Plugga, plugga, plugga


J*vla skit f*n!
Har skrivit ett helt arbete. En hel novell som jag skulle lämna in ímorgon för att slippa IG varning och så hade jag sparat det på datorn och skulle skriva rtill det sista så är SKITEN BORTA! Jag hatar PC datorer för dem förstör allting! Jag orkar inte. Detta är typ anledningen till varför man väljer att ibland inte plugga!  För att det blir alltid såhär! SKIT SKIT SKIT!

ARG - G


I love to Love you



Tjena mitt bena! Sitter nu IGEN på tåget men denna gången påväg hem! Har haft kundpass i skolan. I och med att jag såg ut som jag vet itne vad idag, utan smink och grejer så smet jag förbi salongen innan kundpasset för att piffa till mig lite. Så nu ahr jag smink och finare hår. Haha, men efter kundpasset känner man sig ganska äcklig faktiskt. det blir så himla varmt med alla fönar och det äckliga förklädet man MÅSTE ha på sig. Så håret är inte lika fint längre och ser lite sliten ut i ansiktet igen. Jaja ska ju bara hem ändå! Min dator dör typ nu (noll batteri) så kan tyvärr inte skriva mer men det kommer mer senare! Så ska ni få se lite New In Closet :P





Söt va? Hihi

Love g

Jag idag


Godmorgon.. Idag är jag inte på topp humör. Glömde mitt smink hos M&I i lördags så jag är osminkad, trött och gnällig!
Jag var ju självklart tvungen att måla mina naglar 15-10 minuter innan jag var tvungen att springa till bussen så dem ser ut som jag vet inte vad nu med. Dem hann ju inte torka riktigt. Och så gör jag alltid. Anyways, sitter nu på tåget påväg in till skolan. Ska ha kundpass. Inte alls så jätte roligt och ser itne fram emot detta. Ska nog förbi salongen en sväng innan vi börjar med. Känns som om det var jätte länge sedan jag var där nu! Var ju där i fredags ioch för sig men ändå.. Man måste ju ligga på lite..



Jag har öppningserbjudande -
20 % på första klippningen / Behandlingen och även 100 kronor rabatt på
din nästa bokning! Det är snart dags för bal, du kan även boka tid för
balupsättning 1050 :- ! Passa på att boka nu, det är inte långt kvar.
För att boka tid ring mig på 0766346643 - Karmoni Beauty,
Kungsportsavenyn 39 (Ovanför Evas Paley, 1 vånig upp). VÄLKOMMEN!


Love g

Svar på tal


Postat av: en kärlekssaga: unga föräldrar i väntan på nummer två!

hur många slingor behöver ett ganska tjockt hår för att det ska täcka och se naturligt ut? =)

 

Svar

Som sagt är det svårt för mig att bedömma exakt hur tjockt hår du har! Men ett normaltjockt till ganska så tjockthår kan behöva kanske allt från 100 - 150 stycken. det är ganska mycket dock men om du beskriver att du har ett tjockt hår så utgår jag från det. Man ska heller inte ha för många för det ser bara dumt ut och blir väligt svårt att sköta. Jag brukar sätta i mellan 100 - 120 slingor. Det tycker jag blir ett bra resultat och dem har haft hyffsat tjockt hår då.

Kram kram

 


Oduglig


Jag vet att jag har varit odugligt dålig på att uppdattera här på bloggen! Jag förstår inte varför jag ibland kommer in i en period där jag på några dagar, ibland har det varit veckor inte har bloggat! Det är riktigt tråkigt men jag har så himla fullt upp hela tiden! Föööörlåt, igen!

