Harmoni

Vad är harmoni?

Begreppet harmoni är egentligen en musikalsik betoning för toner som klingar samtidigt, enligt ett regelbundet rytmiskt mönster. Eller hur det påverkar musiken eller varandra. Harmonisk gestalning.

Harmoni är när jag får känna kärlek till livet, när jag får känna kärlek till någon annan men också när jag känner någon annans kärlek till mig. Då mår jag bra. Då känner jag verkligen harmoni i hela kroppen! Om jag kan få känna att mina vänner finns här för mig och att det finns någon sorts balans i de relationerna, då känner jag kärleksfull harmoni. För vänskap är någonting som är så viktigt för mig och det är inte så ofta jag verkligen känner den sortens harmoni mellan mig och mina vänner, men när jag väl gör det då är jag lycklig! Men man vill ju behålla den känslan.

Jag är lycklig, men jag vet inte om jag är det till 100%. Men är man någon gång helt tillfredställd med livet? Är man någonsin nöjd? Jag tror inte att jag är 100% nöjd. Jag vill alltid ha mer, och jag borde få mer. Men jag kanske inte kan ställa så höga krav på andra, eller mig själv?

Mitt hem är äkta harmoni för mig. Min sambo är harmoni för mig, vid många tillfällen, inte alla men många. Men så är det väl? Man måste ha någon sorts obalans i livet och förhållanden för att dem ska ha någon form av balans resten av tiden? Eller är det för långsökt?

haha, jag skrattar åt mig själv för att jag skiver verkligen som jag tänker och det låter inte alltid så jätte bra? Så jag kan verkligen undra vad ni tänker när ni läser detta! Men men, det är sån jag är. Det är bättre nu får se mitt rätta jag!, Eller??

Okeeeeej... Ska kolla lite på tv nu de sista timmarna som är kvar på jobbet. Imorgon ska jag träffa Bästa vännen, hon som får mig att känna harmoni!

Puss & Love g

 

 


Bara en tanke som slog mig


En tanke som ofta slår mig är den här kvinnliga makten när det kommer till sex. En kvinna som har ett liv fyllt av rika män och modekläder, har hon stor sexuell makt som hon kan utnytja till det yttersta? Detta ger upphov till en mycket knivig fråga! Var går gränsen mellan att vara en proffessionell flickvän och bara vara professionell?
Kan kvinnor hålla sig till det professionella "bara sex", eller är det så att kvinnor alltid vill ha ut någonting mer, eller rättare sagt, förväntar sig någonting mer än just "bara" sex? Kan ett förhållande i kvinnans värld bara vara "proffesionellt" sex?
- Kvinnor har rätt att utöva sin makt.

- Men inte genom att ligga sig fram till toppen.

- Jo, om det krävs.

- Det är utnyttjande!

- Av män ja - Och det är okej.

- Så du menar att kvinnor kan utnyttja sin sexualitet för att nå fördelar, men män får inte dra nytta av det?

- Ja på så sätt är män och kvinnor är jämlika.

 

Är det verkligen så? Att män kan använda kvinnor för "bara" sex men att kvinnor istället utnytjar männen för att både få njutning men också saker som kläder, smycken osv i gengäld?

Det är ju det som männen tror att dem kan fånga en kvinna med. Middag på en fin restaurang, rosor i en stor bukett och ett fint smycke runt halsen. Och kvinnorna i sin tur förväntar sig istället ett hus med fin trädgård, hund och en bebis.

Gud vad jag är glad att jag har pojkvän och slipper dessa problem. Men detta är såna vardagliga tankar och diskussioner hos mig och mina vänner! Haha, lite knepigt kanske men det är sånt här som är det "verkliga livet".. Eller?

Aja nu ska jag fortsätta jobba! Skriver kanske något mer lite senare. har ju trots allt 6.5 timmar kvar!

Puss&Kram Love g


3:e natten


Nu jobbar jag 3:e natten i rad. Och förlåt för riktigt dålig uppdattering men ahr haft sjukt mycket för mig det sista! Har blivit helt klar med skolan och jag gick ur med högsta möjliga betyg och omdöme så är riktigt nöjd med mig själv nu!!

Sitter vak i natt men ahr blivit lite avbytt så att jag fått dricka lite kaffe och peta i mig lite mat. Har även sprugit på massa larm, gått rundan på hela huset och i utelägenheterna.. Längtar bara hem till min säng.. Jag vill sova!!

Imorgon tisdag: Ska sova ut efter att jag jobabt klart, slutar 07.15 är inte hemma fören ca 07.45.. Såå ska sova. Sen göra MASSA smycken, för jag har ett Homeparty på onsdag.. Och ja har massa beställningar att göra med som MÅSTE vara klara imorgon.. Så jaa det är mycket press nu. Men när jag jobbar natten så får jag mycket tid till att blogga...

Såhär ser jag ut just nu, osminkad i princip och jaa, all natural..





