Älsklings Födelsedag


Idag fyller min Älskling 22 år! Jag har lagat mycket God middag till honom och vi har ätit tårta.
Mycket mysigt. Jag jobbade ju som vanligt till 19.00 och då var det bara att gå och handla allting som behövdes och sen börja laga mat.Nu ligger vi i sängen och kollar på Sex Education på 3:an.

Har även två bilder från i lördagskväll då jag var hemma hos Sandra och satt på hennes balkong och drack lyxigt vin och lite cider men älsklingen Sandra och hennes arbetskamrat men dem bilderna får ni se imorgon. Mycket mycket trevligt. Roligt att träffa lite nytt folk med.

Nu ska vi mysa vidare - Måste ägna mer uppmärksamhet åt Bobby, det är ju faktiskt hans födelsedag!
Så hörs imorgon

Love love love & GRATTIS till mitt hjärtegull <3



Fint jag gjort va?


FÖRLÅT


Så hemskt mycket för absolut INGEN uppdatering idag. Har jobbat till 19.00 som vanligt men när jag kom hem hade Bobby sin kompis Marcus här hemma och då blir det ju till att vara social. Hade egentligen planerat att åka ner till åsa till min Kära vän Ida för att mysa men jag var så fruktansvärt trött när jag kom hem från jobbet och jag behövde duscha och äta osv.. Så det får bli en annan dag nu snaaaart! Aja har iaf fått en fråga om var jag jobbar någonstans så jag tänkte svara på den så här får ni ett SVAR PÅ TAL:

vart jobbar du någonstans? :)

Svar: Jag jobbar på en frisörsalong som heter La Widé som ligger på botten våningen i Allum! Kom Dit vetja..

 



p-picture från avsluttningsmiddagen i skolan - Jag&Siri

PUSS

Är på jobbet men har lunch! Har haft fullb...

img_0867 (MMS)

Är på jobbet men har lunch! Har haft fullbokat ända fram till lunch och även fullbokat efter lunch! Har bara haft klippningar hittils men nu efter lunchen har jag klipp och sling och efter det klipp och färg! Roligt med lite omväxling! Ska äta min stoooora otroligt goda sallad nu! Hörs senare! Puss&kram


Naglar



Jag har bestämt mig att vila mina naglar från gelé nu ett tag för jag är väldigt öm i dem i och med att jag alltid bygger på nya och siper av, och så håller jag på så. Har ont i hela fingrarna och det är verkligen inte bra för nageln. Man kan typ vika mina egna naglar nu för att dem är så tunna och söndriga. Så jag äter speciella vitaminer för hår, hud och naglar för att allt det ska bli bättre. Har även målat på Nail Repair nu för att stärka naglarna lite och det hjälper faktiskt men guuud vad det värker i dem efter. Har även målat rött på naglarna för att man inte ska se hur fula och skivade dem är. USH, och dem är jätte korta nu, känns skumt men det är nog för det bättre..

Såå nu sitter jag och väntar på att det ska torka och som vanligt kan jag inte hålla mig ifrån att göra 1000 saker under tiden så jag förstör dem!! Damn me...



Jag NU

Och jag förut..



Jag bjuder på denna...



PUSS & Godnatt..



Vilket geni


Och jag vet att en viss annan stor bloggerska också ganska nyss bloggat om detta men jag var bara tvungen jag med. För att den personen som har redigerat denna videon är ett j*vla GENI! Fy vad den är bra. Låten är så fin och videon är verkligen heeeeeeeet!


Egen salong


Hallooo, Nu har min kusin Josephine och Sarah åkt härifrån. Jag har haft min egna lilla salong här hemma och klippt dem båda. Dem blev så fina så. Nu kommer min Äskling Sandra hit och hämtar sin hund. Det är ju min lediga dag idag så jag är som i vanlig ordning hundvakt idag. Rocky har badat på morgonen idag och sprungit omkring här i sin morgonrock. Han frös så himla myckt så jag fick bädda in han i mitt täcke i sängen med tills han torkade någorlunda.
Gulleunge, nu ligger han uppe vid mitt huvud och gosar.

Så här ser jag ut idag..





Och här är rocky i morse..







Gulligaste killen på jorden..