I helgen var vi ute, för att fira min och Isabelles 20års födelsedagar kan man säga. Det var mycket roligt. Det gick lite utför mot slutet och aaah, igår mådde jag som jag förtjänar men men. Tur att det inte händer ofta iaf. Jag hinner inte ens gå ut och ha roligt med mina vänner längre. Kanske därför min kropp inte tål så jätte mycket av det goda! Hmmf, ja jag får ta det lite lugnare nästa gång! Iaf, träffade ju min "tvilling" så att säga på mingel i lördags kväll. ALLA säger att vi är så himla lika och att man inte kan skilja på oss osv? PÅ kort kanske men i verkligheten var vi inte alls så lika, kanske lite lika i profil. Jaja, det var roligt iaf att träffa henne för hon var en väldigt go tjej som föll mig i smaken väldigt bra och hon fick an bra plats i mitt fack! Haha! Alltid lika roligt att träffa nya vänner!

Here we ARE..



Jag och Lovisa <3

Godnatt
&
love g

Svar på tal


Postat av: Malin

hej! undrar bara om du sätter i löshår? och isf, hur mycket?

Svar:

Hej, vad roligt att du frågar! Självklart sätter jag i löshår. Det är bara jag som gör det på salongen. Priset kan variera fruktansvärt mycket beroende på hur många slingor du behöver, vilken längd och vad håret kostar som jag kommer att köpa in. Håret som jag beställer är 100 % äkta hår och av väldigt bra kvalitét och jag föredrar att jobba med microringar men kan självklart de andra metoderna också!

Microringar ett ett väldigt bra alternativ för den som inte vill slita på sitt hår. Den vanligaste metoden är att använda keratinvax vilket man bränner fast i ditt egna hår, vilket leder till väldigt slitet hår. I och med att när man tar ut håret så luckrar man upp Keratinvaxet med ett speciellt medel och använder sig av en kall tång. Det brukar fastna limklumpar osv i ditt egna hår och detta sliter väldigt mycket på håret. Jag rekomenderar att använda microringar därför att man behöver inte använda sig av någon värme överhuvud taget. Värme är en av de störta bovarna för håret. Vid 216 grader bryts håret av. De flesta plattänger, locktänger osv brukar gå upp mot en 220-260 grader. Värmetången man använder vid isättning av löshår med keratinvax kanske inte kommer upp till just den värmen men runt ca 200 grader och detta är kopiöst skadligt mot håret. Microfiberringarna klämmer man fast med en kall tång och det bästa med dessa är att efter ett par veckor (ca 6 veckor) kan man bara ta samma tång och lösgöra ringen från håret för att sedan flytta upp alla slingor mot botten och sedan klämma fast ringen igen! Med denna metoden kan håret hålla sig kvar mycket längre. Men det gäller även att man vårdar håret på bästa sätt om man vill få bästa möjliga långvarighet och ett vackert hår. Detta håller även ned priset i och med att du inte behöver byta lika ofta.

Prislista för Extensions:

Du får alltid Konstnadsfri konsultation - Och när du bestämmer dig kostar det 500 kronor i deposition (detta dras av från priset när du betalar efter din behandling).

Extensionspaket 1: 25 st slingor, ca 90 min        2200 :-

Extensionspaket 2: 50 st slingor  ca 120 min      3300 :-

Extensionspaket 3: 75 st slingor ca 180 min       4200 :-

Exstensionspaket 4: 100 st slingor ca 210 min    5600:-

Endast uttagning: ca 90 min                               999 :-

 


Så vill ni vara fina till Balen med långt lockigt hår eller helt enkelt bara vill känna sig vacker, fräsch och lyxig så är löshår någonting perfekt för dig! Jag gör även Baluppsättningar. Vill ni boka tid för detta så ring 0766346643 så ska vi hitta någonting som passar just dig perfekt.

Pris för Baluppsättning:

1050 :-  Då ingår kostnadsfri konsultation, vilket sker minst 2 veckor innan Baldagen! Upsättningen tar ca 60-70 minuter. Vi har även en makeup Tjej som kan hjälpa er med smink om ni skulle önska det.
Vi har det mesta att erbjuda just dig för att just DU ska vara den vackraste på denna underbara dag.

