Missa inte Premiären!!





Tisdagen den 16 februari är det ÄNTLIGEN dags för premiären av 128BPM. Vi kommer att förgylla kvällen i Karismas lokaler. Tillsammans med Rami Siman och vinnaren (vilken vi inte får nämna ännu) av Paradise Hotel kommer vi se till att stämningen är på topp! Under kvällen kommer vi att dela ut 128bpms exklusiva VIP-kort till väl utvalda gäster. Med VIP-kort har du körföreträde och fri entré till alla 128bpm evenemang ÅRET UT!

Allting startar klockan 22.00 och kvällen går mot sitt slut klockan 03.00.

För att kvällen ska vara extra hemtrevlig för alla, har vi valt att köra olika koncept på över- och undervåningen:

På övervåningen myser Tobias Pavel och Damir Dixo till det med det allra bästa av svensk schlager. Kom och sjung med till Svenska klassiker som allt från Björn Rosenström till godingar som ABBA, Markoolio och Magnus Uggla. Här kommer även ägaren till kvällens snyggaste outfit gå hem med en låda innehållandes 100st kondomer från Kondomkungen!

För er som är trötta på den ständigt upprepande ”afterski-känslan” så levererar Dj Sean galen (kommersiell) house och electro på undervåningen. Förutom att han är resident för Sveriges största ungdomsevenemang Club Nordic, så har han spelat för artister som Lazee, J-son, Crossfire, Medina m.fl och har även mixat live för NRJ.

För att säkra en plats på årets häftigaste händelse hittils, kontakta  mig och förköp en biljett för 100:-. Maila mig på:

[email protected]

eller ring/sms:a

0766-346643

G


Ni gör mig vansinnig - Svar på tal





Postat av: Helt oväsentligt

Du är ju ta mig fan sjuk i huvudet bruden! Du äcklar mig något så otroligt. Du ser ju själv hur smal du är? Åsså påstår du att du är för FET? HUR ser majoriteten av kvinnorna ut i världen? Man har underhudsfett, bröst, runda höfter. När du sitter å säger att ditt utseende är FEL och att du är TJOCK så sitter du ta mig fan och diskriminerar VARENDA jävla kvinna på vår jord, DIN MAMMA också! Och kom inte med det där jävla snacket om att "det finns faktiskt tjejer som är svin smala utan att göra något alls" FÖR DET VET JAG REDAN! Innerst inne så tror jag inte att du är så dum i huvudet som du utger dig för att vara.

Svar:

För det första så är jag verkligen inte sjuk i huvudet för det ska till mycket mer om jag ska vara det. Men för det andra, jaa jag är SMAL och det äcklar dig? Hur kan du säga att jag PÅSTÅR att jag är tjock? Har jag någon gång påstått det för er? Jag skrev ett provocerande inlägg om mig och Malin när vi varit ute och powerwalkat för då hade någon kommenterat att jag är ett jävla anorexia offer och att jag är så jävla äcklig. Jag trodde inte att ni är så dumma att ni inte fattar när någon driver och när någon är allvarlig. Tror ni själva att jag skulle sitta och skriva sådant om min bästa vän om vi två tillsammans inte bara satt och provocerade. Och vad har jag sagt om att mitt utseende är FEL? Jag är riktigt förbannat nöjd med mitt utseende och det har också tagit mig till dem nivåerna jag ligger på nu så jag kan FÖRSTÅ om det är väldigt frustrerande för dig att jag tagit mig dit genom det. Jaa jag kan erkänna att det finns vissa saker på min kropp och med mitt utseende som jag är mindre nöjd med men VEM ÄR INTE DET? INGEN människa på denna jord är perfekt. Och jaa jag är kanske fixerad vid min kropp och mitt utseende för det är mina intressen och MITT JOBB!

Jag vet att kvinnan är byggd för att ha runda former men är det då FEL på oss som inte har det. ALLA människor är olika och alla människor lever på olika sätt och ingen kan klandra någon för att leva som dem gör. Jag lever på detta sättet. Jag kanske inte väljer att sitta VARJE kväll och trycka i mig chipspåse, efter chipspåse eller en full godispåse osv. För hur jävla sunt är det?? Vissa av er resonerar så sjukt att det är skrämmande. Är det verkligen så era tankegångar är eller är det bara svartsjukan som speglar sig i andras Perfekta liv? Tänk efter lite extra på det och kom sedan och släng ur er såna här kommentarer..


Over and Out

 

G

 

 


Karma - Hell Yeah




She's a good girl
Loves her mama
Loves Jesus and America too

She's a good girl
Crazy 'bout Elvis
Loves horses and her boyfriend too
Yeah
Yeah

It's a long day living in Reseda
There's a freeway running through the yard

I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breaking her heart

And I'm free
Free falling
Falling

And I'm free
Free falling
Falling

All the vampires walking through the valley
They move west on Ventura boulevard

And all the bad boys are standing in the shadows
And the good girls are home with broken hearts

And I'm free
Free falling
Falling

Now I'm free
Free falling
Falling

Free falling
Now I'm free falling
Now I'm

I wanna glide down over Mulholland
I wanna write her name in the sky

I wanna free fall out into nothing
Oh
I'm gonna leave this world for a while

Free falling
Now I´m free falling
Now I´m

Free falling

G

Who says I can´t get stoned


Tjena Moss.

Vet att jag har uppdatterat dåligt som fan de senast dagarna men har jobbat sjukt mycket. Har jobbat både dagar och hela nätter och kommit hem klockan kvart i åtta på morgonen och har då fått sova. Nu är jag hemma hos mamma... Lovade henne förra veckan att komma hem och städa mitt rum och rensa ur min överfulla garderob så nu har jag tagit ett såkallat "moget beslut" enligt min mamma att göra mig av med en nedrans massa kläder så tänker sälja vissa saker som faktistk är väldigt fina kläder men jag ska ju flytta utomlands snart så jag kan inte ha kvar alla väskor, skor och alla kläder. Och de mesta är knappt använt men det svider i hjärtat att behöva göra detta... :( aja.. Har ätit Tacos ganska nyss och nu sitter jag och försöker ladda ner en hel del mysiga låtar..

