Relax day

Tjolahopp! Idag ahr jag abra slappat, städat lite osv. Igår var Maddo här och jag bjöd på middag med mera. Vi kollade lite på gossip girl och sen så pratade vi massor! Behövde verkligen det. Känns som att jag gått in i någon sorts vår depeission? Fråga mig itne varför. Man borde fan vara glad när våren börjar närma sig.. Men det är något sånt med mig varje år när våren är på väg. Precis som andra får höst depression.
Stackars Älskade Maddo som fick lyssna på mitt gnäll igårkväll. Vi hade en jätte msig kväll och helt plötsligt när vi skulle lägga oss så började jag klaga på allt och var skit gnällig! Nää INTE okej! Föråt hjärtat mitt!! Jaja, nu ska jag ta mig en varm go dusch, raka benen och aah allt annat, göra inpackning, skrubba kroppen. Efter det ska jag sätta på mig en ansiktsmaks och måla naglarna på både fötter och händer! Ska bli härligt. Ikväll kommer Bobby hem. Ska bli mysigt..
PUSS PUSS sålänge!
Jag är heeeelt förälskad i den här!!!! <3

Snart så

Är jag ledig igen! Verkligen ett STORT förlåt för dålig uppdattering de senaste dagarna men jag har verkligen jobabt mycket! Men nu har jag ett nattpasss kvar så är jag ledig imorgon!. I och med att jag brukar jobba natt så brukar ni även få fler inläg uppdatterade för att på natten kan jag ha med mig datorn och brukar kunna sitta med den i mellan åt men det har inte varit så de senaste dagarna! Men ska bli bättre nu hoppas jag! Idag sv jag ut lääänge. Tror verkligen jag behövde det!
Jag ska laga lite mat till min älskling nu innan han kommer hem! Ikväll kommer fler inlägg!.. PUSSPUSS
I want this dress NOOOW!!!

Internetshopping

Har spenderat de senaste 4 dagarna på olika webbutiker och nu har jag äntligen skickat iväg min beställning!!
Känns jätte roligt med lite nya kläder! Ser fram emot att få allting! Men därimot så när man beställer från hm.se så blir jag så jävla trött på dem!! dem ska serisöt skicka allting i typ 4-5 olika odrar på olika datum? Jag pallar inte med dem alltså!! Varför ska man behöva vänta i flera veckor på att få typ 2 eller 3 plagg!?
Aja, vi får väl se när det kommer!
GODNATT & PUSS
En av topparna jag beställt. Kommer DOCK inte fören i mitten av April! :(
GODNATT

Romantic Friday

Helluu Darlings.
Hoppas ni alla mår bra. Jag mår verkligen underbart. Jag och Älskling har avnjutit en underbarmiddag (lagad av mig), kollat på Sveriges mästerkock och nu ska vi kolla på en film! Jag får ÄNTLIGEN ha en ledig fredagkväll med min sambo! Hur Lyxigt är inte det? Jag ahr jobbat hela dagen idag, därav ingen uppdattering, men det kommer kanske fler inlägg under kvällen istället! Vet inte vilken film vi ska se bra. Någon som har något tips?
Ni alla får ha en underbar fredags kväll, för det ska jag ha. Först innan flmen, ett avsnitt Gossip Girl!
PUSS
Vill ha ett sånt här kök i mitt framtida hus!

Todays

Godmorgon. Idag vaknade jag 08.15. Min mamma kom och hämtade mig så åkte jag med till hennes jobb för att sedan ta hennes bil hem till mig! Min bil är nämligen inlämnad på verkstad för att byta massa saker och göras iordning! Så ska hämta mamma klockan 15.15 igen för att åka och jobba! Det blir riktigt krångligt nu med hur jag ska få hem bilen igen från verkstaden då jag ska jobba ikväll och Bobby slutar sent. Men men, det löser sig alltid!
Så nu ska jag göra lite frukost och sen internetshoppa lite kanske! Vill gärna ha några missoni kuddar till min soffa!
Jag idag:
Idag bestämde jag mig för att se lite mer naturlig ut. Har därför endast concealer under ögonen och lite rouge på kinderna! Ytterst lite, men ingenting annat! Det enda negativa är väl att jag har så ljusa ögonbryn att de knappt syns! haha..
PUSS

RSS 2.0