Fy i h*lvete


Jag har klippt av typ hela knogen på fingret idag. Den bara hänger och dinglar, köttet alltså. Det spruuuutade blod, och ändå var jag tvungen att klippa färdigt kunden. Hmmf? Sprang upp till apoteket, köpte rengöring och olika förband typ. Sen sprang jag till jourmottagningen som var stängd och sen till vårdcentralem som även den var stängd. NU, har jag ingen känsel uppe på fingret., Graaaw life is guuuuud. Ska jobba imorgon med detta med. Dem på apoteket tittade på det och sa direkt att jag skulle åka in och sy men jag har bara tejpat ihop det och låtit det vara? Hmmf, kommer säkert bli förlamad?..

Anyways, hur har eran dag varit? Härligt att ha helg och vara lediga? lediga dagar finns bara i mina drömmar och tankar. Upp imorgon och jobba imorgon. The boss it is, it´s me..

PS. Min NYTTIGA diet har gått sådär men ändå hyffsat om man kan räkna med att jag inte HUNNIT äta någonting idag fören jag kom hem vid 19.00 tiden? Ahh för det är nog också nyttigt och hälsosamt?! Har levt på kaffe och tuggumi och mina briljanta fingrar som går som bara den även om man gör några ingrepp här och där.

Nu ska jag och bobbymannen myyysa! Har precis tittar färdigt på Prince of Persia, var sådär bra men hyffsad.


Nog om mig, på tisdag ska jag träffa min EMELIE! Har inte träffats på vad kan det vara, 2-3 månader? och varför fattar jag inte. Saaaaaknar dig..



Love u Hun.. <3

PUSS

Arbetskvinna


Idag jobbade jag över en timma med en färg/klippkund som hade gaaaaaanska mycket hår, men hon blev väldigt fin när vi var klara. Jobbigt bara att jobba till 20.00 då jag egentligen slutar 19.00. Imorgon ska jag både öppna och stänga salongen så tänkte vara på salongen imorgon vid halv-kvart i tio och sen ska ja stanna själv till 20.00 och stänga. Sen ska jag ha hand om stängning och öppning hela helgen så det blir tidiga morgonar och sena kvällar/eftermiddagar..

Jaja nu kollar jag på paradise hotel 6 "Danmark" det är det bästa av dem alla. Det nya Svenska är så sjuuuuukt dåligt... hoppas det blir bättre med tiden!

Godnatt alla goingar.

PUSS

BeslutsÅNGEST


Hjälp mig DIRR! Jag har gått runt hela dagen på jobbet och klagat på mitt fula blonda tråkiga hår och sagt att jag vill färga det brunt. Men jag kan inte bestämma mig. Vet ju att jag passar bättre i blont och att jag trivs bäst i det men hur trååååkigt är det inte att ha samma hårfärg hela tiden då? Och jag som är frisör. ALLA frisörer mixtrar med sina hår utom JAG!? Vad är det för fel på mig och varför är jag så feg? Varför vågar jag inte färga håret och varför vågar jag inte byta frisyr?.

Min fråga till er ÄR:

Ska jag färga mitt hår brunt?



(Skratta så mycket ni vill åt bilden för den är fejk och jag har inget smink, I know.. )

Eller ska jag ha det blont?



Aaaah bjuder på den med dååå



???????

Onsdag


Godkväll..

Jag har nu kommit hem från jobbet, duschat ätit och kollat på Paradise Hotel! Tycker det är mycket sämre än de danska :(.. Dagen på jobbet idag gick riktigt fort men kanske för att jag varit ledig i fyra dagar i rad.

Jag upptäckte att jag glömt mina saxar och verktyg hemma 4 minuter innan jag började jobba och hade kunder bokade från till lunch och även efter så hann inte springa tillbaka och hämta dem. Så på de första kunderna fick jag använda lånesaxarna och dem var det säääämsta jag har arbetat med. Håret typ vek sig i saxen när jag klippte så på lunchen gick jag hem och hämtade allting. Passade på att fixa iordning håret när jag var hemma för jag hann bara platta till det snabbt på morgonen och sen såg det ut som jag vet inte vad när jag kom till jobbet. USH! Men efter det så kändes det braa mycket bättre, så här blev det sen. Har ingen bild på hur det såg ut före men tänk er en blöt hund. 

Dagens:









Ska mysa med min man nu!
Hörs senare.

Puss g


Ååååh


Vill starta en egen salong! Jag vill jag vill jag vill...


Åååååh


Hatar att vänta. Bobby har inte slutat jobbet och jag väntar, väntar och väntar för vi ska åka och handla. Sen är det min tv kväll idag! Lääängtar! Pratar ju nu med min blivande granne Pia Herfors! Ska bli så roligt att flytta nu och att det blev dem som fick lägenheten brevid!

PUSS


1 svar på tal


Eftersom att jag varit så fruktansvärt dålig på att blogga de senaste veckorna så har jag ju även missat lite små kommentarer här och där. Iaf här är en fråga från när jag visade upp min sminkvideo. 

Postat av:

använder du båda sorterna samtidigt eller använder du de var för sig och byter lite när du känner för det? :)

Svar:

Nej, jag använder först den ljusa foundation som bas. Sen det ljusa pudret för att matta av. Sedan kan jag ibland ta lite av solpudret på kinderna, pannan och ibland näsan+hakan. Men bara ytterst lite för den är ganska stark i tonen. Och ibland brukar jag avsluta lite med ett annat rouge, även det från Id då!

Hoppas du förstår vad jag menar!

Puss&Kram på dig going.


Underbart med ledighet



Yes yes yes.. I´m back. Förhoppningsvis för att stanna lite längre än de tidigare gånger jag sagt såhär! Men ni vet ju hur krävande mitt jobb är och för att inte tala om arbetstiderna. Det är dem som är det krävande. Jaja, ingen bra ursäkt jag vet.

Jaja, jag har iaf varit ledig sen i fredagskväll så alltså 4 dagar i rad. Kan ha varit dem bästa dagarna på länge för mig. Sandra var här i lördags och vi var nere vid havet och drack lite cider och myste. Underbart höstväder så man kan sitta ute, Me like! På lördagen åkte vi in till Kungsbacka en sväng, mycket mycket mycket trevligt!
Jag tänkte iaf bjuda er läsare på en bildbomb från dessa fyra dagarna.

Enjoy.. (Alla bilderna är tagna med min nya Aaawsome Iphone 4)



'

Jag och Sandra <3



Me´




Sandra <3


 


Vid havet - Sandra, Rocky, Molly





Så fruktansvärt vackert och fint här nere i åsa. Blir lycklig vare gång jag kommer ner hit.

Nu ska jag äta kladdkaka som jag gjorde igår! Haha, tönkte vid frukosten att jag skulle bli nyttig och sund nu så jag kokade bara 2 ägg och drack två glas vatten. Men nu börjar suget med en gång! Satan..

PUSS g


RSS 2.0