OMG snart är det alla hjärtans dag. Hoppas min Uber-Romantiska man hittar på något gulligt och romantiskt. haha..




Bilder tagna från salongen.





Mitt nyfärgade hår. Guuud vad skönt..

Puss
<3

G

Nyfärgad



Damer och herrar. Jag är färgat håret nu ikväll. Känns mycket bra får jag lov att säga. Sover ju hos Malin ikväll, de vanliga torsdagarna. Hon bor typ 3 minuter från salongen jag är på så jag sprang ner och blanda lite färg i en skål och sprang tillbaka upp så hjälpte Malin mig att lägga i all färgen. Känner mig som en helt ny människa.

 Iaf, kom vi tillbaka från kvällens powerwalk precis. Vi känner oss som två uppsvällda valar efter the BIG AS dinner som bestod av en halv morot, ett sallads blad och en halv tomat. Vet ni hur mycket kalorier i en morot? Seriöst, typ 50. Och det är MYCKET för våra uppgästa elefantlår. Och I en tomat, är det typ 20 kalorier. I ett salladsblad är det typ 100 kalorier och då var det inte ens ett stort. Asså shit, föreställ er detta..



Please, tycker ni att jag är ett anorexia offer bara för att jag är smal så lyssna på er själva. Det är inte jag som tänker i dem banorna. Tänk efter om det verkligen är mig som ni anser det om eller vem det egentligen är! Allvarligt talat...

G    - igantisk


Shopping idag!


Sorry för dålig uppdattaering under dagen men jag har varit i skolan och sedan shoppat i ca 5 timmar. Var inne i Nordstan och Arkaden först men hittade inget mer än det randiga linnet lite längre ner. Åkte därför till mitt favoritställe Kungsmässan. Jag älskar att shoppa där för jag hittar alltid vad jag behöver. När jag var färdig på Kungsmässan hämtade Malin upp mig och vi åkte till Freeport men hittade inget där som vanligt för det är nog det TRÅKIGASTE köpcentret jag någonsin varit på. Förutom Bellbox som har alla hårprodukter man kan tänka sig. Aja, tänkte i alla fall visa er mina plagg som jag köpt idag. Dock blir det ingen bild med kläderna på mig idag, det får ni se imorgon! IMORGON ska jag och Malin köpa gymkort och börja träna så vi kan vara sexiga till Åsa Beach i sommar.. haha Skämt å sido..

Skitfin lite längre skjorta i pastellrosa färg.. - Me like <3

Vanligt svart/vitt randigt linne - Sjukt SNYGGT!



Mina sjukt underbart snygga stövletter från Bianco.



Mitt smink som jag köpte. Behövde en ny Macara. Köpte Lash Extwnsion Effect "Extreme Lengthening Mascara" från Maxfactor. Även det grymma foundation pudret Facefinity Compact Foundation.

Tänkte även visa er det absolut BÄSTA köpet jag någonsin gjort. 
Min  Marc by Marc Jakobs väska från TARA för 6500 :-.  Jag älskar den väskan och även om jag har typ hundra miljoner väskor så använder jag Nästan enbart denna. Jag kommer älska den in i döden.

 



Ooooh GOSH I love this one..

G


Mode måsten


I år är ett mode måste den transparenta plagg, i alla färger men Gärna svart eller beige. Tycker det är så sjukt j*vla snyggt och det kommer jag verkligen att satsa på ivår. Även en massa pastellfärger och neutrala sminkningar och även ibland röda läppar. Har även sätt att det är mycket neutral bas med mörka sotningar. SNYGGT!







This is soo my style..


G


Inväntar PH


Godkväll kära läsare. Har nu min kära Bobby brevid mig i våran goa säng och vi intäntar PH (Paradise Hotel). Innan dess är det som vanligt TRÅKIGA 2 and a half men!! Det programmet går på 6:an heeeeela tiden och man blir ju faktiskt trött på det efter ett tag. Imorgon blir det skola och jag börjar tidigt. 20 över nio tror jag men får kolla på schemat för att vara säker, haha. Har drop in imorgon och efter det bär det av till Kungsbacka "Kungsmässan" för att införskaffa mig lite nytt som jag verkligen är i behov av. Jag behöver ansiktsprodukter, nya hårprodukter, lite nya underkläder, och lite mer allmän shopping. Men har även en hel del att betala av och en massa räkningar så får hålla lite i pengarna tills jag betalt allting. Men får iaf en hyffsad lön så det ska väl inte bli helt Bananas... 

Har inte varit jätte mycket uppdattering idag men ahr varit i skolan och seda har jag kört Malin hem efter att hon tattuerat sig osv.. Så jag har inte riktigt hunnit men det men jag lovar att jag ska försöja hålla det till en engångsförteelse. Nu ska jag gosa in mig i min älsklings mysiga famn. Godnatt och sov så gott..



Right now I could not recist sitting on the floor in a alivator in this coat and just feel this freaking HOT!

G


Dagens


Dagens outfit innehåller:

Skinjacka - Tara
Tröja - Bik Bok
Leggins - Gina
skor - Scorette






Lite lockar i håret idag med.

G

Coffee and Cigarettes






Veckans produkter


Veckans podukter jag tänker visa er är Goldwell Rich Repair shampoo, balsam och treatment. Silk glans och mjukgörande med extremt reparerande ingredienser. Från mig som frisör till alla er som behöver bra hårvård.

Denna serie med shampoo, balsam och treatment hjälper håret att reparera sig rejält. Det är riktigt bra för dig som har kluvna toppar och i allmänt slitet hår. Det verkar innifrån och även utifrån. Jag är riktigt nöjd. Köpte produkterna på Bellbox för 600 :- tillsammans och det är ett skitbra pris i och med att flaskorna innehåller 1.5 liter vardera. Om man använder dem väl och inte tar mer än vad man behöver, vilket är som en enkrona i handen kan man ha dessa produkter i säkert ett år. För bästa styling resultat, tvätta håret två gånger med shampoo och massera nogrant. Det är mycket viktigt att det verkligen luddrar i håret av shampoot för att stylingen ska bli bra. Även om det inte luddrar mycket eller inget alls första omgången du tar shampoo så fortsätt massera i några minuter och sjölj ur och ta sedan shampoo igen. Denna gången ska det löddra ordentligt.

