Nytt och Glamoröst



Herregud Gabriella Sucks när det kommer till uppdattring på bloggen! Att vara egen företagare är inte det lättaste. Det har blivit sååå mycket mer än jag någonsin kunde drömma om. Men det är så fruktansvärt roligt. Nu ska jag sammarbeta med Boulevard i sommar, nattklubben ni vet. Jag ska styla folk innan och sen festa gärnet, oftast på lördagar, helt underbart, det är vad sommaren handlar om! Om någon av er vill komma med och festa loss lite med ett stort gäng sköna tjejer så säg bara till. Jag bjuder på allt - It´s On ME!
Idag har Malin satt i löshår på mig.. Blev ytterst vackert, känner mig som en glamorös liten party drottning. Halsen och rösten har definitivt fått ta tryk för allt festande och student gjorde ju även sitt!

Nu ska jag försöka sätta igång bloggandet igen, nu när inte skolan finns längre så kan jag ersätta det med bloggandet! Yeeeey! Nu blir det NORSKA Hollywoodfruar, interesting I just say <3

Nu får ni vääldigt många bilder på mitt nya hår.. But I know yo like it.
Love g











PUSS

Who am I?










Love g

Don´t push your selfes to far

Ställer mig alltid frågan varför man tycker illa om sig själv. Varför trycker man ner sig själv så långt? Över ett utseende, över kläder, över allt man INTE har, och inte är lycklig för det man faktiskt Har.. Varför är man aldrig nöjd, med varken sig själv eller med någon annan? Jag tror att jag måste lära mig att uppskatta människor runt omkring mig lite mer och inte bara se utifrån deras brister utan faktiskt uppskatta det dem faktiskt gör. Det kanske inte är vad jag tänkt mig och jag lär bli besviken igen, för det är sådan jag är. Jag får aldrig nog, vill bara ha mer, mer och mer. Men det är både RÄTT och FEL! Rätt för att man har en egen vilja och går sin egen väg, men för dem runt omkring mig som jag Älskar.. Då är det väl inte rätt? Ska dem behöva stå ut med att höra mitt gnäll om att jag aldrig har några kläder, eller att mitt hår ser förjävligt ut, eller att allting bara är allmänt piss. För det är verkligen sådan jag är.. Jag kan aldrig vara nöjd med mig själv, inte ens när någon annan säger till mig att jag FAKTISKT är vacker..

Men sanningen är den att Det är patetiskt att åla sig i självömkan och tacka nej till andras ärliga komplimanger för att jag inte ens kan vara ärlig mot mig själv.  Jag kan ju inte själv agera så som jag avskyr att andra gör. Hur kan jag hata de som trycker ner andra, om jag själv trycker ner mig själv?  Så shape it up GIRLS... Don´t push your selfes to far..

I am not dressing up - I am totally Natural -   She is the Native Heart, she is all neon light, she is a love child. She is a Wildfox.



???

Möte



Är på väg till salongen. Är dock VÄLDIGT tidig. Vi ska ha möte klockan 10.00 och nu är klockan 07.00! Men jag ville åka med Bobby in till Kungbacka och ag måste ändå göra mig iordning på salongen. Sminka, och fixa håret. Jag ser helt bananas ut idag! Ha en underbar dag darlings..



Dagens Outfit:

Odd Molly Linne från TARA
Met Jeans från TARA
Svart kofta från Gina
Skinnjacka från TARA

Love g

Natten


Är nu på g till salongen för att göra mina naglar sen har jag antagligen klippkund på eftermiddagen. Men ska hem en aning tidigare idag för ska även jobba natten ikväll på äldreboendet med. Så börjar klockan 21.00 och slutar 07.00 imorgon bitti. Efter salongen ska jag hem och färga mamma. Hon måste ju vara fin imorgon för då ska min lillebror konfimera sig och sen ahr vi släktkalas för att fira båda lillebrödernas födelsedagar och konfirmation. Så imorgon ska jag upp klockan 10.00 efter ca ett dygns jobb och åka till kyrkan! Ska även smita iväg släktkalaset på eftermiddagen för jag ska på Kevin Murphy Visning imorgon, Mycket roligt.. Söndagen är det jobb från 07.00 till 21.00. Så min helg är verkligen fullspäckad.

Haha nu blev det kanske lite mycket information på en och samma gång. Men men mitt liv är en enda berg och Dalbana.
Och vet ni en till sak som är riktigt roligt!!??

Jag och BOBBY MAN firar 3 ÅR imorgon! Men det blir inte mycket tid över för oss tillsammans men kvällen blir väl mysig med lite tända ljus och bara tid för varandra.

Ha en underbar dag alihopa. Bilder på nya naglar kommer efter jag är klar.

