Herre gud vad jag jobbar


Godkväll! Nu har jag suttit och satt ihop ett bild collage på några av mina egna smycken jag har gjort. Dem första jag har visat blev inte så bra så jag klippte upp dem åkte och köpte bättre material och gjorde om dem. Gör om gör rätt.
Och dem alla blev faktiskt mycket bättre. Det finns några som jag är super nöjd med. Tänkte faktiskt börja göra en hel del smycken så om det är någon av er som är intresserade så säg bara till. Antingen här i kommentarsfälten eller på min mail: [email protected]

Ikväll ska jag jobba. Jag börjar 23.00 till 02.30. Så det är bara 3.5 timmar. Och det är jätte skönt för jag är suuuuper trött. Men Iaf här får ni se dem nya armbanden. Säg gärna vad ni tycker, hade varit roligt att veta vad andra tycker och kom gärna med tips :)

Puss&Kram







Dessa nedersta är lite enklare för jag kan tycka att det kan vara guligt med bara ett enkelt armband ibland. Men ja är väldigt mycket för att ha många armband och mycket berlocker. Så Bilderna där uppe är flera armband ihop satta till ett och lite andra modeller.

<3
G

You´re the closest to heaven that I´ll ever be


Älskar dig så fruktansvärt mycket. Och efter fyra år så gör du mig fortfarande knäsvag och jag får fortfarande fjärilar i magen när jag ser dig, hör din röst och känner din lukt.

Du är det bästa jag har, du är mitt allt. Du är min hjälte, min prins, min skatt.

Det är du och jag föralltid, vi två mot världen!
Älskar dig i all oändlighet.

<3


Pyssel


Hallo på er! Idag är jag jätte trött. Jag har suttit och gjort fler armband som jag tänkte visa. Det är faktiskt jätte roligt. Och det är så kul att komma på egna ideer och man får smyckerna precis så som man vill ha dem. Idag har jag gjort fem nya armband. Och jag veeet, jag gör bara armband men jag köpte bara material för just armband. Eller ah man kan säkert göra annat av det med men men, jag älskar armband.

Igår var jag hos Malin Hafstrand och umgicks med henne och hennes lilla dotter som är 4 månader den 3:e Augusti. Hon är så gudomligt söt. Det blev många timmar där. Jag och Malin var så trötta hela dagen så vi låg bara inne typ hela tiden framför tv:en men självklart lekte vi med det lilla bustrollet med. Sen så avr jag och köpte en jätte stor och fin bukett med olika rosa och lila rosor till min älskade Ida som fyllde 22 år igår så jag och Malin svängde förbi hemma hos familjen Bredemark/Ledin och sa grattis och pratade lite.

Idag ska jag jobba natt och jag börjar klockan 21.00. Men innan det så ska jag nog träffa Malin en liten stund. Men hon måste bara få bebis att somna först. Men nu ska jag i alla fall göra någonting att äta för jag har inte ens ätit frukost kom jag på, bara två stycken chokladbollar som jag bakade igår klockan 23.00 för att jag var sugen på något. Haha.

Här är iaf de fem nya armbanden:



Jag vet, jag får pissdåliga bilder men jag glömde att köpa batterier till min kamera och då får det bli photobooth.



Alla på, dock bara fyra..



Här har vi alla fem på. Fina va?

love g
<3

Jobb idag


Godmorgon. Holly sov här hos mig inatt. Vi hade det jätte mysigt igår och vi drack lite vin och bara pratade om i princip allt. Jätte mysigt.. Nu har vi ätit frukost och jag ska åka och jobba. Men är väldigt osäker på om jag ska jobba idag för jag var inte inskriven i schemat på jobbet!? huum? Får se hur det blir.

Puss&Kram

Mina armband


Tänkte slänga upp lite bilder på mina armband som jag gjort! Dem är kanske inte proffesionella men tycker det är roligt att pyssla lite! Så här är fyra av mina armband!





Har satt fast en liten berlock med en ängel på detta armband!



Ett med jätte mycket berlocker på



Ett till med ganska många berlocker på



Och ett lite enklare, fick inte så bra bilder på armbanden men det får duga. På detta är det silver bollar med glittrande stenar på.



