Sjuk = Läsning


Vaknade upp idag. Är sjuk, mår dåligt, Läser min bok! Vilar inför jobb inatt.
Uppdaterar mer om en liten stund. Måste få något i magen nu känner jag!

LOVE g

Promenad med lillebroder


Jag och Lillebroder J kom tillbaka för en stund sedan från vår promenad. Vi tog bilen bort till Tjolöholms Slott och gick en liten runda. Det är så himla vackert runt omkring där. Det var så himla fint väder i morse så man ville verkligen komma ut och gå. Så när vi satte oss i bilen och körde så blev det jätte mulet och jätte mörkt, typ grått och blåsigt. Så vi gick itne så långt. Men det är väl självklart att när vi kommer innanför dörren och jag sätter mig här så blev det Jätte fint väder igen!? Hmmf, aja, Sverige är ett konstigt land och det har vi väl redan konstaterat under denna skit långa vintern! Nu ska jag laga mat och duscha. För sen ska jag sätta mig i bilen och köra in och hämta Bobby man som varit i Karlskrona och hälsat på sina lumpen kompisar. Jag får lägga på ett kol om jag ska hinna.

Love g



Har börjat läsa denna otroligt grymma bok - Ego Woman av Carolina Gynning. Har läst Ego Girl innan men fick nu låna denna boken av min underbara Jannike. Grymt bra.



Tänkte även meddela att såhär ser min ÄLSKADE Iphone ut. Nu blir det till att köpa NY!

Och jaa (Jag är osminkad) men det är faktiskt söndag och då orkar jag inte!

Later


Tankar om mig själv.



MITT HJÄRTA LIGGER där inne, bakom en sköld så stark att inte ens den starkaste prins i världen skulle kunna ta sig in. Jag vet att jag har en uppgift, en viktig sådan och att jag är på väg mot rätt mål. Under tiden uppvaktas jag av riddarna men de tar sig inte ända fram. De fastnar i gången mellan kött och blod. De vet inte hur de ska ta sig in, för jag gör det omöjligt för dem. Jag är en naturkvinna, en kvinna med så stark intuition att jag stundtals skulle kunna flytta berg med min vetskap om att det finns en annan sida. Natten är lång och ibland ligger jag vaken och lyssnar till syrsorna, deras läten gör mig lugn. Jag vill sova men kan inte. När mina tankar flyger är det bättre för mig att sätta dem på papper, få ut alla de där tankarna som ruvat i mitt huvud under dagen. Vad som ska hända mig vet ingen, som alla andra söker jag lycka och kärlek men för mig är det djupare än så, jag är inte som alla andra. Men ibland lurar jag mig själv för några sekunder, jag stångas och slåss, för någonstans där där inne vill jag vara som de, det är jobbigt att vara som mig. Demonerna jagar mig lätt om jag inte lyssnar. Då blir en liten bagatell till en storm, en storm som för med sig dystra vindar.
Men varför släpper jag inte in dem, dessa tappra soldater som krigar i kärlekens krig. För någon har skadat mig och det enda jag har kvar är rätten till mitt ensamma hjärta? Det ska inte få tas ifrån min hand fören jag med absolut visshet står inför mannen som jag har i mitt liv, han som är stark nog att lyfta det vidare, min man som kommer låta mig flyga fritt ibland världens barn. Jag måste få upptäcka själv ibland, utan att kallas självisk, bara för att jag är sådan. Jag måste få vara skitig och ruffsig på en strand utanför Thailand eller på Ibiza utan tider och regler, jag vill bara vara, jag vill upptäcka själv, för det har jag alltid gjort.
När stormen lagt sig driver vågorna sakta in mot hamn, mitt blonda hår flyger i vinden och det är plötsligt lättare att andas. För någonstans där inne vet jag att jag kommer att vinna Demonerna kommer aldrig att fånga mig, om jag inte väljer fel väg. Båten ska snart lämna hamnen, medan vi människor gör det vi är bäst på - Blundar och går vidare.

Ibland tror jag att det är för att mina demoner jagar mig som jag inte kan få nog av någonting. Hur mycket jag än fyller i mitt tomrum så känns det alltid tomt. De skriker altid efter något mer. Men jag vet att jag döljer en sanning och att väntan inte leder någon stans.   Och om jag behöver förklara den skugga som vilar i tiden, snälla förstör inga minnen, ni vill inte se mig såhär. Jag vet vad som måste göras men ändå sitter jag kvar här, i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i. Jag vill inte spara min längtan och jaghar tänk men aldrigfått tala. Jag är så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls. Jag ska klara av allting i mitt liv. Jag är såpas stark så att jag orkar det. Jag vågar och jag orkar. Och INGEN kan förstöra mitt hopp.