När du tar balsam eller treatment så brukar de flesta frissörer oftast säga att man inte ska ta det uppe på huvudet utan bara i topparna för att man annars får fett hår. För vissa är det säkert så men inte för mig. Jag får ALRIG fett hår. Jag har aldrig haft fett hår. Därimot känner jag ju när det är äckligt och smutisgt men det kan gå 4-5 dagar innan jag måste tvätta håret och det är super bra om man kan vänja håret vid det för det sliter verkligen på håret och särskilt om man ska styla det med föning och värmetänger efteråt. Jag låter alltid mitt hår vila flera dagar imellan jag duschat det och stylat det. Kanske låter äckligt men det fungerar jätte bra. Jag duschar ju kroppen varje dag, haha.  Hoppas detta tips var till hjälp för någon av er där ute. Nu ska jag och Malin ut och Power walka en timma. Hörs kanske senare eller imorgon! Vill inte vara för osocial när jag är här.



G


Bilder från plåtningar


Är nu hemkommen till Malins palats och inväntar bussen som ska ta mig till jobbet där jag slutar 21.15 ikväll. Efter det bär det av tillbaka hit till Malin för jag ska sova här inatt och vi ska ha myskväll då det inte blev det igår! Har nu fått bilder från de senaste två plåtningarna som jag faktiskt tänkte visa er. Jag är själv inte så jätte nöjd så ha överseende med att dessa inte är de bästa bilder jag gjort..







HOT OR NOT?

G

Dagens


Godmorning sunshines!

Jag sitter nu på bussen påväg in till skolan men först ska jag iväg på ett litet hemligt möte, hmmf undra vad det kan vara? Det kommer ni så småning om att få reda på. Måste även kila förbi en telenorbutik innan och köpa en sån sladd till mitt mobila bredbands dosa. Jag gjorde ett drastiskt försök att ta lite bilder här nu på bussen så att ni kunde se hur jag ser ut idag men det  blev inte bra någonstans, men lugna ni ska få se dem ändå :) Men dem är inte bra så tro inte att jag ser ut precis såhär, haha.



Dagens:

Jacka - Tara
Nitkavaj - Zara
Lång T-shirt med låg skärning i ryggen - Gina
Leggins - Gina
Boots med klack - Scorette
Halsduk - Zara

Ska försöka få till en helkroppsbild under dagen.

G

Internet shopping


Har nyss beställt hem lite saker från Internet och ett utav klädesplaggen avr denna ursöta klänningen från Ellos.se !
Blev helt chockad över hur billig den var också. Endast 299:-. Prima skinka.. Nu ska jag krypa upp i Bobbys mysiga famn och kolla på "The Sex and the City" - Movie.
Sov så himla gott inatt alla underbara..



PUSS

G

She is the Native Heart, she is all neon light, she is a love child. She is a Wildfox.


Ställer mig ofta frågan varför man tycker illa om sig själv. Varför trycker man ner sig själv så långt? Över ett utseende, över kläder, över allt man INTE har, och inte är lycklig för det man faktiskt Har..Att jag ibland verkligen hatar hur jag är, hur jag beter mig,hur jag pratar om saker, hur jag agerar, allting. Varför är man aldrig nöjd, med varken sig själv eller med någon annan? Jag tror att jag måste lära mig att uppskatta människor runt omkring mig lite mer och inte bara se utifrån deras brister utan faktiskt uppskatta det dem faktiskt gör. Det kanske inte är vad jag tänkt mig och jag lär bli besviken igen, för det är sådan jag är. Jag får aldrig nog, vill bara ha mer, mer och mer. Men det är både RÄTT och FEL! Rätt för att man har en egen vilja och går sin egen väg, men för dem runt omkring mig som jag Älskar.. Då är det väl inte rätt? Ska dem behöva stå ut med att höra mitt gnäll om att jag aldrig har några kläder, eller att mitt hår ser förjävligt ut, eller att allting bara är allmänt piss. För det är verkligen sådan jag är.. Jag kan aldrig vara nöjd med mig själv, inte ens när någon annan säger till mig att jag FAKTISKT är snygg.. Men sanningen är den att Det är patetiskt att åla sig i självömkan och tacka nej till andras ärliga komplimanger för att jag inte ens kan vara ärlig mot mig själv.  Jag kan ju inte själv agera så som jag avskyr att andra gör. Hur kan jag hata de som trycker ner andra, om jag själv trycker ner mig själv? Så shape it up GIRLS... Don´t push your selfes to far..

I am not dressing up - I am totally Natural -   She is the Native Heart, she is all neon light, she is a love child. She is a Wildfox.



Can´t buy me love! ...

G

Dagens Inspo


 

Wildfoxcouture

 

I want to lie on a floor with alot of money jut like they do

 

G



Ställ en fråga




Ni kan väl ställa lite frågor så ska jag svara på varende en av dem...

PUSS
G

Gammalt


Ett gammalt videoinlägg från min gammla blogg.. Tycker ni jag borde videoblogga mer?

Nu ger jag er möjligheten att bestämma över vad ni vill se mer av i bloggen! Just tell me lovers..

G


Not my type


Hemkommen från jobbet nu. Ush, vad det var segt att ta sig upp i morse men man har ju plikter. Halv sju susade jag iväg med Susanne som hämtade upp mig! Gick lite kortare dag idag än vad jag brukar. Nu ligger jag i sängen och tar igen mig medans Robin som så OVÄNTAT kollar på Simpssons :D Wiieeehh... Väntar på samtal från Malin för jag ska eventuellt hem till henne senare och sova där inatt, lite myskväll helt enkelt. Har inte mkt mer att säga nu. Jooo, itt internet fungerar "Sådär" bra. Måste ha det lite upphöjt under det så att det ligger i ett speciellt läge, jävla skit modem. Men får väl köpa en sådan USB sladd att koppla den med för jag har tappat bort min. Aja, talk to you later homies.. 