Här är alla tre silver armbanden på. Tycker det är snyggare att ha alla på samtidigt.

Så nu ska jag hämta upp Holly!
<3
Puss&Kram

Holly

Hallå på er! Hur mår ni idag? Jag mår iaf toppen! Jag ahr gjort mig iordning för jag ska åka till Kungsmäsan på jakt efter ett par svarta jeans, lite bas kläder och kanske något annat fint, vem vet? Sen ska jag åka till en sy affär här i Kungsbacka och köpa siden band så att jag kan fläta såna fina armband ni vet från Cara eller vad det nu heter. Louise tipsade mig om det för hon gör sånt hemma med. Så tänkte det kunde vara lite roligt. Så jag jag någonting att pyssla med när jag jobbar natten!

Älsklingen är ju som sagt i Malmö till på torsdag så jag ska åka hem och bo hos mina föräldrar i Åsa för hela familjen utan jag är i Norge på semster så jag ska passa katterna. Jag får då ingen semester inte! Så Holly kommer hem till mig ikväll så ska vi äta middag och ta ett glas vin och bara mysa. Det var länge sedan jag träffade henne nu för vi båda jobbar så himla mycket! Det ska verkligen bli roligt att träffas igen och bara snacka massa skit!

Nu måste jag bege mig men jag uppdatterar senare idag. Så får ni även se om jag köpt något dag..

Puss&Kram

Dagens look:



Tröja: Älsklingens från Zara
Jeans: Rare, köpta på TARA
Halsband: Våga, köpt på Tin Tino
Armband: Gjort själv









Här är armbanden jag gjort själv. Jag får ingen bättre bild nu men jag löpa nytt batteri till min kamera nu när jag är iväg så tar jag finare kort på dem sen. Men visst ser dem fina ut! Är jätte nöjd.

Ciao

Dålig uppdattering, jag vet!!!


Då var jag på jobbet igen och ska jobba natt! Jag vet och ber om ursäkt för den dåliga updatteringen men på 4 dagar har jag jobbat 6 pass och vart ledig typ 8 timmar sammanlagt och då har jag sovit. Men jag lovar att uppdatera bättre nu efter helgen. Dock är jag enbart ledig måndag sen jobbar jag en kväll och sen fyra nätter i rad. Så det blir inte mycket leldighet för mig nästa vecka heller men jag är ju dock ledig på dagarna när jag jobbar natt. Det har jag ju inte varit denna veckan. Nu har jag TYP jobbat dygnet runt i tre dagar. Inte bra!

Min Älskling kommer nog förbi och tar en kopp kaffe och hälsar på lite senare! Blir mysigt. Får ingen chans att träffa honom när jag jobbar såhär!! Sen åker han till Malmö på måndag och kommer inte hem fören på torsdag och då jobbar jag natt!!! MEn snart är jag lite ledig ändå.

Måste jobba på men uppdaterar senare eller imorgon!
Puss&Kram
<3

Jobbar natten nu


Halloo guys!! Just nu sitter jag bänkad framför tv:en på jobbet. Gick på mitt nattpass klockan 21.00 och slutar imorgon bitti klokan sju och då bär det av till nästa arbete! Att jag orkar. Jag förundras av mig själv ibland? aja, det går om man vill. Det är riktigt lugnt nu för tillfället och jag hoppas att det förblir så. Förlåt för dålig uppdattering med igår och idag men jag har jobbat non stop. Idag efter första passet åkte jag och Ida till en pärl butik i Åsa där man kan köpa pärlor, berlocker och allt man behöver för att göra smycken. Jag köpte massa berlocker och pärlor och har gjort mig ett par armband. Är faktiskt riktigt nöjd för att vara första gången jag gör smycken själv. Hade tänkt att kanske börja göra lite smycken själv för det var faktiskt väldigt roligt och jag älskar ju smycken, så det är ju en perfekt match. Har inga bilder nu, men ska visa er imorgon! :) Nu ska jag jobba vidare! Jag uppdatterar mer senare eller imorgon!

