Kvällens


Bobbys gamla lumpen konpis är här över helgen. Mina Älsklingar Sandra och Emelie är också här och vi festar HÅRT! YES!! Taxin kommer klockan 23.00 och då bär det av mot Trädgårn!

Ni får själva se kvällen i lite bilder under hela kvällens gång!


Emelie är STAAAAARK!!



Poosarn





Sandra Älskling och Emelie Älskling



Sandra och jag ;)



Jag  och baby - emeliesvedholm.com


Ses i dimman bitches

Love g

Några av kvällens bilder


Ni får många bilder att kolla p ni som är vakna och inte kan sova! Som jag? Är jag helt crazy bananas? Jag ska upp och jobba tidigt men är inte ett dugg trött.. Aja CIAO



Fyllentaxin ikväll



Den alkoholfria Mohiton! Eller hur det nu stavas.. mkt söt men goood..



Jag och Älsklingen <3



FETTON!

Love g

Kvällens bravader (Lååångt inlägg med bilder)


Nyss hemkommen från kvällens bravader. Tidigare var det till att jäkta hem från jobbet, hoppa in i duschen och sen fixa sig för Idas födelsedagsfest i Kungsbacka. Det blev bara en kort oc nykter tripp då jag fick vara förare vlket resulterade i en snabb tripp till Stenkullen där Emelie skulle hälsa på någon kompis som arrangerade någon bar festival eller vad det nu var? Aja, det var en hel hög med bonnad och skumma människor så vi åkte. Jag var ändå tvungen att åka hem och sova då jag börjar jobba klockan 09.00 imoron bitti. Eller ah idag rättare sagt, om några timmar. Är dock inte så trött så dödade lite tid med att posa framfr min webcamera och lyckades åstakomma dessa verk..















Sist men inte minst Kvällens outfit.

(Ny) Tunika från Gina Tricot
Svart underklänning från FilipaK
Lacktights från Gina Tricot
(Nya )Skor från Scorette



McJacka från Zara



Mina nya skor, sjut snygga! Me Loooovee <3

GodnattPUSS

Love g


Emelie och jag är på mingel i Kungsbacka f...

img_6807 (MMS)

Emelie och jag är på mingel i Kungsbacka för att fira min kära vän Ida! Jag är nykter och kör ikväll, jobbet kallar stålkvinnan imorgon bitti!  Därför har jag en alkoholfri mohito i handen! Love g


Blev inget med


Blev inget med naglarna. Jag tyckte mina fina vän skulle umgås med sin man istället. Hon har så fullt upp ALLTID och hon ställer alltid upp för alla. Hon är nästan för snäll så jag vill inte begära att hon alltid ska göra allt för mig med. Jag klarar mig lixom. Bobby är i Kungsbacka på uteserveringar och pimlar boos och jag njuter av min ensamhet. Skönt att vara ensam faktiskt. Dock hade det varit mysigt att sitta på en uteservering, men jag är en hårtarbetande kvinna och hinner inte med allt jag skulle vilja hitta på. Därför njuter jag istället av att vara hemma och ta hand om mig själv.. Nu ska jag duscha för det blev lite framsjutet det med.

Ciao..



Emelie är min lärare och jag kan faktiskt också göra gelé naglar nu. Jag är en mini nagelteknolog. Haha. Detta är emelies naglar som jag gjorde förra veckan på henne. Visst är jag duktig!

Love g

New in Part 2


Tjenix! Just hemkommen från jobbet och det har varit en ganska så lugn dag idag. Hade 6 eller var det kanske 7 kunder idag? Aja jag minns inte riktigt men väldigt lugnt iaf. Jag föredrar att ha fler så att man har att göra och PLUS att man får mer i provision på lönen! Och tiden går så långsamt om man inte har något att göra. Anyways, tog med mig lite produkter hem från salongen. I just löööve Sebastian´s produkter!

Penetraitt Shampoo - Stärkande och reparerande shampo
Penetraitt Conditioner - Stärkande och reparerande balsam
Penetraitt treatment - Djupt stärkande och repererande inpackning

Dessa produkter kan jag varmt rekomendera för er som är lika blonda som jag eller för er som bara har ett väldigt slitet hår som behöver byggas upp och repareras. Använd även Sebastians "Potion 9" leavin treatment efter du duschat i handukstorkat hår. Blir underbart mjukt och utredande. Då har du ett skydd hela dagen. Den innehåller 9 vårdande, reperarande och uppbyggande ämnen. Den är GRYM!!