Ciao



G

Jobb, jobb, jobb


Nu kära vänner sitter jag på jobbet. Kom precis hit men har lite tid över då jag börjar om 17 minuter för att vara exakt. Jobbar till 21.15 ikväll! Förlåt för dålig uppdattering under dagen men mamma ringde och väckte mig klockan elva för Lillebroder Jakobs kompis ville bli klippt. Så det var bara rycka sig i kragen och gå upp. Det gjorde mig ändå ingenting för när jag tittade ut genom fönstret blev jag så himla glad för det var så himla fint väder ute. Det har verkligen varit en underbar dag. Gårdagens kväll var jätte mysig. Jag och Ida gjorde ett grovt försök att kolla på Lets Dance men det blev en hel del cam videos istället som ni kanske sett, och tro mig det finns många fler. Kom hem runt kvart i ett inatt och somnade gott i R´s armar.

Nog om denna dagen och vidare till jobbet.. Måste byta om med innan jag börjar.. Har ingen bild från idag men ni får stå ut.. Ha en skön kväll alla festprissar och alla hemma sittar soffpotatisar (typ jag).

Hörs later goodies <3

G


Kvällens



Tjenis..

Nyss hemkommen till Ida. När jag slutat på salongen gick vi till Facklans café och åt sushi (lis). Ida har längtat ett helt halvår så äntligen fick hon fångat sina fiskar och lindat in dom på lisbollarna med tången hon fångat. Hon doppade denna mat i svarta havet.

By the way här kan ni få se våran nya musik video som om sussi med lis som släpptes tidigare idag!



Även en av våra andra musikvideos. Vi har typ tusen till...



Later <3

G


Gör lillebroder fin i håret


Hallojj!

Nu skriver jag ett sanabbt inlägg när min bror sitter med blekning i håret. Har både klippt honom och gjort slingor. Sedan är han snygging! Han ska byta till Åsa gårdskola på måndag så han vill vara fin i håret. Han är så söt! <3
Hinner inte skriva mer nu för det är verklgen full rulle just nu. Men Ida kommer in och möter mig i Kungsbacka på salongen så ska vi köpa med oss sushi hem och så ska vi ha myskväll :) De ser jag fram emot.
Ni kan läsa om henne på http://mammai.blogg.se .

Hörs senare. Love <3

G


Salongen nästa


Godmorgon läsare!

Nu är jag färdig för att vandra iväg till salongen! Har lite smått bråttom. Men idag försov jag mig inte. Det tar ca 4 minuter att gå till salongen och jag börjar nio men var ändå uppe klockan kvart i åtta! Duktig jag är va? Anyways, lite dagens outfit:

Boots - Johanssons
Skinnjacka - Tara
Tröja - Bik Bok
Skinnleggins - Zara



Lite B att sitta inne i badrummet men gör det bara så att Malin inte ska vakna för hon är ledig idag! Man måste ju vara lite snäll med :) Ha en bra dag allihopa. Ciao

G


Klockan 01.40



Jaa klockan 01.40 sitter jag ensam uppe i mörkret i Malins och Isabelles lägenhet för jag kan inte sova. Jag kanske är fjollig men jag tror det är för att jag är van vid att sova med R och därför kan jag inte sova. Jag vet inte men det är en liten teori som jag kom på här i min ensamhet. Jag ska ju upp till Salongen imorgon, jag börjar klockan nio så jag hoppas verkligen att jag orkar upp imorgon bitti.. Man vet ju adrig med mig... Imorgon ska Malin komma till salongen och vara lite Modell för mig. Jag ska öva på lite gesäll moment så hon får bli min lilla kanin. Tänkte göra lite läggningar med curlerspolar och kanske en och en annan uppsättning men det får ni ser närmare på imorgon för nu måste jag pallra mig till badrummet och borsta tänderna..



Japp, den vidriga sanningen bakom smink och redigering. Tack gode Gud för att det finns smink... annars hade man fått gå omkring och sett ut såhär...

GODNATT! <3

G


Veckans produkter


Tänkte ge er mitt bästa tips för att få en mjuk, len och fin hy.

 Jag använder Artistry essentials för ansiktet. Dessa produkter tar bort den överflödiga talgproduktionen och motverkar blank hy. Detta använder jag både morgon och kväll. Jag är super nöjd och skulle inte kunna tänka mig att använda något annat.

Till kroppen använder jag just nu The Body Shops body scrub och bodybutter med doft av papaya men brukar variera dofter. Jag skrubbar kroppen varje gång jag duschar och märker verkligen att det ger ett lent resultat. Smörjer även in mig efter varje dusch med bodybutter. Resultatet blir en babylen hud samtidigt som jag luktar skit gott.

På vintern blir jag alltid väldigt torr om händerna speciellt runt nagelbanden. Har även du dessa problem kan jag verkligen rekomendera Elizabeth Arden, Height Hour, cream hand treatment. Den verkar på djupet och ger ett väldigt lent resultat.



Ansiktsprodukterna hittar du på www.amway.se
Bodyscrub och bodybutter hitatr du i alla The Body shop butiker eller på www.thebodyshop.se

Handcreamen hittar du inne på de flesta Kicks butiker.


G

 

 


I don´t want to be



I don’t want to be anything other than what I’ve been trying to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
I’m tired of looking ‘round rooms wondering what I gotta do
Or who I’m supposed to be
I don’t want to be anything other than me

I’m surrounded by liars everywhere I turn
I’m surrounded by imposters everywhere I turn
I’m surrounded by identity crisis everywhere I turn
Am I the only one to notice?
I can’t be the only one who’s learned


<3



G


Plåtning - Hotel Eggers



Nu har jag äntligen fått bilderna från plåtningen med Torbjörn Liljedahl. Jag är så jävla nöjd och glad öer dessa bilder för dom är STEN coola!. Torbjörn är verkligen en riktigt duktig fotograf. Åååh vad jag älskar dessa bilderna.

 









Skriv gärna vad ni tycker!