PUSS

Nya naglar imorgon


Godkväll gott folk. Förlåt för dålig uppdattering under dagen. Men personalmötet tog ganska lång tid och jag gjorde iordning lite i frisör rummet och städade iordning osv. Tittade även på när Nina gjorde naglar på Irma. Imorgon klockan 10.00 ska Nina göra mina naglar med gammeldags Rosa tippar i glitter. Sjukt fint. Kommer bli jätte bra för såg när Nina Jobbade idag att hon är fruktansvärt duktig.. Har även bokat med Sonja, vår Hudterapeut så att den 18 Maj kommer hon att göra en ögonfransförlängning på mig. Passar bra inför studenten och även min Style & hair Night den 19:e . nu ska jag och Bobby man titta på film, Gladiators. Såå hörs imorgon.

Natti Natti

Love g



Blek och fin - Sweet :P

Oh Sunny Day



Goodmorning Sunshines. Hoppas ni är lika glada som mig idag! Idag är det ett fruktansvärt fint väder. Det har varit det i några dagar nu och man känner att nu är våren och sommaren påväg! Då är jag glaaad..
Nu är jag på G till skolan. Har försovit mig lite, inte bra men jag är ju duktig som åker in på en halv lektion iaf. Men vi ska även ha Personalmöte på salongen klockan 12.00.

Igår var det jätte trevligt på Elisabeths Exuviance Kväll. Det var som sagt lite bubbel och snittar och Lottie från Exuviance var där och pratade om märket och hudprodukterna. Mycket rolig och personlig tant. Hehe. Mamma vann en ansiksbehandling den lyckosten, då blev jag lite avis!! Jaja, nu är det snart dags för min Style & Hair Night den 19 Maj. Om någon vill anmäla sig så skicka ett mail till : [email protected] eller ring 0766346643 elr 031-206500.

Nu får ni ha en underbar dag i solen!

PUSS&KRAM




Everybody´s looking for Love


Nu Sitter jag på tåget påväg in till skolan vi ska ha någon hjärt och lung räddnings utbildning idag och man inte är med på den får man IG! Såå bara att pallra sig dit. Slutar klockan 17.00 och efter det blir det Exuviance kväll på salongen. Fina Elisabeth ska ha sin såkallade invigningskväll. Så jag och Mami ska dit och mingla med Bubbel och sköna människor. Blir underbart! Mamma får köra hem idag för jag sha ha Champange. Gött Gött! Anyways, ska snart av tåget så hinner inte skriva mer! Men vi hörs under dagen. Idag är Mutantkvinnan på språng med vardags Klackar!

Love g



Ha en underbar dag i vårsolen!

Svar på tal

Postat av: Sabina

var är detta någonstans?

SVAR:

Min Style and Hair Night kommer att äga rum på salongen där jag kommer att starta mitt företag. Salongen heter Karmoni Beauty och ligger på:

Kungsportsavenyn 39
411 36
Göteborg

För att vara mer exakt så ligger salongen mitt emot Park Lane (Park Aveny "Elite Hotel"). Salongen ligger på andra våning "en trappa upp" (Ovanför Evas Paley). Vill någon anmäla sig går det bra att ringa på nummer 0766346643 eller skicka ett mail till [email protected]. Fina priser kommer att lottas ut under kvällen. Det är begränsat antal med platser så anmäl er snarast!

Love g





Style & Hair Night på Karmoni


Onsdagen den 19 Maj 17.30 - ca 20.30 är du härmed inbjuden till en Style & Hair Night på Karmoni.

Kvällen börjar med lite mingel, snittar och Bubbel. Vår tekniker från Joico kommer att berätta lite om våra fantastiska produkter och vad som passar just dig. Kom hit med din vän och delta under denna fantastiska kväll.
Under kvällen erbjuds fina erbjudanden och exklusiva vinster komma att lottas ut.

Vinn:

1. En exklusiv Tandblekning till ett värde av "5000 kr"
2. En klippning+Massage i shamponering+Styling värde "700 kr"
3. En huvudmassge i shamponering + en hårkur värde "800 kr"

Du får Även GRATIS styling, färg och frisyr tips av Mig. KOmmer även att utföra styling under kvällen.

Boka in dig och din vän på Style & Hair Night redan idag då det är ett begränsat antal av platser. OSA fredagen 14 Maj.

Anmäl er på 031-20 65 00, 0766-34 66 43 eller på [email protected]

VARMT VÄLKOMNA! Med vänliga Hälsningar Gabriella Bjersland


Karmoni Sense Of Beauty
Kungsportsavenyn 39 (ovanför Evas Paley, 1 trappa upp)



Love g

RSS 2.0