To face the truth


Att du ens är villig att döda vår vänskap för det här. Att du ens kan med att utnytja mig som du gjort genom alla år och att jag fortfarande går på det. Jag är så fruktansvärt besviken på mig själv som inte kan sätta gänser när det gäller dig. Det är när det kommer till dig som jag är svag. Du har någon jävla hake på mig och du har mig rullad runt ditt lillfinger. Det värsta av allt är att du själv är så medveten om det. Och du kanske tror att du bara kan sticka härifrån och starta ett nytt liv någon annan stans och fullständigt skita i allt och alla du har här. Men en sak är säker, att du kommer inte att ha någon av dem du behandlar som skit kvar när du väl behöver dem. Jag har varit en ÄKTA vän för dig och du har svikit mig och och om igen.. Jag är trött på det nu, jag är så Jävla trött på det. Jag tänker inte låta dig behandla mig som du gör, det är fan slut med nu. Du kommer inte undan med det här. Du kanske skiter i det men du ska veta att det sitter djupt inbankat i mitt hjärta det du gjort. Du har sumpat alla chanser hos mig nu, detta var din sista chans och du sumpade den. Hoppas du lever ett bra liv med det samvetet.

Hoppas du har ett bra liv där borta, för här kommer ingenting att finnas kvar för dig om du fortsätter att behandla folk så som du behandlat mig. Det är ett sånt jävla äckligt beteende. Patetiskt och pinsamt.
Det känns skönt att släppa dig nu, för nu kan jag börja om på nytt med ett nytt liv utan svek, lögner, falskhet och utan att må dåligt över dig.

Jag saknar ingenting utav det.


New In


Köpte mig en svart enkel men jätte fin tunika på TARA idag och ett halsband med. Det kommer blir najs tillsammans, tänker nog ha det imorgon. För imorgon ska vi ha typ 13 eller 14 personer här på brunch, och vara en hel dag här. På kvällen ska vi grilla och sen blir det nog utgång! Såå, man kan känna sig ny och fräsch imorgon! Vi var och fikade på karma förut med. jag åt en grillad foccatia (tror det stavas så), sen var vi som sagt på kungsmässan med. Och även innan det systemet för morgondagen. Bobba och Felix har redan börjat dricka öl för dem ska ut ikväll med, får väl se hur dem mår imorgon, haha. Men men, tänkte visa mina nya saker. Jag var även tvungen att köpa lite ljus. Stora blockljus till mina maffiga älskade ljusstakar.



Tunikan oh halsbandet från TARA.





Min aaaaasss snygga ljusstake med det nya ljuset. Köper alltid samma ljus och samma färg, tycker att just dem här ljusen passar bäst in i vår lägenhet, Visst snygg ljusstake? Har två tycken likadana fast mindre med i köksfönstret



Över ljusstaken ahr vi satt upp en väggschablon. Älskar den texten<3

Aja, nu sitter jag med färg i håret. Det sticker, men vill man vara fin får man lida pin! Nu ska jag titta på ett avsnitt Gossip Girl och ladda upp inför ikväll då jag ska jobba på Ester. Pia min granne ska med jobba med mig. Så ikväll blir det garderoben och det är 30+ ikväll och lönehelg. Blir nog fullt hus skulle jag gissa.

Puss&Kram
g

Skolavslutning

Förlåt för INGEN uppdatering igår. Jag tänkte uppdatera innan jag åkte till skolan, meeen till slut hann jag inte det. För er som inte vet så är jag ju färdigutbildad frisör i grunden och ahr jobbat med det innan men kände att jag ville göra någonting annat istället plus att min kropp tog mycket stryk av frisöryrket, speciellt min rygg.

Men men nu går jag iaf på Löftadalens folkhögskola i Åsa för att plugga upp mina betyg. Igår hade vi Skolavslutning, jag ska gå en termin till då jag hoppade in mitt i läsåret i Januari. Såå det var en mycket stressig dag igår. Först var vi på ett studie besök, sen hem och ducha och göra sig iordning och till avslutningen och sen fin middag i matsalen. Senare på kvällen avr det koncert med massa musik mm. Hade grymt trevligt men i och med att vi började dricka så tidigt så ble det även en tidig hemgång. Redan runt elva-tolv tiden. Jag pallade inte mer. Hade fått på tok för mkt dricka och jag var trött. Så i morse vaknade jag med lite bankande huvudverk men det är lugnt nu. Nu ska jag färga mitt hår, så åker och köper färg. Och Nej, ja köper ingen Ica färg utan jag köper riktig frisör färg.