Köpte även ett armband idag på Tintino för 299:-, jag tyckte det var ytterst vackert. Det är faktiskt finare i verkligheten för det glittrar och skimrar mer då. Fick även gå till Make Up store igen för jag glömde köpa en pensel till min concealer som jag har under mina ögon och även om man vill dölja något annat opassande som kanske poppar upp!

Nu ska jag Duscha och göra inpackning sen ska Emelie fixa mina naglar. Min Älskade Emelie Svedholm - Läs hennes blogg
http://emeliesvedholm.com

Seaa <3









Köpt på Tin Tino



Detta linnet köpte jag faktiskt igår men glömde att visa upp det. Det är iaf från VILA!



GOSH, Bara måste visa mina favvo skor/stövlar/boots eller vad det nu är. Köpte dem på min favorit butik TARA förra månaden tror jag det var. Såå dem är så underbart snygga och sköna om inte annat! Älskar dem verkligen. Funkar både på våren, sommaren, vintern och hösten. Helt perfekta tycker jag! Kostar en aning mycket men god damn it vad läckra dem är.


Love g

MAN BLOTTAR SIN SJÄL OCH ÄVEN OM ALLA INTE BEHÖVER ÄLSKA EN BORDE KRITIKEN VARA KONSTRUKTIV OCH BYGGA PÅ NÅGON SLAGS FAKTA



SLUTA DÖMA, SLUTA TRO PÅ RYKTEN. BILDA DIN EGEN UPPFATTNING BASERAD PÅ SANN FAKTA. ELLER LÅT BLI ATT SPILLA ER AVUNDSJUKA HÄR.

Sant eller?

Jobb och sen lite shopping


Jag vet att det blir dålig uppdattering under dagarna då jag jobbar och förlåt för det. Men jag slutar 19.00 varje dag och jag jobbar tre lördagar i månaden och är ledig EN! Det är förklaringen.. efter jag slutat mötte Bobby upp mig och jag var tvungen att inhandla tråkiga saker som smink och ansiktsprodukter. Köpte allt mitt smink på Make Up Store som jag tycker är absolut bäst och så var jag på apoteket och köpte super bra produkter från Vichy för min torra hy. Min hy klarar inte så mycket av klimat förändringar och speciellt nu när det börjar bli höst eller aah iaf SKA bli höst SNART så är det viktigt att jag har bra produkter och jag lägger hellre några hundra lappar mer på bra saker och det gäller även sminket och ABSOLUT ALLA mina kläder, typ iaf.

Ska äta nu så hörs sen.

PUSS



Sminket från Make up store.
Foundation - Puder - Solpuder - Rouge - Cover all mix - Foundation pensel



Härliga Ansiktsprodukter.

Cleansingmilk - Face toner - dag/nattkräm (man behövde tydligen inte båd och? eller det fanns inte ens både och utan det fanns bara en med båda i en? eller ah hur det nu blir? Var väldigt mjuk för huden tyckte jag)..


Love g





Dagens







Min hårfärg ser mycket mörkare ut här än vad den är. Älskar iaf min nitkavaj! <3 Me löööööve.

PUSSHej


No.1 Staying up late







What to do?


Gaaaah, hatar att man ALLTID på sina lediga dagar MÅSTE städa och tvätta. Dock städade jag igår men idag tvättar jag! USH! Skit trist för jag kan inte gå någonstans... Gaaaah.. Aja jag har ju iaf Rocky här..



Jag vet att jag ser sliten och degig ut idag men jag är LEEEEDIG!

Love g

Är hundvakt idag


Godmorning Sunshines. JAg är uppe med tuppen och har varit ute på morgon promenad med Rocky i en halvtimma. De flesta av mina Lediga dagar så passar jag en av mina bästa vänners hund Rocky så han slipper vara ensam eller bli lämnad på dagis! Perfekt ju. Så Rocky har sovit här hos mig och Bobby men han väckte mig även 06.00, 06.30, 07.00 och 09.00! Inte lika roligt.

