Ensam mysig hemma kväll


Idag har jag jobbat. Hela dagen fram till 16.00, sen åkte jag hem, bytte om snabbt och åkte ner till Harrys och åt middag med Älskling och hans föräldrar. Nu är jag hemma igen och ska hoppa in i duschen. Bobby ska åka till en kompis ikväll så jag stannar hemma själv och myser med mig själv. Ska kolla på Paradise Hotel 7 danmark och jag ska göra hårinpackninng, skrubba kroppen, raka benen, måla naglarna och göra ansiktsmask. MYS! Men jag hatar att vara hemma själv så just därför tänker jag sysselsätta mig själv med allt detta under kvällen!. Nu ska jag hoppa in i duschen iaf.

Puss&Kram
g




18 timmars jobb


Så nu är jag hemma från jobbet för att vila upp mig till nästa pass då jag går på natten. Har jobbat sen sju i morse och jag slutar inte nattpassat fören 07.00 imorgon bitti. Såååå, nu ska jag bara vila mig om jag ska orka med detta. För imorgon ska jag även jobba kvällen och börjar då 16.30. På torsdag ska jag träffa min älskade Emelie. Hon ska få nytt fint längre hår och jag nya fina längre naglar. Ska även klippa varandra. Saknar henne, det är inte ofta vi ses nu för tiden. Aja, jag updaterar senare om jag hinner och orkar. Annars hörs vi imorgon.

Puss&Love
G



Jag och min fina Holly. Hahahaha

<3

All day alla night, what the fuck


Slottsskogen


Jag och Bobba är ganska nyss hemkomna från en mysig tripp till Naturhistoriska Museét och en promenad i slotsskogen. Det har varit ett underbart väder ute idag men just nu känner jag att det är för varmt och jag orkar inte vara ute i solen. Men funderar ändå på om man ska tända grillen och korka upp vinet? Orkar inte direkt hitta på någonting idag. Ska jobba dubbelpass imorgon.

Egobild bomb:









Älskar passformen som mina jeans från Rare har. Köpte dem på Tara förra året. Love them <3

Så nu ska jag prata matplaner med min man :)

Love g

Nytt jobb


Good morgon, eller god förmiddag? Jag äter frukost nu iaf och det har varit jätte skönt att sova ut idag. Jag vaknade upp till regn, men jag måste erkänna att jag gillar när det regnar. Jag tycker det är mysigt och det är skönt med, det rensar luften och det blir så mycket friskare. Jag har nu gått två dagar på det nya jobbet för att lära mig lite och nu ska jag gå två dagar till på en annan avdelning. SPännande.

Så idag börjar jag 16.00. Innan det tänkte jga tvätta lite, städa lite och aah, de tär väl vad jag hinner med. Hörs sen.
Love g

It kills to be nice


Jag skrev lite tidigare ett inlägg om "To face the truth".. Aah det var väl kanske lite att ta i. Jag menade kanske inte heller allting jag skrev på just det sättet. Men jag tänker inte ta tillbaka någonting jag skrev för allt det jag skrev är precis så som jag känner. Och om en person nu då tar åt sig av detta så visar ju det bara att jag faktiskt har rätt och att personen har gjort någonting fel.

Det är sant det jag skrev om att det inte kommer att finnas någon kvar OM du behandlar ävem dem så som du behandlat mig. Ja det skrev jag och det står jag för. Jag står även för att du inte bara kan sticka iväg och tro att du slipper undan saker här.

Det jag kan stå för att jag INTE menar, det är att jag inte kommer att sakna någonting utav det eller att jag inte kommer att sakna dig. DET jag inte kommer att sakna är hur Jag blir behandlad och hur jag blir sårad. jag vill inte bli sårad mer, jag orkar inte mer.

Jag kommer att sakna dig och det är riktigt tråkigt att det ska ha blivit såhär. Men jag kan inte ha vänner som går bakom ryggen på mig så eller skiter i mig i en hel månad och se passar det bra. Eller utnytjar mig för mina tjänster och får aldrig någonting tillbaka.

Så visst det är jätte tråkigt. Och jag är Jätte ledsen att behöva ta detta beslutet som jag gjort. För det är inte vad jag egentligen vill. Men jag känner att jag måste. För jag mår dåligt, och ahr gjort det allt för många gånger.

Det är inte jag som sumpat detta. Jag var inte den som sumpade vårt bästa vänskapsförhållande för någonting så betydelselöst..

Såå jag ahr inget mer att säga nu. That´s it.

Love g


Inväntar jobb kl 22.00


Nu ligger jag i soffan och återhämtar mig lite efter dagens klipp och sling jobb. Både blev väldigt fina men lyckades bara fånga Karin på kort. Madde hade lite bråttom iväg för hon ska ju till Usa den lilla lyckosten :) Hoppas hon får det kanon bra där nere.

Så iaf, ikväll är det som sagt grillkväll på Esters och jag kommer att stå i Entren, förmodligen! Såå ses vi där?



Fina Karin när hon är klar i håret. Det blev jätte fint :)
<3



Karin på min balkong <3



Nu måste jag äta!

Hörs sen

love g

Karin blir fin



Nu har karin typ 1 miljon foliepaket i håret. Dem har nog snart verkat klart! Sen kommer Madde hit och ska bli fin i håret. Jag trodde jag skulle börja på Ester ikväll vid typ 19.00 men ringde till chefen och pga det fina vädret så börjar jag 22.00 istället. Såå nu behöver jag inte stressa så jätte mycket.

Skriver lite senare när jag är klar med mina tjejor <3

Love g


Stress


Sitter nu och dricker kaffe. Har städat lite här hemma i lägenheten. Madde min underbara vän skulle komma vid 10.30 och göra slingor och klippa sig men ahr försovit sig och Karin min andra underbara vän skulle komma tätt därinpå och göra samma sak så nu blir det pressat tidschema. Karin ska nämligen på några studentskivor idag så nu har vi ändrat om i schemat så Karin kommer nu istället om en liten stund. Madde ska till Usa inatt och jag är sjukt avundsjuk men visst, ändå glad för hennes skull. Hon ska på kryssningar mm. Vill med åka utomlands.

Jag och Bobba satt igår och kollade resor till Filippinerna och planerar att åka den 30:e december i ca 3-4 veckor. Ska bli underbart. Nu gäller det bara att spara för det blir dyrt som attan. Men visserligen är det super billigt att leva där nere. SÅ jobba jobba jobba, spara spara spara.

Aja nu ska jag iaf förbereda lite och klippa lite folie och så. Ska nämligen jobba på Ester ikväll i Entren, det är grillkväll där ikväll så det blir nog roligt. Tro det eller ej men det är faktiskt roligt att ståi Entren och shakea loss! Haha.

Hörs senare.
Love g



En bild på mig när jag plåtade för ett bröllopsuppslag.

<3

RSS 2.0