Välkommen in eller ring 0766346643

Karmoni Beauty

Kungsportsavenyn 39

Göteborg

(Ovanför evas Paley, 1 trappa upp).

 

Kram på er - Love g

 


Personalmöte

Herreguuuud, Fööörlåt kära läsare för väldigt dålig uppdattering under gårdagen och under dagen idag! Igår hade jag kundpass fram till klockan 17.00 och sedan åkte jag hem, slängde i mig lite mat, åkte upp till Therese (mamis väninna) och klippte henne. Sedan träffade jag Malin och kom hem runt halv tio tiden. Då var jag så trött så jag somnade nästan med en gång! Såå där har ni min förklaring! Idag har jag varit i skolan och klockan tolv fick jag springa till salongen på Personalmöte. Sedan har jag sorterat all färg som kom igår. Den måste ju ligga i siffer/bokstavsordning och alla grupper för sig för att hitta färgerna man behöver snabbare! Nu har jag och Bobby man tagit oss en dusch, fått i oss lite att äta och nu ligger jag faktiskt i sängen. Tro det eller ej! Jag kommer ALLTID hem sent och har aldrig tid med Bobby heller så jag tänkte ägna lite tid åt honom ikväll och bara Mysa!

Imorgon ska jag till salongen hela dagen! 10.00 - 18.00. Mami kommer in och gör sig snygg med färg och klippning! Härligt härligt. Sen efter det ska jag hem til I och sova där hos henne! Hon fyller 20 år på lördag! Då vill man ju finnas där och ge henne stor Grattis KÖSS när hon vaknar! tss...

Så tycärr inga bilder tagna idag men imorgon kommer det nya bilder! Ska fixa till min färg på salongen imorgon! Linn ska få fixa till det för ser inte riktigt klok ut i huvet just nu. Goldwells färger kan slänga sig i väggen! Mina nya Joico/tendenz färger kommer att göra susen på denna guldiga botten och dessa gråa längder! USH!

Nu blir det Vampire Diaries och sen Blood Diamond!

Godnatt!

love g

15 grader och livet går som på en räls


Har precis haft ett Lååångt samtal med säljaren från Joico/Tendenz. Vi har pratat om mitt färgpaket och vad som ingår. De färgera jag beställde blev så dyra att det skulle kostat mig mer än om jag beställde ett helt startpaket. Still very expencive men vill man ligga på topp så vill man även ha det bästa! Linn arbetade med de nya färgerna igår på salongen och de såg extremt fina ut faktiskt, plus att dem är vårdande så det kan nästan inte bli bättre! Anyways, sitter på takterassen hos I och M just nu och väntar på Att antingen M eller Bobby ska hämta upp mig! Sitter i enbart linne då det är sjukt varm och gott i solen och här uppe blåser det inte ens!

Jag just nu:





love g

Videobloggy


Dagens










love g

Videoblogg på G


Morning, morning! Fan vad jag är vaken tidigt trots att jag har sovmorgon! Damn YOU Bobby! När han går så kan jag inte somna om. Han var så gosig när han kom och la sig i sängen en stund igen efter det att han redan gått upp! Då vaknade jag till lite och så låg han och klappade mig på håret! Gud så sött! Men som sagt, nu har han gått och jag blev piggare och piggare och kunde inte somna om! Ett ypperligt tillfälle att ta upp datorn och blogga då! Ska göra mig iordning lite tidigare och göra er en Videoblogg som Utlovat! Så perfekt att jag vaknade tidigare!



Åååh, man ser så fräsch ut när man är nyvaken! haha, NOT!

love g

Love U readers


Så himla roligt med ännu fler nya läsare! Hoppas ni stannar hos mig! Jag blir så glad!

Love g

Videobloggning


Nu har jag fått himla många kommentarer av folk som vill att jag ska börja videoblogga igen så jag lovar att om Tid finns imorgon så kommer jag att göra en videoblogg! Jag slutar inte fören 18.00 så det blir inte fören senare på kvällen!