PUSS

Just deja, glömde


att lägga upp dessa två bilder när jag myser i min myyysiga säng! <3





PUSS

Lååång dag


Kom hem från salongen (jobbet) för en stund sedan. Har inte ens orkat göra någon mat utan åt bara knäckebröd och drack iste. Simpsons är som vanligt på tv:en och Bobby var tvungen att rusa ner och lämna in två filmer han missat att lämna in! Satan i gatan, illa illa. Jag gjorde ett snabbt videoinlägg då ni frågat om det några gånger.
En väldigt tråkig sådan då jag inte hade något roligt att berätta idag, för det har inte varit någon rolig dag!

Ska försöka göra ett roligare någon annan dag snart! Snart är det Hollywoodfruarna, me love <3

 

Love g


I will remember you

You were there when
I needed a friend
Thank you, thank you
I never told you
How much that meant
Yeah thank you, thank you

I will remember you
And all of the things that we've gone through
There is so much I could say
But words get in the way

...

Svar på tal


S om Världens Bästa kokerska!:
videoblogga vetja :D


Gabriellas svar:

Inom en snar framtid ska jag fixa och trixa ihop en videoblogg! I promise Lovely!
Så länge kan ni ju kolla på en ganmmal.. Eller vrf inte kolla igenom alla på min youtube sida.  Dubbelklicka på klippet så kan ni se alla! Lite underhållning iaf!

Här får ni min sminkvideo! Gammal men fortfarande samma smink som kletas på i mitt ansikte!


Världens Bästa kokerska!



Jupp jupp, stämmer bra! Jag har nämligen gjort den godaste middagen på lääääänge idag! Hemligt repcept a la Gabriella! Ko och provsmaka vetja.. NU - Film med min nyklippta snygga man. hörs sen!

PUSS

Äntligen


Är min Bobby man hemma och jag är trött och ska gosa ner mig i hans famn nu!

Love g

Aaaah nääää Godnatt alla kära. Nu orkar jag inte underhålla er längre. Även en "madonna" som jag behöver sömn


.

Lycklig

Har precis spenderat de senaste 1.5 timmarna i telefonen men en MYCKET saknad person! <3
Känndes skönt att prata om allt och sen kunna prata som vanligt trots allt som varit. Det får en att tro igen, och det får en att känna sig Lycklig!

Ärlighet mot varandra i all ära, orden får tala sitt eget språk. Trots att de kanske sårar sin kära, så det inte slutar med onödiga bråk. Att våga säga vad man vill göra, innan vännen börjar fantisera. Och ta sig tid att höra på den andra, det borde man göra så mycket mera. Hur ska man få andra att förstå, vad man önskar i livet. Man kan inte bara låta tiden gå, och ta allting för givet. Alla tänker vi på olika sätt, att säga något är viktigt. Ingens ordval är fel eller rätt, tystnad kan inte vara riktigt.

Man ser hur livet passerar, i en hastighet man inte rår på. Framtidsmål som attraherar, förutsätter ibland att man är två, andra mål kräver ensamhet, det är fritt för alla att välja. Men berättar man så alla vet, behöver man inte svälja sin stolthet. Att välja kan vara nog så besvärligt, det gamla invanda känns rätt. Även om gemenskap är härligt, man faller ändå oftast tillbaka till det som är lätt. Ett val mellan kärlek då och då, eller framtidsmål mot större äventyr.
När jag hör hur klockan tickar och går, styr jag min väg dit jag trivs bäst, i dina armar. Det finns någon som inte kan, besvara de ord jag har att gett. I går vann du hela mitt hjärta, en framtid i tystnad. I tysthet kan man ensam sträva, bländad av glansen från sin gloria. Ingen människa kan kräva din tid, när du på egen hand skriver din historia! Du behöver din tid.


Glöm ej att leva min vän,
dagen som gick kommer
aldrig igen
<3



Love g

Nail time


Halloo kära läsare. Första uppdatteringen idag och jag vet att jag är kass, shame on me. Men direkt efter jobbet fick jag göra ett snabb besök för jag har haft finbesök av Diana Andersson Blomsth. Emelie har gjort naglar på henne loch det blev jätte fint. Hon valde den färgen på glittret som  jag har just nu. Dock ska jag göra om mina på söndag. Får se vad det blir för färg då!  Sandra och Rocky var här med. Det har varit en mycket trevlig kväll och det var väldit trevligt att träffa Diana för det var längesedan vi sågs. Eller ja på midsommar med men det var en snabbis och under alkohol påverkan. Men som sagt, roligt roligt. Nu ska jag försöka pallra mig och tvätta bort mitt smink och sedan krypa ner i sängen, är bara inte riktigt redo att släppa taget om datorn, det finns så mkt roligt man kan göra på internet, fynig uppfinning det där.