Duschade innan jobbet och satte upp håret i en trulls (eller vad man nu säger) när det var blött. Därför ser jag ut som ett fågelbo i huvudet..

Såå nu ska jag springa på ytterligare larm..

Puss på er <3

Jobb, jobb mera jobb


God morgon. Hoppas alla sovit gott. Jag sov helt underbart inatt tills min älskling väckte mig och jag var tvungen att köra honom till jobbet. Men men, alltid skönt att vara uppe i tid för en gångs skull. Kaffet är slut här hemma så fick åka tillstatoil och köpa mig en kopp. Dem har grymt gott kaffe. Igår kväll jobbade jag på en ny avdeling och jag trivdes grymt bra. Härligt folk som jobbade där och det var riktigt mysigt. Idag ska jag ha en redovisning i skolan och sen ska jag jobba natten 21.00 - 07.00. Så det blir mycket jobb. Men innan det blir det att åka hem och göra massa smycken. Det kommer lite folk hem till min mami på söndag och ska kolla på mina smycken och mysa med glögg. Det är ju tredje advent och förhoppningsvis är det någon som är sugen på att köpa julklappar av mig :). Har massa planer och massa att göra. På måndag har jag och en vän till mig ett viktigt och roligt möte klockan 13.00 och sen ytterligare ett till möte i veckan. Ska bli spännande och roligt. Nu måste jag börja göra mig iordning. Lägger upp lite smycken gjorda av mig och skulle det vara så att någon av er är intresserade så hör gärna av er till mig. Ni får mer än gärna boka in homepartyn och jag har massor med julerbjudanden och julklapps tips.

Puss på er































Det var en bildbomb på (LITE) av mina grejer. Om det är så att någon av er är intresserade så går det mer än bra att slänga iväg ett mail till mig : gabriellabjersland@hotmail. Annars kommentera gärna inläggen och bilderna! Jag skickar även iväg om ni skulle ha svårt att ta er hit och hämta.

Ha en bra.
Love g <3

Kallt, halt men fint


I morse var det väldigt kallt och halt ute på vägarna och jag och Madde sladdade omkring när vi skulle till skolan. Madde sov hos mig inatt. Jätte mysigt hade vi när vi satt och pluggade till ca 03.00 ikväll för att vi haft redovisning i morse i naturkunskap B. Nu har vi profiltid hela dagen fram till det vi slutar. Snart är det lunch, bra det för jag är sjukt hungrig. Ska även hem till mami och hämta mina paket med massa nytt smyckes material. Ska bli väldigt roligt och se vad för fina saker jag fått hem nu. Jag får fortsätta här nu, slutar ju faktiskt om exakt två veckor så har mycket att göra.

Puss på er









Love g


Kvällen


Har varit i skolan i 2 timmar idag. 10.00-11.50, åt i och för sig lunch med alla goa där också så kom väl iväg vid 12.30 ungefär. Åkte och uträttade lite ärenden, sen kom madde på en kopp kaffe och vi planerade och fick mycket gjort på vårt projekt. Kommer bli såå roligt..Hoppas bara att allting kommer att gå bra. Ser fram emot detta så sjukt mycket. Nu sitter jag i soffan, skit lat och måste egentligen hoppa in i duschen men jag gör det aldrig. Har blivit en riktig data nörd. Sitter vid datorn 24 timmar om dygnet känns det som. Men jag klarar mig inte utan min dator. Hela mitt liv ä i den här datorn! För att inte tala om alla bloggar jag ska gå igenom några gånger om dagen. Haha töntig jag är.. Nää men nu måste jag hoppa in i duschen. Madde kommer om ca 1 timma och hämtar mig för vi ska sitta hemma hos henne några tjejer och dricka lite vin innan vi ska dra ut! Ska bli trevligt med lite girls time.. Länge sedan nu <3 Här har ni några otroligt dåliga bilder på min nya kjol samt väst och tröja.. Har haft på mig det idag, men jag har inte fått hem min kamera s kan inte ta några fina kort nämligen. Så fort den kommer hem i mina ägor igen så ska jag ta finare kort.

Ha en underbar kväll, uppdatterar senare. Love g



Underbar fluffig kjol. Älskar den







Och ett nytt smycke, ahr inte tagit kort på allt nytt men det kommer det med.



Äkta läder, snurra runt (2 varv) med dubbelt läder band. Budskapsberlocker och hjärtan!



Detta kan även användas som kortare halsband. Det är verkligen fint som halsband. Smart när man kan kombinera både halsband och armband i samma smycke! :)







PUSS&KRAM

Jobb ikväll


Hade ett samtal med min mentor idag som gjorde mig jätte glad och det har gjort hela min dag. Är på ett strålande humör idag! Iväll blir det jobb mellan 16.30-21.00 sen bär det av hem igen för att plugga och göra några fler beställningar! Vädret idag är jätte tråkigt. Det blåser som bara den och är vädligt grått och tråkigt, men som sagt är på så bra på humör idag så det spelar ingen roll..

Jag idag:







Love g <3

RSS 2.0