håller på att starta upp en smyckesblogg så att alla smycken kommer att hamna där och kanske en del här med. Men så att ni vet så är det på gång! har fått förfrågan om det för ett tag sedan! Bilder på mina smycken finns längre bak här i bloggen. Har som sagt inte haft jätte mycket tid för det denna sista tiden men nu ska jag verkligen köra på igen! har nog en del roliga projekt framför mig med smyckerna! men vi får se hur det går med det..
Ville bara nämna det för er som undrat! Det kommer att komma ut bilder och priser på smyckerna! Men under tiden så kan ni hålla koll här på bloggen så säger jag till så fort allt är klart!
Puss och kram på er alla goingar. Och här får ni några smakprov på några av mina egna smycken och Egna designer!
Det här var bara en LITEN, liten, liiiiiten del av allt jag har. Har hur mycket som hälst. Kommentera gärna om det är något du är intresserad av! Sen är det alltid roligt med kommentarer!
PUSS

None

Jag hade inte alla ingredienser hemma för att baka cup cakes så jag fick göra en enkel choklad kola! Den blev jätte god. Så ska ta med mig lite till jobbet ikväll! Lämnar även lite til Bobby med, då blir han nog glad.
Sitter och kollar på Big Brother nu. Asså herre Guuud? Vad är det för fel på dagens människor? Är folk såna här? Det är klart att man upplevt liknande människor runt m i sin omgivning men verkligen alla inne i huset är helt``Asså jag vet inte ens vad jag ska säga!
Det var jätte mysigt att ha Madde här. Hon skulle bara komma på en snabb fika men undermedvetet så vet vi måda två att det blir ingen snabb fika! haha.. Men Älskar att ha henne här! Nu måste jag förbereda mig själv och allt annat för jobbet..
Uppdatterar mer senare..
Jag och Matilda. Vi lekte en lek som heter Kapps. Sjukt kul och stressande. Jag spillde ut dricka i hela ansiktet så fick torka av mig! Går ju an när man har svart på sig! hahaha. SNYGGT!!!
PUSS

Madde 21 år

Slänger upp lite bilder från Maddes 21 Års dag
Bättre sent än aldrig!
Har typ 100 bilder til så jag kommer att lägga upp fler i ett annat inlägg på alla andra som avr där med.. :) haha
PUSS

Baka en kaka


Idag vill jag baka innan jag ska jobba. Mina kollegor uppskattar alltid när jag bakat och tar med mig till jobbet! När man är vaken hela natten så vill man ha lite gott också. När man blir trött behöver man lite snabbt socker! haha.. Nää men tänkte faktiskt baka cupcakes idag!
Bilder kommer senare om jag hinner baka! Snart kommer Madde! Tänkte hinna moppa golvet innan!
PUSS

Bästa kocken

Är ju lätt jag! Jag Älskar att laga mat och baka! Tycker det är riktigt roligt att laga mat till andra och det tror jag min sambo är ganska lycklig över! Idag har jag gjort en potatis sallad med rödlök och olika kryddor! Den blev väldigt god. Jag har även hunnit städa mitt palats idag. Inatt kunde jag inte sova fören ca klockan 03.30 så jag sov till 12.30 idag istället. Vet inte riktigt vad det var med mig. Tänkte städa lite till här hemma för sen kommer mitt hjärta hit på fika! Ska bli jätte mysigt vi har inte träffats på ca en vecka eller något sånt? Känns konstigt.
Idag blir det nog ingen promenad och jag ger mig nog inte ut idag över huvudtaget för vädret är verkligen piss!!
Idag går jag bara hemma och är därför helt osminkad. Men jag kan väl bjuda på det då..
PUSS

.I look forward never seeing you again.

.

Gossip girl times

Är hemkommen från jobbet! Har pussat på Bobby, ätit en till semla (3:e nu), haha! Har även ätit lite thaiwook vi gjorde igår. Sjukt gott. Nu ska jag kollade på det senaste avsnittet av Gossip Girl! Är besatt utav det och Vampire Diaries! Vampires Diaries är den bästa serien som någonsin gjorts. Helt insane...
Köpte med mig semlor till jobbet förut, visst är jag gullig som tänker på mina kollegor! Hela 5 stycken köpte jag så det fanns kvar för mig och Bobby att äta varsin här hemma! Sweet..
PUSS <3

Make a change


Everyday you wake up, blessed because you are living. To attain happiness you need to know what truly makes you happy. Materialistic things are just that: Material offers no emotion. Lovers are humans and as capable they are in loving you, they are in hurting you. Self approval is better then any one opinion because others will always have their idea of what you should be instead of allowing you to grow into who you could be. Self doubt will only conquer the greatness in you, insecurity will only leave you empty. So take heed in the choices you are able to make because you have the freedom to make them. Do not complain about what life has given you, take what life has offered you and work as hard to acheive what you disire.... You have the heart to do so!