Men nu har Bobbas kompis från lumpen kommit hit och vi ska in till Kungsbacka "innerstad", haha, och äta lunch!

Här kommer bilder från gårdagen:







love g

New in


Nu är vi hemkomna från filmen. Kan starkt rekomendera denna filmen, baksmällan 2. Den var grymt rolig. Men innan det så fick jag, Pia, Oscar, och Robin nys om en utförsäljning från Magnitude. Så dem sålde ut Miss Me jeans för endast 600 kronor. Fick även reda på att en viss butik har köpt in dem och säljer dem för ca 1400:- i butik. Så vi är glada tjejor nu. Jag fick med mig ett par medans Pia den galningen köpte hela 3 par jeans!


Konstig rumpbild- I give you that







Älskar mina nya jeans <3

Ska kolla på ett avsnitt Gossip Girl nu.

XoXo

Betala räkningar


Jag HATAR att betala räkningar. Det är det värsta jag vet. Jag blir arg, sur och grinig när jag bara ser flera tusentals kronor bara pissas iväg till skit saker man dragit på sig. Fan också!!

Jag tröstar mig med Gossip Girl

 

 

Love g


Dagens


Nu har jag varit på arbetsintervjun och det gick super bra. Ska börja jobba redan nästa vecka. Wiiieeaah, skall bli jätte roligt at få testa på någonting nytt. Har varit hemma ett tag nu men har städat lite i köket, faktiskt i hela lägenheten med. Har lyckats få igång en tvätt så nu är sängkläderna på g att  li fräscha igen. Det är det bästa som finns tycker jag, att gå och lägga sig i nytvättade sängkläder!

Hade ju sagt att jag skulle visa er bilder från gårdgens köp. Så här kommer lite dagens på mig och lite annat smått och gott.



Dagens outfit:
Kavaj - Zara
Tunika- Zara
Jeans - Rare från TARA
Schal(eller hur det nu stavas, haha) - TARA
Halsband - TIN TINO
Armband - Olika märken och butiker
Skor - Butik gläntan i Åsa


Lilla jag


Mina nya hudkräm från Collines de Provence som luktar Musk. Riktigt underbar doft.



Mina nya söta skor från Butik Gläntan i Åsa. Love them <3



Och sist men inte mins mitt nya helt fantastiska doftljus, även det köpt på Butik Gläntan i Åsa. Det är det här ljuset som luktar typ "Cotton". Det luktar verkligen i hela lägenheten. Köpte även ett jtte gott läppbalm på Gläntan men glömde ta kort på det och det är ändå inget speciellt lixom. Nu ska jag träffa Pia lite. Vi ska gå på bio ikväll med våra pojkvänner. Baksmällan två blir det. Men vi hörs sen

Love g.

Arbetsintervju


Ska snart bege mig till Kungsbacka igen för att gå på en ny arbetsintervju vid 12.30. Ska bara svänga förbi en mysig butik och köpa en mycket mysig bodylotion som luktar gudomligt gott. Så jag kommer hem hyffsat tidigt idag, kommer då att ta kort på det nyinköpta från igår och idag!

Så vi hörs igen om en stund darlings



love g

Wildhorses I wanna be like you.


Sitter med Mr.B i soffan och tittar på Cougartown. Har precis kollat på desperate OCH gjort klart en fördjupningsuppgift för redovisning imorgon. Såå duktig huuh?.. Idag har jag ju som sagt varit hemma hos Ida och innan det lämnade jag in bilen på lagning på verkstan. Nu går den som smuuuuth! Det blev Sushi för både min och Idas del. Det var vansinnigt gott. Lite senare kom Linnea och Kim hem till Ida men jag var tvungen att gå typ med en gång för att min bil var klar på verkstaden och dem stängde vid 17.00.