Puss&Kram


28 timmars jobb


Nu är jag på jobbet. Jobbar med min unerbar Ida idag så det gör jobbet myyyyycket roligare. Vi ska nu börja med maten här. Slutar här klockan 15.30 och sen ska jag jobba natten. Börjar här igen imorgon bitti direkt efter att jag slutat jobba natten. Jobbar med Ida imorgon med. Så det blir kul ändå! Have to go, hörs senare.

Puss&Kram
g


New in


Nu kom jag och broder min hem igen. Vi har varit på Kungsmässan och tittat lite i alla affärer. Jag köpte en ny Mascara. Någon volym mascara typ. Men sen så har jag även köpt en ny dator väska från Marc by Marc Jacobs, köpte den på TARA, min favorit butik. Så nu har jag adderat en till Marc till samlingen, haha! Jag är kär i Marc Jacobs. Det är ju rea över allt men det finns absolut ingenting fin kvar. Dock var det ingen rea på datorväskan men den var inte dyr alls. Jag är super nöjd med min nya dator väska. Behövde verkligen en ny, speciellt nu när jag börjar plugga igen. Min gamla var sönder i dragkedjan och fastnade typ heeela tiden, skit jobbigt. Sen så var den så smutsig och äcklig, har till och med spillt kaffe på den så den har typ bruna fläckar över allt. Frääääscht!! Så nu ska jag om ett tag köra ner min bror till Kungsbacka station för han ska träffa några vänner och åka in till Göteborg. Jag ska som sagt jobba, ser inte direkt fram emot det men men.. Pengar pengar.



Idag kör jag på lite mer avslappnat. Orkar inte direkt göra mig iordning. Ska ju ändå bara jobba sen.





Dator väskan. Fick tyvärr ingen bra bild. Tagen med Iphone. och min Iphone 4 är ju inlämnad så ahr en gammal 3:a förtillfället. Inte alls kul. Färgen är mycket starkare rosa i verkligenhete. Jaja, det får duga.



I´m in love.



Nu ska jag köra min bror till stationen! Vi hörs senare.

Love g

I been touched by an angel with love


Goodmorning Sunshines!
Vaknade för en stund sedan och har gjort mig en kopp kaffe! Jag och min bror ska göra oss iordning nu och åka ner till Kungsmässan lite och gå och titta! Kanske äta frukost på Espresso House. Tänkte kolla efter ett par nya sol glasögon för alla mina är borta eller sönder! Och ikväll ska jag jobba från 16.00 - 21.00. SKulle ju egentligen vart ledig meeeeen, I just loooove to work. Det gör jag faktiskt.. Det kanske inte alltid är så jätte roligt just för stunden men när pengarna rullar in vid löning så är det defenitift värt det! Sen får jag min skatteåterbäring nu den 10:e Augusit med så då kommer jag vara en rik kvinna! hehe.. Nu måste jag göra mig iordning för broder väntar. Vi hörs senare.

Puss&Kram
<3



Har inte hunnit ta några bilder på dagens look så ni får ytterligare en ifrån igår!

Loooooveee

Mysig dag


Just nu sitter jag och min bror och tittat på Jerry Springer! Helt sjuuukt program. Nu handlar det om en man som berättade att han har känslor för en prostituerad kvinna och är gift med en annan kvinna. Han betalar henne fortfarande denna prostituerade och han KÖPTE henne för 10.000 dollar!
För en stund sedan kom det fram att den prostituerade kvinnan är hans DOTTER. Så han har legat med sin dotter i över 22 år. Asså allvarligt, finns det såna här sjuka människor ute runt om i världen. Vilka äckliga jävlar det finns. Jag spyyr fan vad äckligt. Stackars hans fru. Nu ska han lämna sin fru och bli ihop med sin dotter. Jävla svin..

Aja, jag och min bror har haft det jätte mysigt idag! Vi har grillat, han har blivit klippt och nu tittar vi på tv. Bobby älsklingen har gått och lagt sig för han ska ju upp och jobba imorgon. Jag ska inte jobba fören imorgon kväll! Så det blir skönt att sova ut :)

Nu ska vi fortsätta att kolla på detta sjuka program. jag har fan aldrig sett något sjukare...

