I´m singing it out loud





G


Nya inköpet


Som lovat skulle ni få se mit nya linne som jag inhandlat idag. Det var väldigt billigt och bra från VILA. 179 kronor och kommer att bli jätte fint till ett par jeansshorts, converce och någon fin kofta/jacka över till våren och sommaren. Mycket nöjd med detta köp. Man ser inte jätte bra nu för jag har satt ett bälte i midjan. Ska nämligen ha detta ikväll under kvällens upptåg. Snart kommer det fler gäster hit, om ca 30 minuter. Vi tycker det är mycket roligare att gå ut på en vanlig vardag än på helgerna. That´s our style..



M syns lite i bakgrunden. Hon ser ut som en våldnad eller något. Haha.



När man ser den i verkligheten är den lite mer genomskinlig så man får vara försiktg med sina nippels, såg att säg. Men nu ska jag göra mig iordning lite mer.

Ha en underbar kväll allihopa så ses vi kanske vid kareoke micken..

G


Ny inhandlat

Har införskaffat mig ett nytt vitt, gulligt, fint, gediget, somrigt linne. Kärt barn har många namn om man kan uttrycka sig på det sättet. Visar det senare för kom innanför dörren hos M och I precis. Ikväll blir det att gå ner och ta ett glas vin och sjunga lite kareoke eller något i den stilen. Anyways, här får ni en dagens:

Tunika - Tara

Leggins - Gina

Skor - Bianco

Armband - Raglady,glitter, mm.

 



Förr förra utgången. Hittde även denna söta lilla bild så tänkte att jag bjuder på den med.

G


Sola


Nu ska Jag, I och M åka och sola. Vi hörs senare..

G

Bättre sent än aldrig


Tänkte lägga in lite bilder från vår Tallinn tripp som var innan jul. Vet att jag är lite sent men bättre sent än aldrig eller hur! so here you are and enjoy..



Jag och I



I cigarr baren



Jag och R



Hemskt myckret kyssar





Älskling i baksätet i bilen påväg hem från el Stockholmooo

G



Vår första alla hjärtansdag

Kanske är konstigt att jag tar upp alla hjärtans dag nu men har ju inte blivit att jag bloggat så mycket det senaste vilket jag redan förklarat. Men i år firade jag och R alltså våran första alla hjärtansdag ihop! Första året vi var tillsammans var Jag i Thailand och andra året var han i Lumpen. Dock firade vi vår egen lilla alla hjärtans dag förra året den 20:e februari då vi förlovade oss. Anyways, det var riktigt mysigt att äntligen få vara med den jag älskar mest på denna dagen för första gången. Jag var hemma hela lördagen (alltså dagen innan) och baade en alla hjärtansdag tårta till honom. Vi kör inte riktigt på den traditionen att man ska köpa någonting till varandra för det tycker i alla fall jag är lite överskattat. Men jag är en sådan person att jag älskar att ge och överraska folk, tycker verkligen att det är sjukt roligt! Så jag spenderade ca 6 timmar med att göra denna vackra tårta. Har tyvärr ingen bild just nu, R har dock en som jag kan visa senare för den avr enastående fin. Haha! Vad han gjorde för mig var däremot ännu gulligare, i alla fall när det är han som gör det i och med att han egentligen är den mest oromantiska killen jag någonsin träffat! Jag jobbade dagen och kom hem runt halv sex tiden. Då hade R lagt ut en stor lurvig filt på golvet, t'nt en himla massa levande ljus, dukat upp frukt, en massa olika ostar, massa olika kex och städat fint tills jag skulle komma hem. Vi hade så himla mysigt och även om Bobby man inte är den romantiska kille som de flesta tjejer kanske önskar sig så är han en sån fantastisk människa och är bra på så mycket annat.



Under tiden jag bakar. Gjorde till och med egen tårtbotten. Tårtan var rosa , med en massa hjärt strössel på och jag hade skrivit med Röd glasyr dekoration - Love U och ett hjärta under. Han ble jätte glad. Det tror jag det när det är jag som är den romantiske i detta förhållandet!

Ska plugga nu!

G

This is it


Jag har absolut inte övergivit er mina kära bloggläsare! Jag har bara haft en fruktansvärt tuff och jobbig period med jobb, plugg, och även personliga problem! Jag LOVAR att försöka bli bättre på att hålla en jämn nivå på mitt bloggande men ibland blir det bara för mycket runt omkring i mitt liv och då har jag inte alltid tid och ork.
Så FÖRLÅT för detta.

Så det har inte hänt så mycket sen sist! Det jag skrev sist var om 2 år Jubileumet på PUSH! Jag och Ida var ju där. En massa folk och en hel del B- kändisar. Not Gabriella Style om man säger så.. Fast Paradise Hoteldeltagarna räknar inte "JAG" in som B-kändisar. Jag är ju som sagt såld på det programmet så dem slipper undan denna stämpel. Haha.. Anyways, har lite bilder ni kan få se på från denna Spektakulära kväll..
<3

Jäva paparazzis! Att man aldrig får vara ifred.



Jag och I



Bild lånad från - Nattstad



tss..



Nu ska jag vila lite innan jobbet..