PUSS

love g





Inga Kolhydrater - Nya grejjen


Shalom! Sitter nu hos I och M men ska snart spatsera bort till bussen för att åka hem. M, I och hennes syster ska iväg klockan 06.00 imorgon bitti för att åka till Malmö på hundutställning. Jag och M har ätit nyttig middag. Salladsblad, gurka, tomat, avocado och quorn filé. Tänkte hoppa på det nya modet. Att inte äta Kolhydrater överhuvudtaget. Tror att det kan vara en super bra metod för mig som inte får gå upp så mycket i vikt så att säg.

Nu måste jag packa ihop mig, så att jag inte missar bussen! Har ju no longer någon bil! Så att åka komunalt är inte längre ett alternativ för mig utan det är tvunget. Bloggar sen när jag kommit hem till Mami och Papi.

Love g


Dagen efter


Dagen efter mår jag faktiskt väldigt bra. Det är en härlig dag till skillnad från igår. Vi har städat Palatset och vi lyssnar på Missy Higgins, vilket Lola verkligen gillar. Hon kvittrar med som om det vore hon som var sångerskan i låten. Härligt tycker jag. Vilken vår känsla jag får med lite fågelkvitter. Senare bär det av till nästa palats som tillhör I och M. Har i alla fall haft en mycket trevlig vistelse här i Kallebäck.

love g



Dagen efter - Osminkad.


Jannike - Lola - Jag


Nu är jag i min kusin Jannikes nya palats. Vi pimplar peroni och äter mörk choklad. Lola vittrar tillsammans med Steve Angello! Trädde min kusin sist precis innan jag åkte till Aten och jag blir så lycklig varje gång jag träffar henne! Med Jannike an jag känna mig som mig själv. Vi är så lika och hon har en speciell positiv energi som alltid får mig på bra humör. Hon är en viktig del i mitt liv!

Nu ska vi ut och partypingla och mingla på stan.

Ha en underbar kväll.

Over and Out



Stålkvinnan - Jag idag


Regnig, grå, och trist dag! För mig är dagen ändå inte så trist. Är på salongen och har fått gjort två moment som jag behövde öva på i och med allt som jag missade när jag var i Aten. Har rullat permanent och blåst vågor. Känns skönt nu för det känns som om det går väldigt bra och frammåt just nu. Jag har fått tillbaka viljan att fortsätta lära mig och gå steget längre med alla momenten. Att sätta upp nya mål och nya inriktningar, och när man väl når dem målen så känner man sig så jävla bra till mods. Jag känner mig duktig igen.

Härlig känlahelt enkelt så detta tråkiga, trista och gråa vädret kommer inte åt mig speciellt mycket idag vilket det kanske brukar göra. Jag brukar alltid bli deppig, tråkig och på dåligt humör dagar som dessa men helt enkelt inte idag! Känns suuuuper duper bra! Nu ska jag sätta igång och göra en uppsättning!

So long - Love g

<3


Sure, I do want my money in my Closet

Beställde precis hem ytterligare lite kläder, lite smått och gått. Det är Bara en sån härlig känsla när man vet att man kommer få hem alla dessa fina kläder man bara suktar efter!
Så detta är jag klickat hem nu
Fint alltihop va?
Love g

I like my money where I can see them, Hanging in my closet

Okej jag vet att det suger att jag inte bloggat med så mycket bilder nu de senaste men var faktiskt inne på telenorbutiken idag och tänkte lämna in både mitt mobila bredband och min telefon men de tyckte dem inte alls att jag skulle göra. Dem tyckte att det var onödigt fören jag testat att göra en återställning i datorn osv! Aja, anyways så blir det iaf svårt för mig att ta bilder under dagen för att min kamerasladd och min kortläsare till kameran är borta plus att min kamera är SKIT! Kanske borde önska mig en ny kamera i födelsedags present? Eller, är inte det är bra sak att önska sig? R frågade faktiskt det igår tror jag det var, om jag kanske ville ha en ny kamera! Och aah det tror jag att jag vill.
Okej, Bad bad bad ME! är inne och tittar på kläder igen på olika hemsidor. Jag kan helt enkelt inte låta bli. Men som sagt så är mitt nya försvarsord "I like my money where I can see them, Hanging in my closet". Men det är ju sant och det kan vilken annan shopaholic som hälst kunna erkänna! Eller hur?
Har dock inte beställt någonting än men jag frestas något så fruktansvärt. Får se om jag kan låta bli nu. Det hade nog varit lite som Terapi för mig. Aja ska vara nyttig och äta frukt och dricka vatten nu och vara Duktig med. Jag ska plugga!
Love g