Godnatt och sov gott

Love g



Jag Älskar dig <3
(Han har en mössa på sig, hans hår är inte så, haha. Men Visst är han bara to die for min Älskling)

Guud vad jag är duktig


Hallåå gänget! Hur är det med er? Nu har jag varit jätte duktig och städat. Skulle ju gå igenom min garderob med men det blev inte riktigt så. Hade tänkt jag skulle slänga gammalt för att göra plats för nya höstkläder, men jag städade garderoberna iaf. Vek och hängde upp allting! Så det ser finare ut nu iaf :) hehe, viktigt det med ju. Ändrade planer.. Jag behöver inte åka och hämta min bror. Pappa kör hit honom istället, så ska vi grilla och mysa. Jag ska klippa honom med, sååå han blir snygg inför alla tjejer. Tror han har en del tjejer omkring sig den lilla skit ungen, haha!!! Hade varit gott med ett glas vin ikväll med så kanske åker och köper mig en flaska. Men min bror är inte så gammal än så att han får inte dricka alkohol. Haha, som stora syster måste man ju ta sitt ansvar!

Puss <3



Fick ta på mig lite mindra kläder när jag städade för det är ju vansinnigt varm ute. Höll på att svimma!



Jag är nästan helt osminkad idag. Det är så skönt att gå hemma osminkad.

Hörs senare...

Just Because..


KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? Självklart!
2. Är du ofta med dina vänner? Nej, inte just nu. Jag jobbar så fruktansvärt mycket och sen så pluggar jag även! Men jag behöver definitift omprioritera lite.
3. Vad brukar ni hitta på? Snacka skit i timmar. Dricka kaffe. haha
4. Bästa minnet med nån vän? Finns många riktigt bra minnen! Vi låg på stranden på en filt med fika och en engångsgrill. Strand cafet hade små lampor tända och mysig musik på. Där låg vi hela kvällen, hela natten och långt in på morgonen. Planerade framtiden och hade det hgur mysigt som hälst. Tror till och med att vi sov en stund. Haha.
5. Säg namnet på tre riktigt bra vänner? Pia, Isabelle, Ida och Holly Jag har andra riktigt bra vänner som jag tycker riktigt mycket om men dessa 4 är mina speciella Pinglor! (Fick bli fyra riktigt bra vänner)
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Självklart. Annars hade dem inte varit mina närmsta vänner...
7. Har du hatat din bästa vän? Nej
8. Litar du på din bästa vän? Det beror på. Jag har haft bästa vänner som gått bakom ryggen på mig flera gånger och svikit mig om och om igen. Så jag har väldigt svårt att lita på folk. Med vissa saker kan jag lita på mina bästa vänner iaf till 80/90 %, men vissa saker vågar jag inte säga alls längre!
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Om någon har gjort. BIG TIME!
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Ja, både på gott och på ont. Vid bråk kan det komma en eller annan skvätt.
12. Vart bor din bästa vän? En av mina bästa bästa vänner bor i Stockholm, en annan bor granne med mig, och två bor i Åsa!
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Jag försöker att inte bli indragen i för mycket skitsnack för det leder aldrig till någonting bra! Man får alltid skit tillbaka. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag aldrig snackar skit om andra. Men det händer väl om det är något som har hänt. Eller så beror det ju också på vilka man känner att man tycker om som personer med. Om någon har gjort något riktigt illa så är det väl klart att man pratar omdet.
14. Har du ljugit för någon kompis någon gång? Yes, and I´m not proud of it.
15. Har någon kompis ljugit för dig någon gång? Japp
16. Ljuger du för dina vänner ofta? Ljuga för mina vänner är inte riktigt min grej
17. Vilken kompis var du senast med? Pia, men nu är hon bortrest i typ 3 veckor. Vet inte hur jag ska klara mig utan henne här hemma.
18. Har du många kompisar i din klass?
Jag pluggar just för tillfället på folkhögskolan. Och jag hoppade in mitt i ett läsår så alla mina vänner har slutat utan Jim.
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Dem går inte i min klass men det blir väl Madde, Emelie, Holly (Som har slutat), och Jim.
20. En vän som du känt sen du var liten? Henne har jag klippt banden med. Tråkigt men sånt är livet. 


