Hur svårt kan det vara..


Jag undrar varför egentligen man blir sviken gång på gång på gång. Varför låter man sig svikas? Varför är man öppen för skada? Jag förstår inte riktigt mig skälv ibland. Eller så är det bara jag som inbillar mig och går djupt in min årliga vinter/jul deprisson och allt runt omkring mig svartnar.

Om man har riktigt höga förväntningar om någonting och det går i tusen bitan på bara 1 sekund, har det överhuvud taget betytt någonting för den andre? Jag har väldigt låga tankar om mig själv just nu.

Jag behöver någon jag kan lita på till hundra procent. Jag har min Bobby, Men om man ska tänka utanför det förhållandet, Vem har jag då?

För när den man kallar sin "bästa" vän bankar, slår och hugger dig i ryggen när du minst anar det, och att jag förlåter detta gång på gång på gång.. Då känner jag mig förbannat jävla ensam. När personer man förväntar sig ska höra av sig när dem sagt det eller BÖR göra det för att dem ser att jag ringt, men dem ringer inte upp.. Säger en sak och sedan gör en annan sak "MED NÅGON ANNAN"... Då känner jag mig mer förjävligt ensam.. Och det är inte så att jag inte nöjer mig med min Bobby, för jag hade kunnat leva ett riktigt lyckligt liv med "Enbart" honom vid min sida för jag VET att det är "enbart" han som ställer upp i ALLA lägen till 100% och att det är ENBART han som stöttar mig till tusen!!

Jag orkar inte med fler falska jävla spel, varför kan man inte bara få leva ett normalt liv för en gångs skull. Måste livet alltid har såna förbannat höga hinder som man måste klättra sig över. För jag tror inte att jag kommer att orka med att leva mitt liv just såhär, hela livet ut. Något måste ändras, jag har redan haft för mycket folk i mitt liv som svikit och tar det säkert därför mycket hårdare när det händer nu. Men om jag ska vara ärlig så känns det som en riktig käftsmäll som man inte är värd.

Jag är inte värd detta! Jag ställer upp för folk såå mycket och känner att jag inte får tillbaka det jag bör få tillbaka. Jag förväntar mig ingenting i gengäld men det jag kräver är Fan Respekt.

Visa någon JÄVLA respekt!


Like a dream




(Osminkad)



Bobba med sin nya Ipad. Kontakt hallå? hmmf, neej..



Hemma just nu, kökey btw!

Nu ska vi mysa vidare. Vinet är korkat och tv1000 är igång. Är sugen på utgång men vet inte om jag orkar.. Eller om någon annan ska ut? Aja får se hur det blir!

Och justdeja... Hur gullig är inte Bobba när han har tänt maschaller utanför dörren och lite andra lyktor med levande ljus, när jag kommer hem från jobbet. Tänt massa ljus i lägenheten med och städat under dagen när jag vart borta på jobb.. Kärlek <3

Ha en trevlig kväll gott folk..

Love g

Nya underkläder och vin



Idolfinal, vin, mys med Bobba och nya underkläder+Kimo. Underbart

<3


RSS 2.0