Let it be


Damn me! Att jag inte kan låta bli att klicka mig in på internetshopping sidor varje dag. Det är så lockande och så lätt. Sen kan man bara hämta ut paketet och prova allting hemma. Lätt som en plätt. Slippa att gå i massa jobbiga affärer med en massa fruktansvärt jobbiga männsikor. Ibland tycker jag om att gå i affärer med såklart men det har blivit ännu ett tillskott i min LATA vardag att sitta framför datorn och utföra allt. Till och med en del av mitt jobb! Det är ju väldigt patetiskt egentligen.

Anyways. Min skrothög till Mobil (Iphone) har gått sönder under kvällens gång så det blir att lämna in den på reparation imorgon efter skolan. Har nu en LG telefon! Ser typ helt ny ut. En av våra tidigare telefoner som låg här och skräpade.. Fattar inte hur den fungerar alls??? Hälften av alla knappar är typ touch? Äääsh, det löser sig. Men jag MÅSTE däremot sluta upp med att besöka hemsidor som innehåller kläder man kan köpa! Och jag MÅSTE defenitivt lägga ifrån mig datorn snart för R ligger och vänder och vrider på sig och det gör han alltid när han blir otrolig och uttråkad.Tur att man känner sin man utan och innan iaf!




Vill ha sommar och min (iaf lite bruna kropp) nu! Om inte annat vore det ju inte fel med lite vår, vitsippor, fågelkvitter, knoppar på träden, rinnande bäckar och en förbannat härlig sol! Men why not? Lite mer regn och snö skadar väl inte.

Love g


Redovisning


Ska nu snart redovisa i religionskunskapen och jag hatar att redovisa. Men ska alltså redovisa mitt studiebesök i kyrkan. Wish me Luck!

Later

PUSS

Saknar Aten


Sitter efter ca 1 timmas plugg och tittar igenom alla bilder från Aten och kände nu att jag saknar mina vänner därifrån. Speciellt Laura. Hon var något speciellt. Min fina brasilianare. Så vacker och så sjuuukt underbar som person. Jag hade det bra i Aten, sjukt bra om man ska jämnföra levandet och umgänge med vänner man bor med från de andra ställerna jag bott på. Men ingening Kan ju NÅGONSIN slå Paris. Anyways.. Saknar allt som har med mina utlandstripper/flytter att göra. Jag ska upp tidigt imorgon så ska mya med min man R nu och titta lite på Scrubs.

Sleep tight



Laura I Miss you. (- Vid busshållplatsen i Aten.)

PUSS

Halv studie dag

Glömde ju såklart berätta om mitt lilla besök i kyrkan idag. Jag har nämligen varit i kyrkan på studiebesök. Vi har fått en uppgift i religions kunskapen att göra detta studiebesök. R åkte med mig så gick vi runt och tittade lite på allt möjligt som fanns där. Måste ju erkänna att det faktiskt finns en hel del häftiga och väldigt gamla saker i kyrkan. Jag är verkligen inte troende för fem öre men det är ändå häftigt att gå där inne och se alla fina dekorationer och alla detaljer som man kanske inte direkt tänker på annars när man bara är på typ dop eller någonting. Men när man tittar efter noga, när man SKA leta efter detaljer så märker man så mycket mer. Häftigt tycker jag!
Anyways - Har nu ätit våfflor med lillebroder S och snart ska jag gå till bussen som tar mig till jobbet. Men är ca 30 minuter kvar till jag måste gå.
Later
I kyrkan :P
Värsta gamla bibeln. Säkert flera hundra år. Det stod inte ens på svenska i den. Hmmf?

Hemklickat

Nice - Huh?
Ska nu äta vofflor med Lillebroder S och sen bär det av till jobbet!
PUSS

G

Dagens Inspo



Mig själv:







Nya Sunbrillsen - Är en Gabriella GAGA nu..



Puss på er nu ska jag åka och möta M så ska vi åka hem till henne Och Isabelle..