Sex/Kärlek

1. Är du singel nu? Nope.

2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Ja det gör jag.

3. När hade du sex senast? Typ tre dagar sedan tror jag...

4. Hur många har du haft sex med? Det är privat :)

5. Har du kört oskyddat någon gång? Ja!

6. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Nej! Eller joo, jag ångrade mig lite i början men insåg ganska så snabbt att det var för det bästa.

7. Har du någongång varit riktigt svartsjuk? Det kan man säga. Jag kan ha gaddarna utåt titt som tätt.

8. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Yes, bad girl, bad girl!!!

9. Har du haft sex på fyllan? Haha jaa..

10. Sagt "Jag älskar dig" till någon utan att mena det? Nej faktiskt inte

11. Sagt "jag Älskar dig" till någon och verkligen menat det? Of course.

12. Sparat något från ett gammalt förhållande? Japp

13. Somnat gråtande på grund av kärlek? Ja, och det är det värsta som finns.

14. Varit på en blind date? Nope. Och skulle absolut aldrig i hela mitt liv gå på en heller.

15. Varit otrogen? Så kan man väl kalla det?!

16. Ångrade du dig? Varje dag. Mår fortfarande dåligt över det.

17. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? Med min nuvarande man! Vi har varit tillsammans i lite mer än fyra år.

18. Har du någonsin varit kär? Självklart.

19. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Ja typ alla...


Diverse:

1. Favoritfärg? Rosa, typ alla pastellfärger, svart och vitt.

2. Mobiltelefon? Iphone 4, som för tillfället varit inlämnad i 4 veckor för att den var helt krashad. Dem tar god tid på sig.

3. Skola? Löftadalens folkhögskola.

4. Oskuld? Nej

5. Senaste filmen du såg? Senaste film kommer jag inte ihåg men har börjat kolla om alla säsonger av OC!.

6. Senaste låten du lyssnade på? A new day has come med Celine Dion

7. Vad står det i ditt äldsta meddelande som du har kvar i inkorgen? Kom?

8. Hur många timmar har totalt pratats i din telefon? Har ingen aning om hur man kollar det på en Iphone men kan tänka mig att det är över några tusen timmar! hahaha

9. Hur många sms har du fått på din telefon? Det orkar jag verkligen inte räkna! haha

10. Hur många sms har du totalt skickat ifrån din telefon? Behöver jag svara på den här frågan? Orkar inte räkna som sagt.

11. Vad åt du till middag igår? Tacos

12. Har du duschat idag? Nej, jag gillar att vara smutsig :)

13. Vad var det senaste du sa till din mamma? Vi hörs imorgon, Puss

14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? Det gör vi, Puss

15. Har du skolkat någongång? Ja

16. Är du en svartsjuk person? Ja, jag är ganska svartsjuk av mig.

17. Har du kysst någon av samma kön? Japp

18. Har du haft handen innanför en av motsatt köns underkläder? Eeeh jaa? Självklart!

19. Har du haft handen innanför en av samma köns underkläder? I don´t DO girls??

20. Vem kysste dig senast? Bobby

21. Var han/hon en bra kyssare? Best ever..

22. Kysste du tillbaka? Ja?

23. Om du var tvungen att kyssa en kändis av både kvinnligt och manlligt kön, vilka skulle det vara? Kvinnligt: Megan fox. Manligt: Colin Farrell.

24. Säg en snygg person i din vänskapskrets? Jag har världens snyggaste vänner.

25. Gillar du din kropp? Absolut. Sen finns det självklart saker man är mindre nöjd med och skulle vilja fixa till. Men absolut är jag nöjd.

26. Har du kysst en med ett utländskt ursprung? Ja det har jag.

27. Vilket ursprung hade dem? Orkar jag skriva en hel novell? haha Nej det orkar jag inte.

28. Är du könsdel fixerad? Hum? vad detta nu än betyder så vet jag faktiskt inte? Om det menas med storleken på mannens kön så ja det spelar väl ganska så stor roll?