Å herre

Godmorgon, Ja godmorgon för jag vaknade Nu!! Vaknade dock halv tio också av att jobbet ringde och bokade upp några tider med mig, så det känns ju bra! Idag ska jag jobba 16.30-21, sen blir det tre nätter på raken. Jag och mitt hjärta hade en jätte mysig dag igår. Vi gjorde lixom inget speciellt men att ägna tid åt varandra är något vi är riktigt dåliga på så bara det blev speciellt för oss!! Både jag och Boby jobbar så otroligt mycket så just därför ses vi nästan aldrig. Jag jobbar så mycket nätter och han jobbar jätte långa dagar. Vi missar varandra precis på morgonen och sen så ses vi kanske max en halv till en timme på kvällen innan jag åker och jobbar natt, och då ska ha äta och duscha.. Så Ja jag ser honom knapt! Men det blir nog bättre nu frammåt våren med!
Tänkte ta tag i mitt hem lite.. Städa och tvätta osv. Sånt som inte gör sig självt!
Och Just det ja. Fick bilderna från förra plåtningen häromdagen med. Och Håll i hatten. Haha, nää men det är inte direkt dem finaste bilderna måste jag ju bara säga. Jag gjorde ett jobb för Sanderyds, och vi skulle plåta för deras nya katalog med profil och arbetskläder. Så Jaa bilderna är lite speciella. Dem ville inte ha det där stela katalogs bilderna utam dem ville göra dem lite rockigare osv. hahaha. Jaja, vi får se avd ni tycker.. Jag är kanske inte hel nöjd men dem är ju ok, alltid lite roligt med nya bilder!
Jag har några fler men det kanske jag lägger upp vid ett annat tillfälle!
Nu ska jag fixa lite med job, sen ska jag städa, sen ska jag åka till nästa jobb.
PUSS

3 år

Idag firar jag och Bobby förlovningsdag (3år). I maj har vi varit tillsammans i 5 år. Känns underbart att känna att jag hittat den person som jag vill leva resten av sitt liv ihop med och att man hittat en person som gör mig lycklig och som älskar mig. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och du är den som Alltid kommer att vara nummer 1 för mig!
Vi har varit inne i Göteborg hela eftermiddagen och promenerat inne i Haga och kollat i massa mysiga butiker för inredning mm. Det finns otroligt myånga häftiga och roliga butiker med antika möbler och inredning! Vi blev rejält sugna på att köpa en maffig kristallkrona till vår lägenhet. Hade blivit så otroligt häftigt och maffigt med en sån hos oss eftersom att vi bor i en ombyggd gammal lada med en romantisk, lantlig men ändå modern stil. Det är flera meter upp till taket och i mitten av lägenheten är det en gammal träbjälke som en lampa sitter fast i. Hade blivit såå bra. Men som sagt, vill manha en antik kristallkrona med lite historia från ca 1700-1800-talet så kostar dem upp mot 50-100 tusen kronor! Det håller inte vår bdúdget direkt. haha.
Nu har vi lagat och ätit thaiwook med nudlar och vi ska kolla på dne nya filmen War Horse snart! Haft en underbar och mysig dag med min prins.
Jag på Tomas Ledin på Rondo i torsdags. Madde fick det av mig i födelsedags present. Det var en fantastisk kväll med underbar mat och gott vin!
Min fina och otroliga älskade vän Madde!
PUSS - L o v e   g

Godnatt

Nu ska jag somna hade jag tänkt mig! Bobby man ligger bredvid och snarkar så vi väl se om det går vägen!
Är ledig i 2 dagar nu! UNDERBART!!

PUSS

Obalans?