G

Min framtida Unge




Uber-söt

Är i skolan nu och har inte så mkt tid till att skriva något längre inlägg just nu men slutr 13.30. Bloggar mer när jag kommit hem till Malin runt två tiden..

PUSS

G


Hard Work work



Har ganska nyss tagit mig en lååång varm dusch och gjort inpackning, skrubbat hela kroppen, rakat benen osv. Fönat håret och plattat till det för att slippa det imorgon bitti vid halv sju tiden.. Och R kom precis hem från en promenad med hunden. Efter att även han ha duschat så ska vi Myyyyyysaa.

Har itne haft tid att blogga dessa dagarna då jag börjat tidigt på morgonen och kommit hem runt 20.00 tiden. Det är lååånga dagar nu det sista innan vi tar STUDENTEN! Den 26 Maj, då smäller det. Kommer att vara lyckligast i världen.. 

ha en bra kväll så ska jag plugga vidare nu.

PUSS

G


Soda Pop Diet


Håller nu på med mitt projekt arbete som skulle varit inlämnat innan Jul, men jag var ju som sgat i Aten då så det var kanske lite svårt. Ska göra a "Fashion Magazine" med fashion krönikor och modeuppslag osv. KOmmer att bli hur coolt som hälst. Krävs kanske lite tid men ska fråga min lärare om det är okej att det kommer in såhär sent. Annars tänker jag inte lägga ner så mycket tid på det som jag tänkt mig. Men gör jag det kommer det bli as ball. Har redan skaffat mig all insperation jag behöver.

Såå, har shoppat åt R idag och det blev en grymt snygg väska, ett par marinblå chinos, en vit T-shirt, ett par hängslen och lite smått och gott. Han blev jätte fin i allt sitt nya. Anyways, har precis kollat på premiären av Svenska Hollywoodfruar. Älskar det programmet, även om alla är helt efterbliva utom Maria, henne älskar jag!
Nu måste jag fortsätta med mitt arbete!

En bild i min tidning kommer att ha citatet "Kissing boys" och på Modellens tröja kommer det att stå "Kiss me, You´ll Love it!". Tänker inte berätta för er än vad det handlar om men det kommer att bli så jävla bra. Nyfikna va?
G

PUSS


Gårdagens












Jag körde defenitift på den lilla svarta igår!

G

I love Wildfox


Morgonens - Huvudvärk


Innan kvällen började blev det en liten biltripp till åsa för att hämta Linnéa och Ida. Sedan gick vi upp en stund till s slott och värmde upp för utgång på "Mingel" - Okej jag vet.. haha..

Anyways, när vi kom till Mingel var det ganska tomt där men lite senare blev det verkligen fullproppat och då är det bara jobbigt, men det var roligt. Haha, måste ju få säga att INGEN av Paradise deltagarna var något att komma med. Dem måste haft såååååååååå KUL på Mingel i Kungsbacka.. haha stackarna..

Vaknade med en fy dundrande huvudvärk för ca 1 timma sedan. Vaknade ändå tidigt och såg detta underbara väder det är ute och nu får jag verkligen Vårkänsla och då blir jag så Jävla lycklig. Okej så nu får ni en morgonens utseende men jag bjuder på det för man kan inte alltid vara snygg! Såå osminkad, nyvaken, morgon ruffs, huvudvärk - USH USH USH!!





Huvudvärk





PUSS

G



Push Kvällen









G

I´m wierd cuz I hate godbye´s


Nu är jag hemkommen från Salongen! Det har varit en lååång dag, minst sagt. Men snart vandrar Älsklingen (M) in genom dörren. Så ska vi ha myskväll, laga god mat och dricka gott vin. Bara umgås vi två. Det känns jätte mysigt..
Har inte hunnit ta en dagens outfit bild men som ni ser har jag en ny sjal, nytt armband. Har även köpt nya sunbrills, en vanlig vit T-shirt. Det blev lite vardaglig shopping igår innan jobbet med M.

Ojj ojj, Nu kom M invandrandes och vill ha vin. Blir kanske en sväng till Mingel om man vill träffa på lite B- kändisar. Och vill man träffa riktiga kändisar som oss får man gå dit ikväll!

Dagens:









G

I know you are fashionated by me


Sorry för dålig uppdattering men ni kan nog inte förstå vilket häktiskt liv jag har. Hundra järn i elden så att säga. Är på salongen just nu. Slutar klockan 18.00. Då får ni en dagens av mig.. Har inte mycketmer tid just nu..

PUSS

G


RSS 2.0