Nu ska jag ut och göra dum heter. Ush, fy, blä. Inte göra, inte göra men jag gör det ändå. För detta äckliga, vidriga är DAMN Good!

A lot of love g

Dagens


Det är underbart att för ca 1 timmas sedan, dvs klockan 20.30 var det fortfarande ljust. Jag vet att jag tjatar om det men jag är bara så glad! Alla uteserveringar har öppnat och termometern visade 24 grader idag såå, jaaa jag är överlycklig. Har beställt min färg, haft kund idag och nu myser jag med Bobby man! Imorgon blir det ytterligare en sovmorgon till 10.00, just love it? Men konstiga jobbiga tankar går runt i huvudet på mig, vad ska jag ha på mig imorgon? Imorgon kommer jag ju att bli snygg. Färgad utväxt efter morgondagens egna hårvårds pass. Måste ha någonting passande. Ska man våga sig på att ha ballerina skor eller ska man köra på det säkra kortet, converce? Aaah det blir nog det. Men ska ha något fint vårigt/somrigt linne. Åååh vilka jobbiga problem jag har.. Är jag paranoid, störd i huvudet? aaah något liknande iaf.

Skönt när man är hemma. Sminkfri och bekväm..





¨

love g

Beställning av färg - Är på salongen


Ciao Amigos. Har ni haft en bra dag? Det är ju fruktansvärt underbart väder. Jag är just nu på salongen och har haft en kund. Kul när kunderna bokar igen tycker jag. Det är ju bara ett bevis på att dem är nöjda! Roligt, roligt! Jag funderar på att pallra mig hemmåt då det är en bit att åka. Ringde precis säljaren på Joico för att beställa lite färg men han var fullt upptagen av att köra bil på motorvägen så han ringer väl upp snart antar jag! Ska ju ha in min mami på färgning och klippning på fredag så det är väldigt behövligt med lite ny färg! Det finns faktiskt väldigt många härliga färger jag vill beställa. Har tittat igenom färgkartan mycket noga nu! Det är så himla roligt med nya saker! yeeah yeaeh!

Ska packa ihop mig nu, så kanske jag kan matcha Bobby man så kan jag åka med honom hem från Kungsbacka. Åker ju inte direkt buss om jag itne måste! tss.. Hörs senare och njut nu av solen innan den går ner.
Underbaraste dagen på Året, HITILS! Vi hoppas på många fler!

love g


Funderar mycket


Jag funderar på så mycket att jag inte ens har ro att lägga från mig datorn, stänga av Tv:en och lägga mig i min mans armar som han tjatat på mig om i 2 timmar nu! Nu sover han och jag bara känner att jag inte kommer kunna sova ändå! Jag har så mycket tankar som flyger omkring och studsar fram och tillbaka där uppe i hjärnkontoret!

Kommer jag att klara av att starta mit egna företag. Kommer jag att kunna hantera den ekonomin, kommer jag att fixa allt pappaerarbete och allt ansvar som kommer att läggas på mig, kommer jag att klara av pressen och bördan som kommer att läggas på mina axlar och tynga ner mig tills jag kanske inte klarar mer? Jag vet inget av detta?!

Jag menar, samtidigt är det fruktansvärt roligt. Jag känner mig så vuxen, duktig, ansvarsfull, mm. Men det är så mycket. bra mycket mer än vad jag trodde? Men jag hoppas att jag klarar detta fint! Det är tur att jag har underbara människor runt omkring mig som ställer upp och hjälper mig!  Så all min kärlek till dem! aah jag vet att jag för tredje eller fjärde gången nu skriver Godnatt men detta blir det sista inlägget!

Talk to you in the morning babes!

KÖSS



Just me










Tänkte visa er (Igen) lite av mina modellbilder men jag får f*n inte upp fler bilder. Något är fel. Detta är bara ett väldigt litet antal bilder men jag får helt enkelt lägga upp fler imorgon!