Hallå mitt i natten! Jag jobbar.. Vad gör ni??
Det är så att jag är i någon sorts obalans i livet just nu. Det behöver absolut inte betyda att det är negativt utan bara att jag inte riktigt vet varken innan eller utan just nu. Jag är otroligt glad och lycklig. Jag har underbar människor runt omkring mig, jag jobbar väldigt mycket (vilket jag älskar), jag har en underbar sambo som tar hand om mig och älskar mig (har förlovingsdag imorgon btw..), jag har en fantastisk familj som alltid ställer upp och stöttar mig, har pluggat klart och fick högsta betyg och omdöme i allt vilket gör mig otroligt stolt över mig själv, jag älskar mitt hem som är precis så som jag vill ha det och jag har funnit min plats på jorden lixom.
Då undrar ni säkert varför jag fortfarande känner obalans i livet just nu? Jani, det undrar jag med? Jag förstår inte varför man aldrig kan vara nöjd. Det är antagligen så, för att kunna utvecklas och finna nya saker att må bra utav så behöver man känna känslan av obalans, att inte ha kontroll och att vara vilsen. Vad ska man annars sträva efter? Om man känner att man har ALLT, asså verkligen allt som man vill ha och är tillfredställd med det så kan man ju knappast ha fler och nya mål, eller? Och hur intressant är livet då? Varför skulle man inte vilja uppleva mer, och nå ännu högre höjder, det är ju det som är livet.
Harmoni är ju bara ett ledord i det man söker efter. Om jag har ett inre harmoni så har jag nog lättare att leva här och nu och njuta av livet och det jag har nu. Har man inte ett inre harmoni så är det på tiden att man slutar att snabbspola i livet. Att snabbspola de jobbiga stunder och problem man har i livet löser ingenting utan snarare så missar man otroligt mycket på vägen och det är inte värt det. Tänk så mycket du kan lära dig av det du tidigare missat. Jag brukade alltid snabbspola mitt liv. Det var lätt att gå vidare just då, men plötsligt så spolade livet automatiskt tillbaka tiden snabbare än jag hann tänka ordet lättnad. Och då var problemet på tavlan igen. Utifrån det lärde jag mig att ta tag i saker och ting på en gång, sen kan man gå vidare med HARMONI. Då och endast då kunde jag känna inre harmoni. Det är en fantastisk känsla och har du aldrig provat så måste du genast göra det.
Strunta i vad som är rätt för andra, tänk vad som är rätt för dig. Du har rätt att tänka och känna precis det du tänker och känner. Tillåt dig att känna just den känslan som finner sig för stunden och bearbeta den. Med allt detta vill jag bara få sagt att allting har sin funktion i livet. Om jag eller du sitter i en gungig bår just nu så betyder det inte att det alltid kommer att vara så, om vi inte själva låter oss hamna där i en evighet. Det är faktiskt så att det är enbart en själv som kan ta tag i årorna och få tillbaka den där balansen jag pratade om tidigare, och på så sätt få tillbaka sitt egna liv.
Nä, spela nu tillbaka tiden och få ogjorda saker gjorda (Man kan ju ändå inte få gjorda saker ogjorda), Olösta problem lösta, otänkta tankar tänkta och finn ditt inre harmoni. Det är en otrolig upplevelse på vägen kan jag lova. Men vet du vad, det är värt det! Du växer som människa!
Oh lord vad man tänker mycket på natten, inte undra på att man drömmer mycket konstigt.
Revive the good bitch in you and do something about your life.

PUSS

Det där med födelsedags present

God förmiddag!
JO, det där med födelsedags present är sjukt svårt. Madde fyller ju 21 år nästa helg och både presenterna jag först hade tänkt gick åt stöpet, aah det passade bara inte! Så SKIT, för jag tycker det är jobbigt när man inte hittar en bra present. För det är ju heler inte bara att köpa något eller slänga ihop något på 10 minuter utan det ska ju vara speciellt. Och Speciellt när det är till en bästa vän! SÅÅÅÅ, har lite panik at the disco just nu men det ordnar sig nog. Försöker få tag på det lilla livet med för att jag måste fråga henne en viktig sak så att jag kan gå vidare med den här presenten men hon svarar ju aldrig. Gaaaah.. Inatt blir det jobb, ush, nu har jag i princip varit ledig från jobbet i 3 veckor (har dock varit sjuk i en vecka av dem så ledigt är väl att ta i) men ändå, det är alltid lika trög startat att komma tillbaka till jobbet efter så lång tid ifrån det.
Måste äta nu, vaknade klockan 08.00 och har inte ätit frukost än, är helt inne i att fixa Maddes present!
Tjing tjong
Puss&Kram
Jag i Sri Lanka
Love g

Sjuka dagar


Heeeeej! har ju som sagt varit utomlands nu i Januari med min Bobby. Direkt när jag kom hem så blev jag sjuk och börjar nu att bli frisk.. Jag hostar och är lite rosslig i halsen bara. Men det är ju så med förkylningar, dem släpper aldrig utan man får dras med det i några veckor och pinas. Men nu börjar jag i alla fall jobba imorgon igen (natten), så det känns otroligt skönt för är riktigt trött på att ligga hemma nu, PLUS att även Bobby började jobba igår så jag ligger här hemma själv. Kan inte ta mig någonstans heller för handbromsen på bilen har frusit fast och då ska man absolut itne köra med den och jag ska nog helst inte gå någonstans heller nu i minusgrader när jag precis börjar bli frisk igen. Sååå har ett litet dilemma.
Igår stor städade jag här hemma. Det var max vad jag orkade med igår. Var helt slut efter det, känner att jag inte har några krafter till någonting. Fy blä, men senare på kvällen så kom Madde och Matilda och hämtade mig så ahde vi en riktig tjej myskväll och vi bara pratade i flera timmat och planerade Maddes födelsedag som äger rum nästa vecka! Har massa smaskiga planer för henne.
Nu får jag se till att göra något innan jag får panik på mig själv och detta hemmet! har hört att TARA har 70% rea idag så det kanske blir att man kilar ner dit?! Får se..
Slänger in lite bilder från Sri Lanka så länge i alla fall..
Puss&Kram
(Ser ut som jag har världens längsta armar, haha)
Inne på galle fort
Nu hinner jag inte mer.. Det kliar i hela kroppen på mig och jag måste röra på mig!
Hajj Hajj

RSS 2.0