Nu ska jag äta frukost och Sen ska jag tvätta! Blir nog en sväng ner till Allum idag med.
Hörs senare. PUSS

g




I´m dancing with tears in my eyes

.

Blev inget långt bad



Det blev inget jätte långt bad. Det är bara skönt precis i början sen blir det så varmt och äckligt så man kan ju knappt andas. Haha, men mysigt var det...



Bobby min Älskling..



Nu kommer Sandra över och ska titta på film med oss.. Vi ska se The Boat that rocks..
Det ska tydligen vara en rolig film, vi får väl se?!

Ciao..

New in Part 1





Ny tunika från Lise Sandahl, Köpt på TARA (Min Favorit butik <3) 649 :-



(Dålig bild), sorry



Kavaj från Gt 399 :-





Jeans köpta på TARA från "Rare" 1699 :-



Nice Huh?



Sjal köpt på TARA från By Marlene Birger 599 :-



Handkräm från Angels Spa 120:- från KICKS. Riktigt go och blir inte kladdig. Luktar choklad. Mums...

Parfym från Juicy Couture ca 800 :- + Parfym från Victoria Beckham 339:-

Hårspänne från Raglady 249 :-


Känns så skönt med lite nytt! Nu ska jag hoppa i ett bad med lite ljus och min bok!

Later - Lov g







Bleka tänderna?



Hmmf, jag har ganska länge övervägt att bleka mina tänder. Dock har jag redan ganska vita tänder utan att ha blekt någon gång. Så det kanske bara kommer att se riktigt feeeejk ut!? Vad tycker ni? Har även hört att vissa fått fula fläckar på sina tänder när dem blekt dem och fått ilningar? Stämmer det?

Iaf, det regnar som fan ute och jag vet inte vad vi ska göra. Vi har varit iväg och köpt en dammsugare så kanske ska sätta igång och städa! Tänkte även visa upp lite av gårdagens shopping! Fick med mig lite underbara grejer hem! Visar det lite senare!



Redan ganska vita va?



Osminkad - Det är ju söndag, då behöver man inte sminka sig. SOFT!

Love g




Midsommarafton i bilder





Jag och Ida <3







Me ;)



Hmmf?



Älskling <3



Marcus ch Bobby



Jag och Älski



<3



My Gaaad vad vi poosar..



En vild men sjukt rolig kväll/natt!


Love g

I´m Back - For You Guys



Jaa jag tog ett break från bloggen då jag haft väldigt mycket i mitt liv de sista veckorna. Mycket har hänt. Jag har slutat på salongen där jag jobbade på innan och börjat på en annan. Jag och Bobby har flyttat till vår gamla lägenhet igen. Jag har fått problem med leder och rygg :(, inte lika kul kanske! Men men.. Anldedningen till VARFÖR jag inte bloggat under den senaste tiden är lite pga mina arbetstider. Jag jobbar 10.00 - 19.00 på vardagar och 09.00 - 18.00 tre lördagar i månaden- jag har alltså ledigt en hel helg EN gång i månaden. Detta har gjort att jag ine riktigt hunnit med bloggen. Flytten har även tagit en hel del på mina krafter och även mina ryggproblem. Jag är alltså helt utmattad när jag kommer hem från jobbet! Men nu är jag back on track - Just for YOU guys. Saninngen är faktiskt att jag saknar bloggandet otroligt mycket och jag ska försöka mitt yttersta för att uppdattera så ofta som möjligt. Kan vara svårt undr dagarna då jag jobbar då jag har kunder på raaaad som väntar.. Jag är ju Frisör.. ;)

Såå Ikväll är det ju VM-finalen. Jag och Bobby håller tummarna för Spanien. Vi har även gjort helt EGNA Pizzor idag. Jag var händig och gjorde egen Pizzadeg. Super enkelt och Suuupeeer Gott!
Har tyvärr ingen rolig bild från idag mer än på våra  suuuper Pizzor!



Min Gooda Pizza.. Orkade dock bara 2 bitar för den var så tjock. Hihi..



Bobbys Pizza! Ser inte lika god ut med allt äckligt kött på.. Eeew

HEJJA HEJJA Spanien, Nu är matchen igång.. Have to go

Love g

RSS 2.0