29. Tycker du att tatueringar över hela kroppen är hett? Kanske inte över hela kroppen men jag tycker att tatueringar är hett ja. Tur att min baby har ett par stycken då. Han har till och med tatuerat in mina läppar på sitt bröst. How cute is that?

30. Vad står det i ditt femte sms? Åh du vackra quinna. Mår du bättre nu? Vad gör du i helgen? Tänkte komma och hälsa på, det är fan på tiden. Sen om du har tid att klippa dessa två håriga djur? Köss & Smek.

 

Så nu ahr jag dödat lite tid genom att svara på väääldigt många ganska så obetydande frågor men ändå. Jag som skulle städa och rensa min garderob :) hahaha.. hittar alltid ursäkter för att sippa. Nu måste jag äta. Har inte ätit något på hela dagen!

Going crazy. Jag är rastlös..

Nu Måååste jag städa! Men först ska jag dricka en kopp kaffe på balkongen :)

 

Love g




Ego


De flesta ser nog allt detta poserande som ganska så löjligt och patetiskt. Haha, men det är faktiskt så att man sitter och försöker få till en bra bild och sen så är det så ibland att man får till flera ganska så bra bilder och då kan jag inte välja vilken jag vill publicera så då får det bli typ hälften av alla bilder! Haha, men ni gillar ju bilder, eller hur? Så det skadar ju inte direkt att bombadera bloggen med egobilder!? Right?



Min outfitidag är:

Tunika: Tin Tino - En favoritbutik med kläder bara från från Paris, Milano mm.
Stövlar: Anna Sui - Köpa på TARA
Halsband: Köpt på TARA













Nu ska jag städa! Min bror kommer senare än vad jag trodde! Så städa och rensa i garderoben! Stooort projekt!

Puss&Kram
g

Idag kommer min bror hit

Goodmorning!! Ni får ett video inlägg nu på morgonen istället!



Åka ut med båten!


Gormorgon på er! Eller snarare god förmiddag! Sov ut till ca 11.00 idag då jag slutade 03.00 natten som var. Skulle slutat halv tre men fick jobba över en halvtimma. Något som är väldigt jobbigt när man bara vill hem så sent på natten! Sa jobba ikväll igen på Ester ikväll igen. Vi skule åkt upp till Tjörn idag men det blev inte riktigt så. Så vi åker ner till Åsa till Bobbys familj och åker ut med båten. Vet ju inte riktigt när jag börjar ikväll, det beror på vädret. Hur sent folk går ut osv. Aja, tar bilder under dagen.



En gammal bild på mig från Athens fashion week när jag bodde i Aten! Gick några visningar den veckan. Här är två bilder från den ena visningen!



Jag till vänster :)



Lite konstig bild och en liten tittshow. Haha

Puss&Kram

Naglar


Sitter fortfarande bara hemma och inväntar att få åka och jobba! Målar naglarna med Chanel nr. 64 "Rose Baby".
Ett riktigt bra nagellack med underbar färg. Det är faktiskt Pias men jag lånade det av henne idag!
Imorgon ska jag och min man åka till tjörn med min familj. Jag tror att min mammas bästa kompis familj ska ha någon födelsedags fest eller ngt. Bra koll jag har, haha. Men det blir mysigt. Hoppas bara att det blir finare väder imorgon än vad det är idag! Är det någon som ska till Esters ikväll? Ses där?

Love g


Jobba inatt!

Jag vet att jag varit fruktansvärt dålig på att uppdattera men jag hade legar på sjukhus i fyra dagar och sen vart sjuskriven och innan det jobbade jag så mycket att jag inte ens hann med min pojkvän, mitt hem, mina vänner eller min familj. Men nu har det lugnat ned sig lite. Jag mår bättre och jobbar på som vanligt igen efter min sjukskrivning!

Ikväll ska jag jobba på Esters så jag börjar klockan 23.00 och slutar 03.30.

Väntar på min Bobby så att vi kan äta middag är utsvulten!
Det blir champinjonsås och varm baguette i ugnen! Och mjölk till förstås. Men för mig blir det laktosfri då jag ganska nyss fått reda på att jag är väldigt laktos överkänslig! hehe..

Jag idag:














Love g


RSS 2.0