Nana gott.
love g







Ta reda på hur många som googlar ditt namn


Är du nyfiken på hur många som googlar på ditt namn varje månad så finns det nu en tjänst som ger dig ett direkt svar!

http://googlad.nu

Love g

Åsas Sushi


Har för en liten stund sedan tryckt i mig en nedrans massa bitar sushi (iof äter jag ju bara ris och avocado men guud så gott det är). Därimot blev jag väldigt besviken på Åsas nykomna suhsi! Avocadon var perfekt men riset var en katastrof. Nej det var inte gott alls! Har min favorit sushi restaurang i Kungsbacka och det finns ingen som slåt den, aldrig men denna sushin var verkligen inte god!

Har iaf tvättat mig för natten och ligger och myser med Bobby man i sängen med mitt mysiga täcke! Hatar söndagkvällae för det går inget bra på TV och sen så vet man att efter man somnat och vaknar lika fort igen så måste man pallra sig upp och åka in still skolan. Men jag ska inte hänga läpp för det för att efter skolan ska jag till salongen och ha kund. Haha telenorkillen. Undra om han vågar komma! Det hade inte jag vågat.. haha..

Godnatt - Love g

Karmoni




Love g

Underbar dag


Jag vaknade vid 10.30 tiden och 30 min senare hämtade mami upp mig och vi åkte till mormor. Jätte mysig dag har vi haft. Vi har gått på promenad och suttit ute och fikat i den underbara solen (värmen), man fick till och med ta av sig jackan för att det var så varmt, Lovely tycker jag. När jag kom hem till Bobby så tittade vi lite på tv och nu kom vi prcis tillbaka från vår lilla promenad. Vi gick till vattnet nere vid klipporna och vi hade med oss Molly. Gud så vackert det är där nere. Det är helt otroligt nu när detta underbara vädret är påväg. Våren är verkligen påväg nu. Det ligger i luften och blommorna poppar upp i rabatterna och fåglarna kvittrar hej vilt. Jag får en sån otroligt härlig känsla av allt detta! Hoppas vädret är lika fint imorgon. Ska dock till skolan efter detta långa lovet. Efter det ska jag till salongen men klippa han telenorkillen, om han nu hör av sig dvs. Nu ska jag måla mina naglar och fixa iordning mig lite. Har smink på mig från dagen och det känns äckligt, då söndag brukar vara sminkfria för mig. Men ska man iväg på roligheter så kan man ju inte se för sliten ut! Var ju som sagt ute igår.















love g

Grillfest ikväll


Nu har jag städat hela stugan, cleaniskt rent är det nu. Känns fräscht. Har precis hämtat ut ett av paketen med kläderna som jag beställde för typ 1 månad sedan. Kommer aldrig mer att beställa kläder från hm. Det tar ju så fruktansvärt lång tid. KASS service på hög nivå! BIG times. I alla fall. Vi har även satt upp ett Partytält på altanen härutan för då vi ska sitta där ite ikväll och grilla och festa till det lite! Det enda som oroar mig att idag är typ den blåsigaste dagen på året och det gör mig vidrigt irriterad! Just idag när vi har planerat hela veckan att ha grillfest. Jag HATAR detta landet, Ush!
Jaja, jag ska köra hem till mami snart och se vad som finns för vegetariskt för mig att grilla och avd man ska ha till!

Later - love g

Ny inköpt


Halloo.. Hur mår ni mina fina läsare!

Nu har jag precis fått i mig lite mat och så. Tänkte bara snabbt visa er vad jag köpt idag! Först och främst har jag fått en ny Iphone då min gamla inte gick att laga, är överlycklig! Plus att telenorkllen som hjälpte mig kommer och klipper sig på måndag! Haha! Det var kanske ett försök för att få ragg. Ingen vinst då med andra ord! Men gött kött med kunder som kommer!  Köpte även en bra för och en liten trimm maskin! Såna verktyg som  jag MÅSTE ha för att kunna arbeta!