A lot of Love <3

G


Jag och R

Mina små kycklingar. Jag vet att jag varit fruktansvärt dålig på att uppdatera här på bloggen men vad ska man göra när min internet är sönder. Min älskade MAC dator är också väldigt ensam kan jag tala om. Bredbands dosan (mitt mobila bredband) har gått sönder så jag måste lämna in det på lagningen men jag är väldigt glömsk och varje dag så glömmer jag det hemma. Annars får jag väl helt enkelt ta och köpa mig ett nytt! Så ibland får jag tid och hittar mig en dator som jag kan använda. Jag är nästan aldrig hemma hos min familj heller så det blir lite så nu men ni får stå ut.  Anyways, hittade lite bilder från både nyår och Tallin kryssningen men Nyårsbilderna får det bli en annan gång för här kommer det bilder på mig och R från Tallin kryssnigen!
Fint va?
G

Welcome to me and my home










 I love fashion. I love the sexy vibes fashion gives the world. Even sexy fashion can be beautiful. In fact, all fashion is beautiful. And Me - I am fashion, my life is fashion and I work for fashion...

G


Vackert


Jag vet och jag är ledsen för att jag inte bloggat något de senaste dagarna men har jobbat, jobbat och jobbat. Ibland är det svårt att finna tid till allting man VILL göra! Jobbet är kanske inte det första man prioriterar bland de saker man VILL göra men det blir ändå första prioritet för vad man MÅSTE göra för att kunna göra det man VILL göra! Eller aah, nu kanske det blev lite krångligt för er, om inte annat för mig. Men vad jag ville komma fram till är att jag tar alla tider jag bara kan få på jobbet för att kunna göra de saker jag vill göra! Allting är så himla dyrt nuförtiden. En enkel fika kan ju ruenera en typ!! Eller vad säger ni? Gott att dem ska höja studiebidraget med 300 kronor men det kommer man ju inte långt på.

Ojj ojj, vad jag babblar om helt ointressanta saker. Har heller inga vettiga bilder att lägga upp så det får bli  två väldigt gedigna bilder från skolan nu i veckan som varit. Jag och Emelie köpte oss varsin gigantisk kaka på 7-eleven. Och jag säger bara "Thanks heaven - for 7-eleven" - Fruktansvärt god var den. Bara det att man knappt kunde andas efter för den var Stoooor... kan ju jämnföra med mitt huvud på denna bild.. Aah ni ser ju själva..



Vem är fräschingen på bilden? Hade velat ta med henne på en date..



Gabriella Bjersland heter hon tydligen..

Taaaack...




G


Världens vackraste kvinna


Är för mig Mischa Barton! Fan hon är alltid snygg och det är nu hon är som snyggast. Gosh I love her <3















Later

G




Lovely Make up


Sitter hemma hos Malin och Isabelle och väntar på att Malin ska komma hem. Har varit i skolan idag och haft föreläsning och kurs hela dagen om det nya märket som vi ska använda i skolan. Värkar väldigt bra faktiskt. Har målat naglarna nu och jag och Malin ska åka till Ica Maxi här i Kungsbacka och köpa lite mat. Vi tänkte göra pastasallad med fullkorn, avocado, quorn, fetaost.. Guud vad gott. Så måsta börja ta på mig de tjocka ytterkläderna för det är svinkallt, ush. See you later aligator.

(Kolla vilka fina sminkningar jag hittade. Smink gör så otroligt mycket eller hur?)







G


Jävlar vad vackert





Kommer nog att få mycket kritik på grund av denna video men den är så vacker. I ett tidigare inlägg har jag lagt in bilder från Lindays private party! Mycket vackra dom med men inte som detta. Många av er kommer kanske rata mig nu men I don´t give a fuck - It´s fashion

G


If you hate me, then hate me but I know you love me



En liten bild kan jag väl bjuda på från gårdagen ia alla fall. Jag och Isabelle min kära och trogna bäste vän! By the way, jag blev kallas för "Rävhora" igår när vi var påväg hem från Esters, antagligen pga min vackra jacka som alla är så avundsjuka på!

Over and out

G


Inte min kopp T att strö salt i sina egna sår


 Sitter ensam i mina kära vänners lägenhet och slappar. Vill inte åka ner till Åsa just nu pga en hel del som jag inte vill nämna här i bloggen. Men man kan väl säga att det har med gårdagens utekväll att göra. Att det kan bli så fel här i livet. Att man är så osäker på både sig själv och en massa annat, det är jobbigt. Och att man har folk i livet som både höjer och sänker en på samma gång. Man vet hur man ska göra sina val för att gynna en själv på bästa sätt. Man slänger ur sig saker utan att tänka efter innan man öppnar käften. Och nu pratar jag inte bara om mig själv utan en hel del andra. Med lite fucking alkohol i kroppen så blir människor så fruktansvärt förändrade, åt det negativa hållet oftast. Det finns dem som blir glada och lite vilda men som också skämmer ut sig en aning, men det kan man ju bjuda på men därimot finns det dem som blir svin! Och det orkar jag inte med. Jag tolererar det inte. Det är redan jobbigt nog och det är så jävla onödigt. Om alla bara kunde lära sig på sina misstag från förra krogenrundan och hålla sig i skinnet så hade det nog blivit bra mycket bättre.

Men jag orkar snart inte lägga ner mer tid på någonting som varken gynnar det ena eller det andra.

Ha en bra kväll homies



Ungefär såhär känner jag mig nu.
Bajjar på allt

G


Gårdagens


Har inga ord för gårdagens kväll. Det var helt Bananas asså. Vissa klarar bara inte av alkoholen. Att man inte ens kan behålla lite vett. Nää USH säger jag bara. Har inget mer att säga om denna kvällen och denna utgången.

Har i alla fall en mysig dag med Isabelle. Vi har varit och fikat på Karma och sedan gick vi på en liten promenad vilket var väldigt härligt. Det är sjukt fint väder ute. Älskar fina vinterdagar med sol. Det är verkligen uppfriskande att komma ut en sådan här dag. Blir nog en helhelg med Malin och Isabelle, Mysigt..









Love you My darling
<3

G


Förfesten

 

Är nu hemma hos Isabelle och Malin. Malin är inte här än. Vi består av mig Isabelle och fyra andra killar. Har som vanligt besluts ångest över min outfit. Som jag skrev tidigare att jag kanske skulle byta, aah det blev ju så. Men är osäker i alla fall och kanske byter igen. Får se vad det blir. Ska ta lite bilder innan vi drar ut så ni får se slutresultatet.

