23.40 kommer min Thai


Min man har vart i Thailand i 2 veckor och jag sitter hemma hos en vän och väntar på att få åka till landevetter flygplats och hämta honom och hans familj. Han kommer vara grymt brun och jag hoppas han kommer med mycket presenter till mig.. haha.. Jag har tryckt på honom och skickat inköps listor. Stackarn.. Nu måste jag gå ner och möta min andra vän som kommer från jobbet.

Puss&Kram

Love g


Blir galen


Asså seriöst. Dem ahr skickat fel färg på löshåret och jag föersöker färga det och det blir fan inte bättre. Sen så blir det gult av värmen från platttången. Har alltså lagt ut en hel del pengar på detta löshåret och så är det helt fel. Får ringa dem imorgon för är irriterad. Jag brukar ju ändå beställa hår från dem och innan har det inte alls blivit fel. hmmf, hoppas jag kan få nytt..

Nu ska jag iaf lägga mig och plugga och läsa. - Godnatt

Love g

No one's laughing at God when they're starving Or freezing or so very poor

.

Damn IT


Idag kom löshåret och det var pissgult.. Såå har fått åka party bil till Kungsbacka till mitt palats och hämta blekning och nyanseringar. Nu är det istället mycket kallt. Typ grått.. Lite blått på sina ställen. Men det försvinner snabbt. Bättre än gult iaf. Det ligger på tork ch jag ska snart föna det och locka det, sen testa det.
Har solat nu med iaf så är riktigt fräknig men ändå ganska så brun.

Har ni haft en bra dag?

Slänger in lite bilder från helgen.. (Fredags) Det är helt värdelösa bilder tagna med min Iphone 4 men duger väl :)



Jag och Holly <3





Jesper, Holly & Jim <3



Söta Madde <3



Holly snygging <3

Bilder på nya håret kommer sen..

Love g




Dagens bravader


Mot skolan och temadagen med naturspa och mindfullness.





Love g

Diggar Russel


Diggar Russel Brand till max..





love g

Har varit hos mamma Ida


Är nyss hemkommen från Ida, min gode vän. Vi har kollat på Top model, familjen annorlunda, och Teen mom. Vi ha druckit tee och snackat en massa skit bara.. läs hennes blogg vetja http://mammai.blogg.se

Imorgon är det tema dag på skolan så vi ska först på en föreläsning om typ smart mat eller något i den stilen. Sen så har man fått välja olika aktiviteter att göra resten av dagen. Jag valde naturspa och mindfullness. Spännande, kommer säkert få äta typ alger, ush. Nä men har hört att från åren innan så har dem fått göra egna choklad ansiktsmasker osv. Jaja vi får se vad händer och fötter.

Har kollat runt lite på nya saker till min Marc jacobs samling. Detta ska inhandlas..


Give me noooow.


Söt party väska



Men även dessa brills från Louis Vuitton. Me loooooveee

Love g

Nyinköpt


Idag har jag varit i skolan hela dagen. Det är en fruktansvärt deprimerande detta vädret. Först snöar det, sen regnar det och blåser utav bara f*n. Ush, mysigt då iaf att sitta inne och kolla på film sista timman av lektionen.

Jag har inhandlat en hel del nytt som jag tänkte visa, men har bara tagit bil på en av tunikorna och rsesten visar jag sen. Köpte iaf en ny tröja från Juicy Couture, en tunika från Rabens Saloner, en tunika från Gina och ett par nya tights från Gina.

Anywas, jag är nu hemma hos familjen i Åsa, tänkte plugga lite vilket menas med att läsa boken från svenskan.
Så smell you later.









Love g

Nytt löshår


Jag som trodde jag hade gjort min beställning igår och att allt var korekt och att det skulle komma imorgon men det hade blivit något fel så nu fick jag beställa om idag. Jag har faktiskt beställt clip-on nu. Tänkte testa det lite hur det fungerar. Jag tänkte att då kan man ju faktiskt ta ut det när man vill och variera sig, för jag får verkligen panik när jag ska sova på kvällen när jag har löshr isatt. Jag har ju kört på micro ringar innan, men men... testar detta nu med..

Så här såg jag ut med långt hår..





(lägg märke till den ena raka slingan typ. haha)

Men visst är det så mycket finare med långt hår. Jag tycker det i alla fall och saknar det som rktigt mycket.
Nu MÅSTE jag fortsätta plugga och läsa om återvinning och miljö, i min bok "Hållbar utveckling". Sweet.

Love g

åååh kom hem

Kom hem nu.. Saknar dig.. Tänker på dig... älskar dig

Love g

Jag varken ser eller hör dig?










Nu pallrar jag mig ut igen, åker och äter mig spymätt :)

love g


Man skall inte ångra saker

 

Det finns två kategorier, väljer man rätt eller fel? Varför är det så jävla svårt att veta??? Varför i helvete..

Det är nu jag känner att jag lever. Jag har ett stabilt liv, eller ska man säga hade. Jag hade ett stabilt liv med stabilt jobb, stabila vänskapsförhållanden och en god damn bra självkännsla. Vart är den nu? Jag vill inte leva för någon annan. Jag vill leva för MIG SJÄLV, och vade är det som är så jävla fel med det? Varför tycker folk att man är självupptagen och ömkar sig i sin egen ensamhet.. Dem senaste 50 timmarna har jag levt i en dröm. Jag hoppas inte att det är sant, det kan inte vara sant för det funkar inte så. Det gjorde mig glad, åtminstonde då. Men i verkliga livet ledsen. Jag vill bara sova bort allt och förhoppningsvis kommer jag att vakna upp ur min dröm och inse att jag hade en dröm i drömmen.

Jag saknar dig, och tänker på dig hela tiden. Jag känner mig så ensam. Du vet att jag tänker på dig..

Över till annat ämne i samma ämne, (hajjar??).

Kategorin med folk som får oss att känna hat, likgiltighet. Man kan undra hur det kommer sig att det är mesta dels män som ger oss denna känsla. En man som tänker med kuken (ursäkta ordvalet) påstår sig vara klokare än en kvinna som talar. Mannen borde tiga. Känna skam. Han framstår som intelligent i ett rum med Usama. Kom inte och be om saker av mig. Dem finns inte för mig.. Aldrig någonsin.. Och inte du heller.

De finns inget mer att saga. Jo, Besvikelse.....!!

 

 

Godnattt Love g

 



RSS 2.0