Ska göra iordning mina naglar nu och sen åka hem till Bobby!

Love g

Dagens


Slänger snabbt in lite bilder på min look idag. Hinner tyvärr inte ta några helkropps bilder just nu men det kommer senare. Måste springa ut till bilen och susa iväg nu om jag ska hinna allt jag MÅSTE göra idag!

Ha en super bra dag. VÄDRET är ju UNDERBART! Faan vad Lycklig jag blir!
Puss på er <3







Love g

Tidig morgon


God Morgon allesammans!
Jag kom nyss hem till Mami! Bobby man droppade av mig här när han körde till jobbet! Jag ska snart duscha, brygga mig en kopp kaffe och sedan göra mig iordning för dagen!

Dagens Schema:

(11.00) - Hämta ut min Nya Iphone. Min förra var ju helt kvaddad!
(12.00) Till salongen för att påbörja Pernilla Lundberg´s hårkurer så att hon vid ett snarast tillfälle kan göra e bottenfärg!

Efter det blir det nog att jag får åka till Frisörgrossisten igen för jag behöver köpa mig en fön! Annars kan man nog inte ha så god hand om sina kunder. Jag vet inte riktigt hur länge jag stannar på salongen men det kan kanske bli ett tag! Men bloggar under dagen. Datorn ryker med då jag ska registrera mitt Nya Företag Idag! Måste nog även pallra mig ner till banken så att jag kan få alla uppgifter och nummer osv för att få igång allting!

Tänkte även passa på att säga Välkommna (Alla de nya läsarna som tittat in), Har blivit en märkbar höjning i statistiken och det är ju jätte roligt! Det är alltid lika roligt med läsare. Gamla som nya!
OCH, kom igen nu hörrni och ställ lte frågor. Sätt lite press på mig för tusan!

Love g




Åååh


Jag som tänkte ägna min fria eftermiddag/kväll med min Man men jag blir kvar på jobbet till 21.00 istället för 16.00. Aja är man en hårt arbetande kvinna så är man! Hörs sen..

PUSS


Fråga

Postat av: H

har du slutat med dina videobloggar?

SVAR:

Hej H! Jag har väl lagt den biten lite på hyllan kan man säga! Det är ju egentligen väldigt roligt att video blogga då man kan förmedla på ett helt annat sätt! Varför jag slutat med det vet jag inte riktigt faktiskt? Jag gjorde en häromdagen men sen fick jag så bråttom iväg och det tog så låg tid att ladda upp den så jag hann aldrig! Men om det är någonting som ni läsare tycker är roligt att titta på så kan jag börja med det igen!

Är det fler som vill att jag ska börja att video blogga mer igen? Eller vad tycker ni? Vad vill ni se mer av här i bloggen? Tyck till lite nu :)

Love g


Erbjudanden










Hos mig får ni som sagt 20 % Rabbatt på alla klippningar och ala behandlingar nu ett par veckor fram över!

PUSS

Färggenomgång / Frisörgrossisten


Godkväll, kom nyss hem till Bobby man som är sjukt trött efter sin första tunga arbetsdag. Hans ben fungerar inte säger han för han har ont i hela kroppen! Haha Sööt <3. Jag är därimot väligt trött för jag Har nämligen varit på nya salongen på färggenomgång "Joico/Tendenz"! Mycket, mycket trevligt. Så på fredag ska jag dit igen för då kommer färgkartan till salongen och då kan jag äntligen välja ut vilka färger jag vill börja med. Ska bli roligt att testa på någonting nytt. Och detta märket är så skonsamt mot håret att man kan garantera 100% perfekt hårkvalité, låter hur grymt som hälst! Efter det tog Magnus med mig till FrisörGrossisten så att jag fick köpt in / Beställt det jag behöver och vill ha, det vill säga är en fy dundrans massa grejer! Men allting känns så himla fruktansvärt braa!!

