2011 och en NY Gabriella


God förmiddag kanske man bör säga. Jag har dremot varit vaken sen 09.15 i morse. Har ringt lite viktiga samtal, ätit frukost duschat osv.

De första dagarna av 2011 blev lite av en chock för mig och kanske andra med. Jag har bestämt mig för en del förändringar i mitt liv. Jag ska sluta att jobba och börja plugga! Misstro mig inte, jag trivs hyffsat med mitt yrke som frisör men det är inte vad jag brinner för och drömmer om. Jag vill inte och kan inte arbeta med någonting som inte tilltalar mig, eller gör mig lycklig. Jag känner mig inte tillfredställd med livet just nu utan jag vill någonting mer. Jag tänker inte nöja mig med det mindre när jag vill ha mer.  Jag har under flera år uttryckt att jag vill bli veterinär!

Jag har alltid älskat djur och alltid brunnit för djur. Jag har många gånger sagt att jag vill arbeta med djur. Bobby har sagt till mig att kolla upp det och olika utbildningar men jag har aldrig tagit tag i det. Nu har jag bestämt mig och jag ska börja plugga. Först och främst får jag ta och sota för att jag var lat under min gymnasietid. Jag måste nu plugga upp min gymnasiekompitens (alltså mina IG). Börjar med dessa kurser om 3 veckor ungefärg.

Detta känns så himla bra och jag är riktigt lycklig. Jag har alltid rent ut sagt hatat att plugga men det är annorlunda nu. Jag vill verkligen bli veterinär och arbeta med djur. För att kunna uppnå detta behöver jag högsta poäng och högsta betyg i allt (hur jag nu ska lyckas med det)?.. Men det är väl klart att jag kommer att klara det bara jag har motivationen och det har jag nu. Jag hade helst velat börja plugga IDAG för det ska bli så himla roligt. Har kanske 1.5-2 år framför mig på komvux och folkhögskola sen efter det ytterligare 5.5 år på universitet för att kunna bli veterinär. Men jag älskar det här och jag brinner för det jag vill göra så jag kommer att klara det. Och alla stöttar mig.

Ååh jag är verkligen lycklig nu.

Gabriella med MVG är på väg.

Love g

RSS 2.0