Puss&Kram

G


Accessories


Nu bär det snart av till Kungsbacka hem till Isabelle och Malin. Har funderat och provat fram och tillbaka vad jag ska ha på mig ikväll och jag har kommit fram till att det finns för lite kläder i min garderob! Man kan ALDRIG ha för lite kläder! Men jag får se om jag byter om senare eller inte för detta som jag ahr på mig nu  är kanske inte riktigt party. Men Den sten coola nitkavajen piffar ju ändå upp det, plus mina klackade boots med dragkedja på sidan och röd sula. Hmmf, aja får se hur det blir.

Kvällens outfit för stunden:

Skor - Scorette

Leggins - Gina Tricot

Linne - Tara

Nitkavaj - Zara i Aten



Detta armbandet är såååå fint! det är min arbetskamrats dotter Patrisia som gjort det. Hon gör en massa fina arband hemme med en massa fina berlocker på. Jag kommer nog att bli en trogen stammis hos henne. Dem kostar endast 150 kronor och är verkligen huuuur fina som hälst. Love it.

Såå sorry för dålig kvalité på bilderna men vi har inte jätte bra ljus här inne. Nu måste jag packa ihop för att åka. Uppdatterar från Isabelle och Malin senare.

Later

G


FAKE IT TIL YOU MAKE IT



Plastikoperationer - Rätt eller fel?

Vad tycker du?

G


Fashion Lover








Love this

G


Utgång ikväll

 

Godmorgon alla fina. Hoppas att allting är bra med er. Jag vaknade för en liten stund sedan. Det blev en riktig sova ut dag idag! Men jag är faktsikt väldigt trött efter dessa två dagar med plåtningar, filminspelning osv så det var skönt med lite mer sömn än vanligt. Anyways, det är sjukt mycket snö ute och det är grymt kallt.. Så vad ska man hitta på under dagen idag då? Ikväll ska jag ut med mina älskade vänner M Och I.  Ska bli riktigt trevligt. Vi alla har haft riktigt fullt upp med jobb osv och vi har inte hittat på något speciellt tillsammans direkt.

Nu måste jag följa med R och äta frukost! Så later on darlings..

Hugs

G


Plåtning från Aten







Är lite besviken på dessa bilder. Trodde dem skulle bli bättre. De två första är bäst.

Har varit iväg på plåtning och presentation inspelning hela dagen. Kom Nyss hem och måste sprinag ner till Ica!

Later

G


Plåtning idag


Sorry girls and Boys för sämsta uppdatteringen idag men kom precis hem från plåtnigen och är helt slut. Har varit iväg sedan klockan 07.00 i morse och det har varit en fruktansvärt lång dag! Men guud vilka häftiga bilder vi fick till. Helt grymt. Vi har varit på Hotel Eggers i göteborg, ett gammalt kultur hotell som är jätte gammalt. As sjysst miljö med gamla fina möbler och inredning. Kommer bli hur bra som hälst. Jag är grymt nöjd. Bilderna får ni se när jag får dem och jag vet inte riktigt när det är än! Har tagit lite bilder med min Iphone men det blev inga jätte bra bilder och jag ser ut som fan på dem och det är verkligen inte så jag ser ut på de riktiga bilderna utan det är helt galet vad snygga dem blev. Så jag förstår att ni blir nyfikna nu men kan ge er ett litet smakprov och även vissa av dessa bilder innehåller igen genomskinliga kläder och jag visar min ena "Tutte" lite men så får det var. Ska man vara på TOP såå...

(Men som sagt så ser detta fruktansvärt ut men på de riktiga bilderna ser det fantastiskt ut)


Min sminkning. Ser väldigt lite ut på denna bilden för det var mycket mer..Like Gothic..



Försöker poosa "Bakom kulisserna" men det blir itne så bra.. (Tuttilutt)



Ett par av de skorna jag hade. Vill haaa...



De andra paret skor jag hade.. Vill med ha



Ett av MÅNGA halsband jag använde.. As snyggt. Vill också haa



Snygg innan plåtning. Haha dem gjorde mina ögonbryn vita. Därför dem ser lite konstiga ut. Nu ska jag äta mina Fuji äpplen och kolla på tv med R.

PS.

Jag och
R har inte gjort slut. Det kanske verkade som det igår men NEJ det har vi inte gjort!
Over and Out!

G

 


Ensam igen..


Nu har jag slutat upp ensam igen. Ingen mer R. Jag som trodde jag försökte, och gav allt. Men det räckte inte till!

Vad fan ska jag göra nu? Ibland hatar jag livet mer än allt. Ibland känns allting bara meningslöst!

Men nu är jag ensam och det är den värsta kännslan jag någonsin haft.

Jag kommer alltid att Älska dig


The Queen of Baby fashion










Suri Cruise

Rätt eller fel? Jag menar hon är bara ett litet abrn. Självklart vill man ett ens barn ska ha fina kläder osv men det är nästan plågeri när dem sätter på ungen klackskor. Då har det väl gått för långt! Jag menar jag började inte ens använda klackskor fören jag var 14-15 år? SHIT!

G



Dagens






Haha, typ smutsig spegel.

Dagens outfit innehåller:

Kavaj - Zara
Linne - Raglady
Leggins - Gina Tricot
Och senare ett par svarta stövlar till detta.
Nice!

Anyways. Det kommer att bli lite dålig uppdattering idag för at tnu ska jag åka och klippa en arbetskamrat och med en gång efter det åker jag till Landvetter för att hämta min bruna familj! Ush, vill inte ens veta hur bruna och fina dom är. Och så ska vi äta middag tillsammans hela familjen ikväll osv. Men jag ska försöka uppdattera så mycket jag kan. Så bli inte ledsna om ni inte hör mycket från mig under dagen.
By the way så snöar det jätte mycket!

