Paradise


Just nu hets skriver jag i pausen i Paradise Hotel, hinner inte skriva myket mer nu. Jag har blivit ett freak när det gäller det. Men har jag satt mig in i en serie så är jag besatt tills jag streck kollat den och det får både Bobby och tyvärr ni stå ut med en del nu några dagar fram över. Ska försöka hålla det jag försöker lova er men.. aah ni hajjar va!? Skriver imorgon..

Love g

04.00 - Färgar ögonfransarna


Allvarligt talat. I förra inlägget skrev jag att jag skulle lägga men jag kan verkligen inte sova. Så har suttit på balkongen en stund helt själv mitt i natten invirad i mitt tjocka goa duntäcke, och nu färgar jag ögonfransarna! R pratar i sömnen så jag blir gaaaaalen och så snarkar han på det med. Fruktansvärt jobbigt.. Vad gör MAN??

Love g

Den värsta bloggerskan


Det är verkligen så jag känner mig och är defenitift sååå sant. Jag bloggar jätte mycket en period och sen har jag inte lika mycket tid, nää då lägger jag ner helt och hållet, sen börjar jag igen och sen samma visa om och om och om igen. Jag måste vara helt pantad i huvudet. Jag vet inte vad jag ska göra? Jag Tycker verkligen det är helt unerbart roligt att blogga men med mitt jobb så har jag inte en sekund kvar till någonting annat än lunch och sen matlagning, städning och tvättning! Det är sjukt men så är det.. Jag kanske inte borde blogga alls? Men jag som tycker det är så roligt..

Jag kanske behöver byta utseende på bloggen igen? Jag är ju en sån spontan person och tycker om förändringar och nya saker. Det får mig säkert lite piggare och på bättre blogghumör. Jag ska faktiskt erkänna att jag har haft en sån otrolig bloggtorka denna perioden då jag inte bloggat! Det har ju inte funnits något speciellt att skriva om då jag inte gjort annat än att jobba!!?? Ush vilket liv..

Men nu känns det som om jag mer kommit in i den rytmen och orkar med det på ett annat sätt! Jag är van att ha mycket att göra runt omkring mig men inte att komma hem runt halv åtta varje kväll från jobbet osv.. Hinner inte med någonting efter..

Jag ska verkligen försöka bättra mig nu men förvänta er inte fööööör mycket! Men jag Lovar att jag ska göra mitt bästa! PLUS att ni kan väl skriva lite i kommentarsfältet om vad ni villl se mer av. Jag vet ju redan att ni vill se mer av videoinläggen så ska försöka med detta, men ni kanske vill ha speciella teman osv, då har jag något att arbeta mot! Ska försöka komma på själv med.

Måste sova nu, R ligger brevid och snarkar och mumlar som vanligt, vi ska upp tidigare imorgon och hämta en ny soffa! Kommer bli awsome! Bild på det får ni imorgon!

"Det blev en lång förklaring från min sida idag, men nu vet ni"

GODNATT PUSS

Love g

Gaaaah!! Ska jag eller ska jag INTE?


Jag har ett sjukt svårt beslut att ta. Jag VILL så gärna färga mitt hår ljusbrunt. Men jag har ju kämpat så med att få mitt hår så blont och i den nyansen jag har nu... Men jag känner att jag ahr alltid haft ljust hår och jag är trött på det. Vill verkligen färga mitt hår NU NU NU.. Men jag kan inte bestämma mig. Men om jag gör det ljusbrunt blir det ju inte jätte svårt att få det blont igen?

Jag dööööör så svårt.. Hjälp mig!


RSS 2.0