När jag kom hem väntade min man på mig för att jag skulle laga mat. Jag gjorde min special soppa, den är riktigt god. Mums. Innan jag åkte hem shoppade jag lite. Visar allt sånt imorgon för har inte hunnit ta några kort på det. Men jag köpte ett par jätte söta ballerina skor med massa söta stenar på. Ett underbart doftljus som luktar typ "Clean cotton", verkligen jätte god lukt, sen köpte jag ett lipbalm som var helt fantastiskt bra och ett par söta hjärtan med stenar på som jag ska hänga i något av mina fönster här hemma. Men som sagt det får ni bilder på imorgon. Jag säger godnatt nu för jag kommer inte att blogga mer. Så sov så gott allihopa. Nu ska jag mysa ner mig under täcket med min älskling. ååååååhhhh så myyysigt <3



Jag och hun i sagoslotten på Liseberg
<3

Marcus, Ida och Lucas - På liseberg


Min snygga man på balkongen hemma hos oss


Jaa nu är det lite bilder från andra dagar och så lite annat, men det får bli lite så. Har så sjuk mycket bilder nu efter den hör tiden, wiiihooo

Godnatt
Love g

Love Love Love


New in





Är helt nerkärad i min Nya Marc. Från TARA - Just love IT



Jeansshorts från Raglady. Love it tooooo'



Tunika från Rabens Saloner från
TARA



Linne från Raglady

Thats for now..

Love g



Hemma hos mamma I

Nu är jag hemma hos Ida. Vi är sjukt sugna på sushi men småpojkarna leker där nere och vi kan inte gå båda två så jag får nog ta Idas cykel och trampa ner och köpa till oss båda :) Fast jag har lite sug efter pizza med, kan inte bestämam mig. Hjäääälp mig..

Love g

Mot Ida

Slänger i min lite snabb frukost och sen måste jag rusa iväg för bilen ska in vid tolv tiden, eller ah jag har inte super duper bråttom men känns ändå skönt att vara ute i god tid och inte stressa.. Så Undertiden bilen är inne och blir lagad så tar jag en kort promenix hem till Ida och spenderar några timmar med henne! Jag orkar defenitift inte sminka mig idag och klädseln är degig. Slängde på mig ett par thights, ett långt tight linne och min Älskade Juicy tröja :) Oh prime boots till det.. Såå det blir nog en bra dag. Ni får alla ha en underbar dag idag, vi hörs senare..

<3 G




Godnatt

Nu ska jag bara se klart på Plastikkirurgerna 90210 sen ska jag sova. Ska upp imorgon och lämna in bilen på verkstan då avgassystemet krånglar igen.... Jobbigt.. men men, sen blir det väl att umgås med Ida med.

Såå, nu säger jag godnatt. Sleep tight
Love g



<3

Haven´t you heard? I´m the crazy Bitch around here..









<3

Home in Boyfriends clothes


Nu sitter jag i soffan och tänkte slå på Gossipgirl. Känner mig otroligt bekväm här hemma i Mr.B`s kläder. Tänkte även sätta på en kopp kaffe. Men får se, var ju iofs precis iväg och lunchade med pappa.T. Det var mysigt. Vi var på Karma och jag åt vegetariska vraps. Mycket gott men väligt starkt.







<3 G

I´m back and I´m here to stay

Halloo everyone!
Sååå, är återigen tillbaka till bloggen. Det har varit väldigt mycket det senaste men känner att det skall bli roligt att börja blogga igen. Det har hänt mycket sen sist, kommer nog inte kunna berätta allt men lite ska ni allt få veta.
För er som inte vet så har jag och Mister B flyttat till Kungsbacka igen till en helt nybyggd lägenhet och vi stormtivs i vårt nya hem. Därimot är jag gränslöst fed up på hela Kungsbackas befolkning och allt skitsnack och all drama. Sånt orkar jag faktiskt inte med. Men men, inget att hänga upp sig på nu.

Jag pluggar igen, men jobbar samtidigt. Livet leker så att säga. Jag har mycket nya bilder att visa er så det kommer att komma i omgångar.

Starting now:


Jag och Mr. B på min födelsedag <3

Hjärtat hade fixat hela dagen med middag, chokladdoppad frukt, champange och världens vackraste blommbukett. Detta för att fira vår 4 års dag :)



Tjejkväll på balkongen
Anna och Holly

Anna, Jag & Holly

Anna <3

Nu ska jag internetshoppa lite på Nelly, har hittat mycket fint jag vill ha!

PUSS & KRAM
G

RSS 2.0