Så här ser det ut när jag och Emelie gör naglar hos mig :)




Wild wild Girl



Tongith I´m a wild, wild girl cuz I aint going to sleep, just play all night long!!

Saknar dig och varför är det så jobbigt?

You can never say never, why we dont know when time, time and time again. Younger now then we were before...


.

Ah men tjena


Mittbena och hel lugg. Haha vad tänkte jag med? Galet gammal bild. Bättre nu än då? Eller?



hoho KOMSI!

Hemklickat


Har klickat hem lite smtt och gott. En sida som är lite rolig som jag kan rekomendera är http://www.honeyimhome.se/se/

Det är inte alltid något man hittar men ibland finns det superbra och roliga grejer.
Jag har beställt hem lite heminredning från Lisbeth Dahl, där kommer min favorit inredning ifrån. Helt Underbara saker. Hon har allt från himmel och jord..

Beställde även ett paraply, ett svart. Har ett lika dant i creame vitt med. Love them.









Åååh Älskar alla de stickade och mysiga tofflorna.
Har beställt hem en hel del roliga och mysiga saker..

NU blir det en dusch!

Love g

I min ensamhet med vin


Kom hem till mitt tomma palats. Min man är ej hemma, och jag ersätter då honom med Vin! Och sen med Emelie. Är i köket och ska laga mat, slänger väl ihop något snabbt och enkelt. Ska försöka mysa med mig själv just nu. Man får passa på när man vl är ensam, men jag ska be attt få tala om att det är det värsta som finns är att vara ensam i flera dagar i sträck! Matlagningsdags..







Love g

Dagens utflykt


Nu är jag hemma igen! Det har varit en lååång dag men mycket trevligt med familjen. Saknar min familj och jag hinner inte träffa dem så mycket som jag hade önskat. Men en sådan här heldag kompenserar det. Verkligen jätte Mysigt..
Rocky har varit med på denna heldag också. Vi var i Hjo i en mysig hamn och åt lunch och innan det stannade vi och åt en härlig frukost vid en sjö. Sen åkte vi vidare för att se Karlsborgs fästning. De var en massa militärer och försvarsmakt där, häftig miljö. Sen var vi på ett gammalt kloster, eller det fanns bara en massa ruiner kvar från klostret men det var häftigt ändå. Gjorde lite fler stopp och det blev även Mc Donalds på hemvägen i Skara. Familjen var gulliga och körde hem mig till Göteborg igen innan dem fortsatte till Tjörn. Hade varit mysigt att följa med dit också men jobbat kallar imorgon. Mår dock inte bra. Är DUNDER förkyld och känner mig febrig, nyser hela tiden och näsan rinner non-stop. Som det kan gå. Måste sova nu så GODNATT!!

PUSS g



Lillebroder S



Lilleborder S, lillebroder J and Me <3



Vi här bak i bilen



Jake and I





Jag och Rocky i fästningen







Vackert..

Aja sleep tight

Jag och Rocky är på äventyr med familjen i...

img_6807 (MMS)

Jag och Rocky är på äventyr med familjen inne i skogarnas land! Rocky har tråkigt i bilen och han sover! Han blir ivrig varje dag vi stannar! Vi ska åka till något kloster där dem spelade in Arns rike! Cooooolt! Uppdatterar vid lunch! Puss


Vadå Malmö tills på fredag?


As kass uppdattering sen i lördags, jag vet. Förlåt.. Men i söndags var det storhanling osv och ja dagen efter party! Idag har jag jobbat och känner mig verkligen inte bra. Förkyld och hängig, Bobby med. Är hundvakt idag och imorgon. Rocky sover mellan mig och Bobby och jag ska snart sova för att förhoppningsvis orka upp imorgon och åka med Familjen på en heldag med äventyr. MYSIGT, hoppas jag inte är typ SJUK imorgon bitti, det återstår att se. Bobby åker till Malmö imorgon och kommer hem på fredag!! Vadå Malmö i fyra dagar. Hell no, vad ska jag göra? Hatar att vara själv. USH, kan ju inte sova när han inte är hemma...

Hörs imorgon..

PUSS



Haha studenten - Lyckligate dagen i mitt liv


RSS 2.0