Tänkte även passa på att säga att om ni kommer till mig på Karmoni så har jag just nu 20% Rabatt på Alla Klippningar och Behandlingar så som färg, sling, osv. Det kan ju inte bli bättre! För mer information om salongen, besök www.karmoni.se ! Kommer även inom kort starta med Gelé naglar på salongen och söker därför MODELLER - GRATIS SÅKLART! Ni som är intresserade kan väl kontakta mig! Lämna antingen en kommentar med Namn, emailadress osv. Eller så skickar ni ett mail till [email protected] med Namn och gärna ett telefonnummer så hör jag av mig!

Ni får ha en underbar dag och försöka bortse från att det är väldigt grått och tråkigt ute. Jag har i alla fall en MASSA roligt att göra idag så det ska nog gå att övervinna! Våren är ju ändå påvåäg! Det håller mitt hopp uppe!

Nu ska jag registrera mitt företag och skaffa fram massa papper från försäkringskassan, banken mm. Det blir ett väldigt springande på ärenden den här veckan och nästa!

Lite bilder från salongen! Fler biler tagna från idag kommer inom kort -

En mycket liten del av salongen . Ena sidan av frisörernas rum - Fint va?

-

 

Hot stone massage - Naglar

Våra hudtrapeuter jobbar med både "Dermalogica"

&

Exuviance. Riktigt lyxiga produkter!

Fotvård.

Karmoni Beauty

KungsportsAvenyn 39 (En trappa upp, Ovanför Ewas Paley). Det går inte att missa.

 

Idag har vi tagit fantastiskt vackra bilder och dem kommer snart upp!

Godnatt

Love g

 

 

 


Något som lyser upp denna gråa regniga dag



 

 

 

Så roligt att jag tappade andan och grät! Grym tjej och grm blogg! Definitivt uppiggande denna gråa regniga dag!

Snart Bio och äta ute med lillebroder. Mysigt kommer det bli!

LoveG


Blir egen företgare


God förmiddag Sunshines.  Har int bloggat på ett tag för det har verkligen vrit fullt upp med allting, skola, mitt nya jobb, JOBB, osv! Ganska häktiskt faktiskt. Men iaf så har det varit vart tiden för nu efter hag tagit studenten som äger rum den 26:e maj så startar jag eget företag! Men det menas inte att jag ska öppna en helt egen salong en jag kommer att hyra in mig på en ny öppnad salong "Karmoni Beauty" som ligger mitt på avenyn, prcis mitt emot Park Lane. Ska bli så himla roligt. Kommr även att ha ett nagelbord där jag bygger Gelé naglar. Kommer att gå en utbildnigs kurs med Gelé naglar så kommer ääven att vara färdig utbildad Nageltechnolog! Allt detta blir perfekt för mig. Ni kan också gå in och Kika på hemsidan www.karmoni.se

Salogen är helt ny öppnad och hade smygstart den 1 mars. Allting är helt nytt och super fräscht. Vi arbetar med två helt fantastika märken - Kevin Murphy och Joico. Man kommer även att kunna internet boka tid hos mig, våra hudterapeuter, makeup artister, och nageltechnologer.

Jag tycker också att ni ska testa på våra tjejkvällar där det blir en paketbehandling med ansiktsbehandling, kanske manikyr, sminkning och vi frisörer kommer att fixa iordning håret på er. Under tiden får ni lite gott vin, frukt och småplocks mat. Sedan är det bara att ge sig ut på avenyns alla största innerställen/restauranger. Perfekt va?

Tänkte även passa på att nämna att Jag har nya naglar som min älskade vän Emelie har gjort på mig. Jag är super nöjd och hon är väligt duktig. Snart kommer jag också att kunna göra sådana här!





Nu ska jag åka med älsklingen till golf ranschen och slå lite bollar! haha. Sedan blir det Alice i undrlandet 3D på bio med lillebroder och sedan Thaimat med lillebroder. Hörs sen.

PUSS

RSS 2.0