Ciao

G

 


2 år jubileum på PUSH ikväll




Nu bär det av till staden. Buss och tåg i en timma för att sedan börja vår awsome night på Push 2 års jubileum. Ska bli riktigt roligt.. Men är lite osäker på vad jag ahr på mig. Känns lite tråkigt och för enkelt för en sådan tillställning! Aja, har på mig min nitkavaj från Zara och en klänning rån H&M, en enkel svart bara. Vanliga svarta thights från Gina, mina nya svarta stövletter från Bianco. Skinnjackan till detta och en svart kuvertväska med rosett på. hmmmf? för simpelt kanske? aja..

Ha det gött, nu ska jag iväg och dricka gratis Sprit!

Love

G


De sista bilderna från pltåningen












Fina va?

G




Plåtning






Kommer fler bilder snart!

G


Svar på tal


Postat av: Principessa

Du har åh så vackert hår! Du vill inte lägga upp ett inlägg med vad för produkter/hur du stylar ditt hår? Vore intressant! Take care

Svar: Absolut kan jag göra det. Sitter just nu på salongen faktiskt och har precis klippt mig och det känns så himla underbart. Jag använder först och främst Redkens serie för tort och skadat hår "All soft" heter den. Den är väldigt fuktigivande utan att tynga ner håret och reparerar slitet hår. Riktigt bra för dig som behandlar/preparerar håret ofta vilket gör håret väldigt tort och stripigt. Jag använder shampo, balsam samt treatment, dock använder jag bara treatment ca 1-2 gånger/vecka. Något som jag även gör är att jag tvättar inte håret mer än vad 4-5 dag. Det sliter oerhört mycket på håret och det blir påfrästande för dina hårstrån. Försöker även att undvika att använda för mycket värmetänger samt fön. Bara vid speciella tillfällen. Ibland sover jag även med inpackningen "treatment" för at få det att riktigt verka på djupet.

Vid vissa tillfällen när jag känner att mitt hår behöver extra vård (i och med att jag behandlar håret ofta) så använder jag Redken - Anti Snap som tillför håret en massa protein som behövs när håret är slitet och ostyrligt. Detta är ett leave in treatment.

När jag fönar håret använder jag Nudist från Sebastian som är väldigt bra och tillför även den fukt och ger håret glans och håret blir lättare att arbeta med.

Jag använder aldrig någon from av hårspray eller något sådant utan när jag är klar med föning eller om jag låtit håret självtorka (det är vilket som) så tar jag 1-2 pump av Redkens - Shine enrich silikondroppar. Dem tillhör serien Color Extended som är behåller färgen i håret (bra om man har färgat hår). Ger en otrolig glans och lenhet i håret.

Hoppas ni tar del av mina tips för ett få ett vackert svall..











Redken "All Soft" shampo, balsam & treatment.



Redken - Antisnap (protein)


Sebastian - Evokativ, Nudist - Fönlotion


Redken - Color Extended - Shine Enrich


PUSS

G


Final i PH


OMG! Om en timma är det final i Paradise Hotel! Jag kan inte fatta att det är slut. Jag är ganska besatt av detta program och borde kanske inte vara det. Det är ju ren SKIT man sitter och glor på och folket är helt Bananas men jag antar väl att det är allt skitsnack, sex i tv, dramatiken osv som gör det intressant och roligt att titta på, för mig i alla fall! Men först som vanligt två och en halv män, dubbelavsnitt :O gaaah!

Anyways, är nyduschad och har gjort en shampoo toning för att behålla färgen så fin som möjlig. Jag använder Color Fresh från Wella. (Färgen heter 8.81) och är en lila violett ton som motvärkar gula/guldiga toner. Använder alltid denna och är supernöjd. Och även silver shampo såklart. Det är det bästa! För du kan inte använda color fresh för ofta i och med att det är en shampo toning och sliter en del på håret.

Nu ska jag gosa med R och invänta PH finalen.
Sov så gott allihopa!
LoVe



G

1:a februari


Idag har jag varit i skolan. Började 12.00 och slutade 14.40. Åkte direkt till Malin och här är jag nu. Pratade en massa om vårt studentflak idag och det blev en massa krångel, aja det löser sigf säkert! Idag har jag tyvärr ingen "dagens outfit bild" men har på mig Odd Molly Linne, Kofta från Zara, Leggins från Gina, Boots från Johansson, Jacka från TARA!

Ska spåna lite på veckans Produkt eller veckans styling tips. Så kika in igen lite senare så ska jag uppdattera det. Ni kan väl ställa lite frågot sålänge. Tycker ni är dåliga på det.

Just deja.. Nu är det mycket planer och tankar runt min utlandsflytt. Jag kan inte riktigt bestämma mig om vart jag vill, kommer u ändå att vara borta ett bra tag och jag ahr ju flera valmöjligheter. Känner mig lite tankespridd. Vill ju inget annat hellre än att flytta tillbaka till Paris men kan ju samtidigt vara roligt att uppleva någonting nytt. Har ju möjligheter i både New York och Milano och en massa andra ställen. Hmmf, förvirrande. Men det löser sig..



G


RSS 2.0