Ciao

G


If you Wish


Jag önskar er alla underbara och goa läsare en underbar natt med god sömn! Jag ska gå och lägga mig nu efter den 3:e tvättmaskinen är färdig och upphängd. Jag ska upp tidigt till tandläkaren imorgon eller aah ska vara där 09.20 för att hämta min bettskena. Jag gnisslar tydligen väldigt mycket tänder när jag sover och de är det som orsakar min jobbiga huvudvärk som jag börjar få allt för ofta nu förtiden.

Sen ska jag klippa Susanne och efter det bär det av till Landvetter för att hämta upp min bruna familj som kommer hem från Thailand imorgon! Dom kommer säkert vara som pepparkakor och jag är verkligen typ genomskinlig. Men innan jag åker och hämtar dom så måste jag och R röja lite i mammas hus så dom kommer hem till ett rent och fint hus!

Godnatt Puss

G


A litle bit of Work


Så har försökt få tag i lite jobb bilder och lyckades nappa åt mig dessa. Har fått mail med önskemål om att få se lite av mina jobbbilder. Så nu har ni fått se en hel del, både från fashion week i Aten och nu lite bilder. Dessa är några lite äldre och några lite nyare men jag ska visa mer när jag får tag i dem bilderna, I promise.. 

Plåtning för Jeans

 





Jag vet - Lite pörr pörr







Så nu får ni vänta till en annan gång!
Nu är det Paradise time!

See you in a bit

G


A lá New years




Det kommer att komma bilder från Nyår men Ida tog kort med sin SystemKamera och vi lade över dem bilderna i min Macbook och mitt mobila bredband har pajjat så måste lämna in modemet på lagning så kommer inte åt dem bilderna just nu. Men Ni kan ju ta er en titt på min Självklara dricka jag hade på Nyår! Som jag knappt rörde men ändå, haha. Jag och Ida köpte den på kryssningen till Tallinn! Hur god som helst. Smakar hallon och cocos, Yummy... GIRL - for women only..  Sweeet***

Ska upp till min Prins nu och Mysa!

Later Loves

G


Fashion week Athens


Hittade även lite mer bilder från Fashion week i Aten som jag tänkte att jag lägger upp. Jag har nämligen fått förfrågningar om jag kan visa lite mer bilder på när jag jobbar och när jag plåtar osv. Jag väntar fortfarande på mina nya bilder från Aten från alla plåtningarna och så ska jag plåta på onsdag och kanske i helgen så då kommer jag självklart att visa er. Ni får hålla utkik. Kan även visa någon dag mina gamla bilder från Paris, Milano osv.. Spännande va? Nu blir ni allt nyfikna...


Designer - Dimitris Zafirou



Lev ni på att ni ser min ytterst lilla tuttilutt ;) - I don´t care, it´s fashion







Lite bilder från Aten


Tänkte att jag lägger in lite bilder fårn Aten! Det är omöjligt för mig att lägga upp de flesta bilderna för har över 800 bilder därifrån så jag valda ut ett par stycken snabbt! Visar fler en annan dag! Det var mycket plåtande, mycket modevisningar, Fashionweek, Castingar, Testplåtningar. Filminspelningar osv..Saknar det så Otroligt mycket men dock inte i närheten av avd jag saknar PARIS och MILANO!
Åååh, mina favoritställen.
Bodde i både Paris och Milano.. Berättar mer om det en annan dag.

Enjoy!


Jag på Fashion week - Jag och Anna med våran stora stripstång - Jag framför Den gamla Olympiaden.



Jag och min bästa vän i Aten, Laura från Brasilien! Hos någon fotograf.



Fest bilder, bli inte rädda nu för de kommande bilderna. hahaha



Jag och Lisa



Jag - Laura - Janis



Laura - Jag uppe hos Dj:n.



Påväg till plåtning



På plåtning





Visning



Köpte min as snygga nitkavaj i Aten! Love it......







G


Mode då och nu







Förutom alla pastellfärger och alla starka färger som kommer mycket nu i vår så fortsätter även hösten/vinterns mode. Mycket nitar, svart och vitt. Även Axelvaddarna hänger med ytterligare några månader. Kavajen är ett tidlöst plagg som alltid kommer att vara modernt och snyggt så det är några av mina bäst köp jag gjort.

Något som jag verkligen inte tyckte om innan var Over knee stövlarna men NU tycker jag dem är riktigt häftiga så där har jag helt ändrat uppfattning. tänka sig vad Mode är underbart för en Shoppoholic som mig.
men någonting som jag därimot alltid har tyckt varit ruskigt snyggt är ankelbootsen och Primebootsen. Även dem är tidlösa och man kommer alltid att kunna använda dem till allt, så ni som köpt er dessa skor har gjort en riktigt bra investering. Och så kommer vi då till de slitna jeansen som har varit väldigt moderna en längre tid nu och bra är väl det för det är fruktansvärt snyggt eller tycker ni inte det? Ljusa som mörka. Ljusa till våren/sommaren och mörka till hösten/vintern, Perfekt juu.
Men om jag ska vara ärlig om leopardsjalen så är jag lite skeptisk.. detta var ju mode både förr förra året och förra året så nääääeee.. Det gillar jag inte riktigt men samken är som Baken och tur är väl det..

Och så måste jag bara säga att Pälsjackan är bara för jävla tuff. Jag älskar det och har inget mer att säga om det heller. Modet går och kommer tillbaka, och därför älskar jag just MODE!

Paradise Hotel ikväll, dubbelavsnitt. Så det kommer att sitta en bänkad Gabriella i Soffan klockan 22.00 ikväll. Läääängtar.

G
.





OC time






Nu kom R precis hem och jag ska läga mig uppe i våran gigantiska underbart goa soffa och titta på OC! Jag har alla sesongerna och har tittat på dom säkert hundra gånger man jag trönnar aldrig! har börjat titta på första sesongen igen och det är fortfarande lika bra! Älskar alla serier men mest OC och Desperate Housewifes.
Detta blir sista inlägget för idag. Jag ska nämligen upp och jobba tidigt imorgon bitti. Jag börjar klockan 06.45 så jag måste åka klockan 06.30 för ska hämta upp en arbetskamrat med.

Vilka serier älskar ni?

Godnatt
<3

g


Stjärnskotten 2009


Enlegt mig så är dem två snyggaste:

Snejana Onopka





och

Caroline Winberg vår vackra Svenska






Okej att det finns bra mycket vackrare kvinnor i denna värld men jag tycker dessa två har mest stil och mest speciella drag. Det är självklart olika från person till person men man ljuger ju om man säger att man inte riktar sin uppmärksamhet åt dessa två kvinnor när man ser dem på reklam eller något sådant...

Modevärlden - Rocks -

g


Juicy Couture



På tal om pastell färger och starka färger som jag skrev om i ett inlägg häromdagen, så tittade jag runt lite och upptänkte att Juicy Coutre är helt med på den banan. Dem har även en hel del speciella kampanj och reklam bilder. Men jag Älskar ju deras stil och när det är så speciellt. För vad är det annars som gör just deras grejer intressanta att köpa. Man lägger ju inte märke till H&M´s kläder lika mycket.. Dem har ju skit tråkiga reklamer. nää detta är avd jag kallar proffsigt.. I Love this - Juicy is the shit!


g


Lindsay´s Private Party


 Jag vet att många (nästsan hela världen) tycker att Lindsay Lohan är äcklig, ful osv men jag tycker verkligen inte det. Jag tycker hon är ursnygg och skit ball. Bara titta på dessa bilder från hennes senaste plåtning för "Muse Magezine" Det går ju inte att tycka illa om en sådan vacker och URsnygg kvinna...




Vad tycker ni om sjukt snygga Lindsay?

g



Dagens outfit




Ser helt ihoptryckt ut! Kort och inte så smal..eeew




Dagens:

Jacka - Tara på rean 1500 kr istället för 6000. Awsome
Tunika - By Malene Birger
Kofta - Gina Tricot
Leggins - Zara
Boots - Johanssons


Blev ingen promenad till stranden :) Utan vi bestämde oss för att gå hem till Robins föräldrar istället. Det är vansinnigt kallt men ändå skönt att komma ut! Tur att jag köpt min stooora (björnjacka) !

Förresten. Ska plåta på onsdag på något kulturhotell med massa gamla möbler och gammal fin inredning så det blir nog .. Awsome! Sen är det inspelning på torsdag med agenturen. Presentation av mig själv som ska skickas ner till olika kunder och agenturer utomlands. Spännande va? Då får jag även, förhoppningsvis träffa Evelin som jag bodde med i Aten! Har saknat henne massa!

Later

g

 


Vinterpromenad




(Mina älskade armband)

Nu ska jag och R gå på en liten promenad till stranden, aah låter kanske lite fel att gå på en promenad ner till stranden nu mitt i vintern men det är faktiskt väldigt fint där nu!

Later

g


Snyggt från Asos

 


www.asos.com

Godnatt

g


Äntligen


Äntligen fick jag hjälp av en duktig tjej som hjälpte mig med min header! Tack så himla mycket Hanna Eriksson ( http://hannassecret.blogg.se ). Har suttit med detta i fleeera timmar och så fickade hon allting på 30 minuter typ. Aja, tur att det finns smarta människor i denna världen! Är evigt tacksam för detta!

Sega människor asså. Jag och Ida har suttit framför datorn sen jag kom, dvs var klockan 19.30. Guud vilket liv jag ahr ibland.. haha. Nää ska nog sitte lite mer framför datorn nu!

Hugs

g.


Happy color Fashion 2010




Nu när den jobbiga och vansinnigt onödiga mellandags rean är över så får ni alla ge er ut i butikerna och kika in det nya vårmodet som kommer nu. Det är mycket starka färger och väldigt mycket pastellfärger. Jag är kanske itne så mycket för starka färger eller mycket mönster men pastellfärger därimot, mums I love IT! 

Vad gillar ni bäst, pastellfärger eller starka färger?
Eller är ni som mig, människan i svart?

ciao
g



 


Kyla




(Bild från Fashion week Athens)

Det är något fruktansvärt kallt ute, gott att man då sitter inne, hemma hos Ida med tända ljus och varsin bloggdator. Ida har gått upp för att natta Lucas som jag hör springer omkring där uppe. Försöker fortfarande få lite mer ordning på designen och det börjar nog arta sig tror jag. Behöver bara få till min header men eftersom att jag inte har något photoshop så kan jag inte ändra storleken på bilden. Detta resulterar i att när jag försöker lägga upp headern så blir den väldigt liten och inta alls bra. Är det någon snäll underbar läsare som vet hur man gör och skulle vilja hjälpa mig? haha, jag är så kass.

Later
G


Shoppingrunda






Kom precis hem från Kungsbacka. Drog med Ida och Lucas till Kungsmässan för att se om man kunde hitta något något fint och det gjorde jag. Ett riktigt kap, jackan har kostat 6000 kronor och jag köpte den för endast 1500 kronor på Tara. Nu blir ni allt lite avundsjuka va? Efter shoppingrundan åkte vi till facklans café och åt sushi!
 Nu måste jag skynda mig för jag ska hem till Ida (http://mammai.blogg.se) och mysa plus att  jag måste köra upp Älsklingen till Idas pojkvän för dem ska fortsätta att spela samma tvspel som dem gjort hela dagen.. Roligt liv..

g


Ett nytt år


Det är ett nytt år och även det första inlägget i min NYA blogg!
Kännde verkligen att det var dags att byta namn men så kände jag även att jag ville börja om på nytt med en helt ny blogg så det fick bli så.

Igår var det nyårsafton och den firades med dunder och brak, med vänner och den jag Älskar mest av allt. Självklart var jag på jobbet innan allt detta firande för vad är högtider utan mitt underbara jobb? Det finns alltid med på ett litet hörn. I alla fall får ni ursäkta röran här på bloggen men jag är verkligen inte bra på bloggdesgin. Det är en väldans massa koder och skit men jag försöker verkligen. Haha får be min goda vän emelie att hjälpa mig för hon är ett riktigt proffs.

Nää nu väntar han på mig i sängen där uppe. Lovade att komma för lääänge sedan men kan ju inte bara lämna bloggen i vilket skick som hälst juuu.
Sov så gott alla vackra.

G




RSS 2.0